Belépés
velemenyezd: Koronavírus - Jelentős csökkenésre számítanak az édességgyártók
együttműködése a döntéshozókkal. Az édességgyártó vállalatok törekszenek arra, hogy eleget tegyenek a járványügyi előírásoknak és a munkahelyeket megtartsák.

A MÉSZ közleménye szerint a szövetség tagjai húsvét kapcsán adományozásba kezdtek. A Mondelez Hungária közel nyolc tonnányi Milka húsvéti édességet ajánl fel a rászorulóknak a Magyar Vöröskereszten keresztül, továb
2020-04-08 14:33:16
menusgabor: Csokonai Vitéz Mihály költészete
szeretne.
Öszveütném sarkantyúmat, megindúlnék,
Még e város felé háttal sem forúlnék.
De egy égő szívet hagyni magánosan,
Mely kivűlem beteg lenne halálosan,
Nem engedi a szövetség s a szerelem,
Mely lángoló tűze által harcol velem.
Óh, milyen két szörnyű gond főz!
Egek! Lilla! Ah, melyik győz?

Itt hagynám én ezt a várost
2020-03-03 22:30:24
velemenyezd: Az édességgyártók 10 milliárd forint feletti forgalomra számítanak decemberben
becslései szerint előbbiből közel 700 tonnás mennyiség mellett 4 milliárd forint feletti árbevétel várható, utóbbiból 3500 tonna mellett az árbevétel 6,5 milliárd forint lehet.
A szövetség elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a magyar háztartások általában egy kilogramm szaloncukrot vesznek. A vásárlók több mint fele a zselés szaloncukrot választja. Egy kilogramm szaloncukor már
2019-12-05 12:52:23
velemenyezd: Édes napok - A Bolka Desszert Butik nyerte idén a Budapest desszertje versenyt

A Magyar Csokoládé és Édesség Szövetség (Csésze) tavaly írta ki először a Budapest desszertje versenyt, amelyet nemcsak a szakma ismert el, hanem hatalmas közönségsikert is aratott - idézte fel a rendezvény keddi budapesti sajtótájékoztatóján Rebrus Csaba, a Csésze elnöke, az Édes Napok társtulajdonosa.
Mint hozzátette, magas színvonalú versenyművek érkeztek ebben az évb
2019-09-10 12:01:52
maroka: Gondolatok az evangéliumhoz (Lk 14,1. 7–14)
fennhatóságot vagy vezetést, csak a saját dolgait akarja csinálni a saját elképzelései szerint. Krisztus követői viszont életüket ,,Istenhez, a tökéletes igazak lelkeihez, az új szövetség közvetítőjéhez, Jézushoz" (Zsid 12, 23-24) szabják.
Máté evangéliumában olvassuk: ,,Gyertek hozzám mindnyájan, akik elfáradtatok, s akik terhet hordoztok - én meg
2019-09-01 09:54:42
maroka: Szabaddá válni az alázatra
fennhatóságot vagy vezetést, csak a saját dolgait akarja csinálni a saját elképzelései szerint. Krisztus követői viszont életüket ,,Istenhez, a tökéletes igazak lelkeihez, az új szövetség közvetítőjéhez, Jézushoz" (Zsid 12, 23-24) szabják.
Máté evangéliumában olvassuk: ,,Gyertek hozzám mindnyájan, akik elfáradtatok, s akik terhet hordoztok - én meg
2019-08-31 20:19:05
velemenyezd: Hungarian Ladies Open - Stollár az amerikai Brengle ellen kezd
párosát alkotják. A párosra szabadkártyát kapott a Bondár Anna, Gálfi Dalma és a Jani Réka, Cornelia Lister (svéd) kettős.
A sajtótájékoztatón elhangzott még, hogy a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) a sportolókkal közösen folytatja jótékonysági akcióját, amelynek keretében idén a nagyberényi Dr. Fauszt Miklós Általános Iskolát fogja támogatni a verseny. Az akcióban az MTSZ elké
2019-02-17 16:02:16
menusgabor: Börzsönyi Erika

BÖRZSÖNYI ERIKABörzsönyi Erika Pásztón született, 1954-ben. Gyermekkorát Jobbágyiban töltötte. Pályáját Salgótarjánb
2019-01-22 18:00:29
velemenyezd: Több érmet is nyertek a magyar versenyzők egy nemzetközi csokoládé versenyen
szerezni.
"Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak a V4 országok között vagyunk az abszolút elsők, hanem a közép-európai térség és különösen a Kárpát medence egyeduralkodójává váltunk" - fogalmazott a szövetség a közleményben.
A szövetség céljai között első helyen szerepel, hogy az édességfogyasztási szokásokat megváltoztassa Magyarországon, és a mennyiségi fogyasztást a min
2018-11-22 08:48:05
menusgabor: Mysty Kata
erkölcsösen tudok.
A szeretet törvénye szent.

Amíg éned nem szűnik meg,
Egód ural.
Ne csak mellettem, élj velem,
szolgálataimért szeress.
A házasság szövetség is, nem
Egyoldalú: Mindent vagy semmit!
Egészen akarlak - tudod.
Ezt is kapod.
Sorsom csak sorsoddal közös.
Senkivel nem közösködök.

Az önbizalmam nem e
2018-11-19 19:30:50
velemenyezd: Szőlős édesség nyerte el az első Budapest Desszertje díjat

A Budapest Desszertje verseny eredményét kedden sajtótájékoztatón hirdették ki. A Magyar Csokoládé és Édesség Szövetség által első ízben meghirdetett verseny győztese a Szamos Marcipán édessége lett, amelyet Nagy Péter mestercukrász álmodott meg.
Füleky György, a szövetség alelnöke elmondta, hogy a megmérettetésre 13 cukrászda jelentkezett, a beküldött desszertek közül
2018-09-11 13:56:27
schuro: A 731-es alakulat
meggyilkolt áldozatok több mint 95%-a kínai vagy koreai civil vagy katona volt A többiek a Japán Birodalom akkori délkelet-ázsiai gyarmatairól származtak, egy kis részüket pedig mint a szövetséges országokból származó hadifoglyot áldozták fel. Ezek az áldozatok azonban csak a biológiai fegyverek fejlesztését és termelését szolgálták.

A fegyvereket a kínai lakosság és a
2018-04-20 21:31:59
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Csokonai Vitéz Mihály, Bolka Desszert Butik, Hungarian Ladies Open, Börzsönyi Erika, Mysty Kata, Budapest Desszertje, Mondelez Hungária, Magyar Vöröskereszten, Magyar Csokoládé, Édesség Szövetség, Rebrus Csaba, Édes Napok, Bondár Anna, Gálfi Dalma, Jani Réka, Cornelia Lister, Magyar Tenisz Szövetség, Fauszt Miklós Általános Iskolát, BÖRZSÖNYI ERIKA, Börzsönyi Erika Pásztón, Gyermekkorát Jobbágyiban, Pályáját Salgótarjánb, Szamos Marcipán, Nagy Péter, Füleky György, Japán Birodalom,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.