Belépés
pacsakute: Az ashwagandha gyógyhatásai
ezt a gyógynövényt, hiszen ezzel pozitív irányba változik az élete.

Az ashwagandha leveleiben olyan aktív komponensek is megtalálhatók, amelyek segítséget nyújthatnak az álmatlanság elleni küzdelemben. Mivel ez a gyógynövény természetes relaxánsként is hat, így képes csökkenteni a szorongást és a stresszt is. Ehhez a hatáshoz az is hozzájárul, hogy ez a gyógynövény nagy
2021-05-01 12:58:01
pacsakute: Oxy
cseppet tegyen a 2-3 dl-es poharába, a harmadik héttől fogyaszthatja a 10 csepp stabilizált oxigént tartalmazó vizet naponta háromszor.
Ha semmilyen ,,mellékhatás“ (álmatlanság, fejfájás, hasmenés) nem jelentkezik, akár naponta is emelheti az adagot a 3x20-30 cseppig (sportolók, szív-, tüdő, máj-, daganatos betegek.)
A legjobb hatás eléréséhez fél óráv
2021-04-16 13:50:59
pacsakute: 10 konyhai élelmiszer, amely jobb, mint a gyógyszerek
Az elmúlt években egyre inkább elterjedt a természetes szerekkel való gyógyítás, legyen szó kisebb vagy akár súlyos betegségekről. Tulajdonképpen tele van a konyhánk olyan élelmiszerekkel, amelyeknek lenyűgöző gyógyhatásai vannak.

10 konyhai élelmiszer, amely orvosságként is működik:

1, Kurkuma
Ezeket az ételeket nem csak a napi menühöz vagy az ételek íze
2021-04-08 21:26:41
pacsakute: Krónikus pajzsmirigygyulladásra
miatt az érintett betegeknek számos tünettel kell szembesülniük.

A pajzsmirigygyulladás tünetei nagyon széles skálán mozognak, most csak néhányat sorolunk fel: feledékenység, álmatlanság, puffadás, székrekedés, szorongás, magas koleszterinszint, izomgörcsök, hajhullás, hidegérzékenység, torokfájdalom, izzadás, fogyás, arcduzzanat.

Aki Hashimoto-kórban szenved
2021-04-07 00:03:31
pacsakute: Álmatlanság ellen
Sok ember küzd álmatlansággal és alvási problémákkal. Az otthonunkban és a konyhánkban azonban számos olyan gyógy- és fűszernövény található, melyek segíthetnek az álmatlanság leküzdésében. A cikkben ilyen természetes gyógymódokat sorolunk fel.

Álmatlanság ellen bátran használhatjuk a köménymagot, hiszen hatással van az alvás-ébrenlét ciklust szabályozó melatonin hormon
2021-04-06 23:57:48
pacsakute: Alvásproblémákra
amennyiben éjszaka alaposan kialusszuk magunkat. A cikkben remek és nagyon egyszerű módszereket sorolunk fel, hogy ne legyen többé alvásgondja és a jövőben soha többé ne szenvedjen álmatlanságban.

Amennyiben gondjaink vannak az alvással, az illóolajokra bátran számíthatunk. Akkor is kifejtik áldásos hatásukat, ha diffúzorban használjuk őket, de akkor is, ha néhány csepp
2021-03-26 20:28:51
pacsakute: A leggyakoribb 3 betegség nők körében
is ide tartozik.

Nagyon sok nő szenved olyan mentális problémától, mint amilyen a szorongás. Számos kellemetlen tünettel és gonddal párosul ez az állapot, ilyen lehet az álmatlanság, a nyugtalanság, az aggodalom, a fokozott fáradtság vagy akár koncentrációs problémák.

Szorongás ellen sokan szednek gyógyszert, azonban ezek csak a tüneteket nyomják el, a termés
2021-03-15 21:01:32
pacsakute: Az ujjak maszirozásának hatásai
az ujjaid és hamarosan jobban érzed majd magad.

A középső ujj
A vékonybéllel, a szívvel, az erekkel és a légutakkal köthető össze. Amikor szédülést, hányingert, vagy álmatlanságot tapasztalsz, masszírozd 1 percig a középső ujjad és elmúlnak a rosszullétek.

Gyűrűsujj
Különleges kapcsolatban áll a hangulatunkkal. 1 percen át történő masszírozása képe
2021-03-14 23:22:21
pacsakute: Az ízületek egészségét biztosító kurkuma
következi.

Ha a krónikus gyulladást nem szüntetjük meg, akkor különféle krónikus betegségek alakulhatnak ki. A tünetek közé tartozhat a krónikus ízületi gyulladás és fáradtság, álmatlanság, súlygyarapodás, fogyás, de a szorongás és a depresszió is.

A kurkuminnal kapcsolatban az is bebizonyosodott, hogy javítja az inzulinérzékenységet, csökkenti a gyulladásos
2021-03-08 00:02:34
pacsakute: Melatonin szorongás és álmatlanság ellen
melatonint. Amikor elfogyasztjuk ezeket a táplálékokat, akkor kis idő múlva érezhetjük, hogy álmosak és bágyadtak vagyunk.
ehát a melatonin segíthet azoknak az embereknek, akik álmatlanságban szenvednek. A melatonin-kiegészítés hozzájárul a gyorsabb elalváshoz és nyugodtabb pihenéshez. Az is bebizonyosodott, hogy ez a hormon jelentősen csökkenti a szorongást is.
Forr
2021-02-23 20:36:11
pacsakute: Ismerjük fel a vitaminhiányt!
ennek a vitaminnak.

Amennyiben nincs elegendő D-vitamin a szervezetünkben, úgy egy sor tünettel kell számolnunk, többek között szorongás, aggodalom, heves szívdobogás és álmatlanság. A D3-vitamin biztosítani tudja a csontok és a fogazat fejlődését és megfelelő állapotát, de hozzájárul a normál immunműködéshez, és még a gyulladás csökkentésében is kiemelkedő a szerepe.
2021-02-19 22:08:32
pacsakute: Ismerjük fel a vitaminhiányt
ennek a vitaminnak.

Amennyiben nincs elegendő D-vitamin a szervezetünkben, úgy egy sor tünettel kell számolnunk, többek között szorongás, aggodalom, heves szívdobogás és álmatlanság. A D3-vitamin biztosítani tudja a csontok és a fogazat fejlődését és megfelelő állapotát, de hozzájárul a normál immunműködéshez, és még a gyulladás csökkentésében is kiemelkedő a szerepe.
2021-02-19 22:06:42
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
ashwagandha gyógyhatásai, ujjak maszirozásának, ízületek egészségét, ashwagandha leveleiben, álmatlanság elleni, gyógynövény természetes, gyógynövény nagy, harmadik héttől, 3x20-30 cseppig, legjobb hatás, elmúlt években, természetes szerekkel, konyhánk olyan, napi menühöz, érintett betegeknek, konyhánkban azonban, álmatlanság leküzdésében, cikkben ilyen, alvás-ébrenlét ciklust, cikkben remek, jövőben soha, illóolajokra bátran, fokozott fáradtság, tüneteket nyomják, légutakkal köthető, középső ujjad,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.