Belépés
menusgabor: Nőnapra - Szeretettel


Nőnapra - szeretettelA Nőnap alkalmából sok szeretettel üdvözlöm minden kedves Ismerősömet és természetesen azokat is, akiket nem ismerhet
2021-03-08 20:00:18
lilagondolatok: A D-vitamin helyes adagolásáról
Szendi Gábor: Mennyi az annyi?
A D-vitamin helyes adagolásáról

A D-vitamin adagolása tudomány és nem hiedelmek kérdése. Még a legújabb ajánlás is bőven alatta van a valódi szükségleteknek.

Most, hogy itt az ősz sokan érdeklődni kezdtek a D-vitaminszedés iránt, ismét fény derül
2020-11-11 11:28:21
menusgabor: Az opera szabályai

AZ OPERA SZABÁLYAIMivel nem tudunk most operába járni, nehogy elfelejtsük az alapvetéseket Amit mindenképp érdemes tudni az operáról:

1. Az operában végig énekelnek. Ha valaki abbahagyja akár egy pillanatra
2020-10-24 19:00:21
velemenyezd: Fehérorosz elnökválasztás - Kijev elítélte az állami erőszakot

Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter egy rádióinterjúban, amelyből szerdán az Ukrajinszka Pravda hírportál idézett, közölte:Ukrajnában "elidegeníthetetlen jog a békés tiltakozás", amely része a társadalmi és politikai életnek.
"E téren nekünk már bő tapasztalatunk van, és kimondhatjuk, hogy a párbeszéd hiánya a szembenállás súlyosbodásához vezet, ami gyengíti az országot
2020-08-12 16:32:06
velemenyezd: Operagálát rendeznek az Eiffel Műhelyház parkjában augusztus 19-én

Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója elmondta: a szabadtéri esten 20 magyar operaénekes lép fel, egy-egy népszerű ária előadásával. A Parkfoglaló gála vendége napjaink egyik legnépszerűbb tenorja, Jonas Kaufmann lesz. Az Erkel Műhelyház parkját, amelyet Kodály Zoltánról neveznek el, ezzel az eseménnyel avatják fel.
Szántó Andrea operaénekes elmondta
2020-08-12 12:11:38
velemenyezd: Minszki zsoldosok - Orosz konzul: Latin-Amerikába tartottak a gyanúsítottak

Pletnyov az útcélt nem nevezte meg. Beszámolója szerint az őrizetbe vett orosz állampolgárok egybehangzóan azt mondták neki, hogy tranzit céljából tartózkodtak Fehéroroszországban és július 25-én szándékoztak tovább repülni "a latin-amerikai régió egyik országába".
A konzul gyanúsítottak helyzetének bonyolultságával indokolta, hogy korábban a fehérorosz hatóságoknak egy
2020-08-03 17:13:00
velemenyezd: Atlétikai Budapest-bajnokság - Szűcs nyerte a 110 gátat, Halász a férfi kalapácsvetést

A győztes 13.63 másodperces eredménnyel végzett az élen, szoros versenyben előzve meg a világbajnoki bronzérmes Baji Balázst, aki 13.71-gyel ért célba. A 2017-es londoni vb-n harmadik Baji egyéves kényszerpihenőt követően februárban tért vissza, miután a térdét és a combját is műteni kellett.
A női gátasoknál Kozák Luca egyéni legjobbjától mindössze négy századdal elmara
2020-08-01 21:32:55
velemenyezd: Szabadtéri operagálát tartanak az Eiffel Műhelyház melletti parkban augusztus 19-én

Az összegzés felidézi, hogy bár az elmúlt évek legnagyobb operaházi beruházása, az Eiffel Műhelyház hivatalos átadása márciusban meghiúsult a veszélyhelyzet miatt, a munkálatok az előadások számára ellehetetlenült időszakban is folytatódtak. Megtörtént a komplexumot körülvevő, Kodály Zoltán nevére keresztelendő park tereprendezése és füvesítése, elkészültek a parkolók és a te
2020-07-31 17:12:24
velemenyezd: A lengyel külügyminiszter a fehérorosz politikai foglyok szabadon bocsátását szorgalmazta

A lengyel diplomácia vezetője az ottani helyzetről tájékozódott. "Felhívta a figyelmet a politikai foglyok szabadon bocsátásának szükségességére, és hangsúlyozta, hogy támogatja az ország függetlenségét, amelynek - mint fogalmazott -feltétele a hatalom valódi párbeszéde a társadalommal" - olvasható a lengyel külügyi tárca Twitter-honlapján.
Czaputowicznak a politikai fog
2020-07-31 15:32:30
velemenyezd: Minszki zsoldosok - A Kreml az elfogott oroszok szabadon bocsátására számít

Peszkov szerint az érintetteknek, egy őrző-védő magánvállat alkalmazottjainak repülőjegyük volt Isztambulba, de lekésték a járatukat, és csak átutazóban voltak Fehéroroszországban.
"Ott-tartózkodásuk semmilyen módon nem volt összefüggésben Fehéroroszországgal és a fehérorosz ügyekkel" - mondta a szóvivő.
"Nem tettek semmit és nem volt náluk semmi, amivel törvényt s
2020-07-31 13:34:08
velemenyezd: Kijev kezdeményezi Minszknél az őrizetbe vett orosz zsoldosok egy részének kiadatását

Közlemény szerint a kiadatás kérdéseivel közvetlenül az ukrán főügyészség fog foglalkozni.
Az Ukrajinszka Pravda hírportál emlékeztetett arra, hogy Fehéroroszágban szerdán közzétették: 33 olyan külföldit vettek őrizetbe, akik a Wagner csoport elnevezésű orosz magánhadsereg tagjai. A minszki hatóságok gyanúja szerint azért érkeztek Fehéroroszországba, hogy destabilizálják
2020-07-30 13:31:34
velemenyezd: Kreml: Moszkva tájékoztatást vár Minszktől az elfogott 33 orosz ügyében

"Tudjuk, hogy 33 (orosz) állampolgárt őrizetbe vettek Fehéroroszországban és még kétszázat köröznek. Nincs információnk arról, hogy törvénybe ütköző dolgot követtek volna el, ami ennek oka lehetett" - mondta az incidensre adott első hivatalos orosz reagálásban.
"Látjuk és halljuk Minszk képviselőinek hivatalos bejelentéseit arról, hogy oroszoknak állítólag közük van olya
2020-07-30 13:11:28
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Eiffel Műhelyház, Atlétikai Budapest-bajnokság, Szendi Gábor, OPERA SZABÁLYAI, Dmitro Kuleba, Ukrajinszka Pravda, Ókovács Szilveszter, Magyar Állami Operaház, Jonas Kaufmann, Erkel Műhelyház, Kodály Zoltánról, Szántó Andrea, Baji Balázst, Kozák Luca, Kodály Zoltán, opera szabályai, állami erőszakot, férfi kalapácsvetést, lengyel külügyminiszter, fehérorosz politikai, elfogott oroszok, őrizetbe vett, részének kiadatását, legújabb ajánlás, valódi szükségleteknek, operában végig,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.