Belépés
velemenyezd: Élőlánccal tiltakoztak civilek a Hajógyári-sziget fáinak kivágása ellen
alapítója elmondta, levelet küldtek Gulyás Gergelynek, a Miniszterelnökséget vezető miniszternek, amiben azt írták, nem ellenzik a Hadrianus-palota feltárását, sem a sportközpont megépítését, viszont azt kérik, hogy vegyék figyelembe, ezek miatt nem szükséges az egész szigetet "védművel" ellátni.
"Kérjük szépen, hogy a teljes védmű építésére vonatkozó kormányrendeletet lehető
2020-07-08 21:34:40
menusgabor: Hámori István Péter versei
megvéd.
Verset írni csak úgy szabad,
ha költőséged nem csak érzed
és úgy mutatod meg magad,
hogy meg se hallják döngő lépted.
Azok, akikre ráfigyelsz,
mindenkoron viszont-figyelnek,
ám amikor gyávul a mersz,
jelet tudsz adni minden jelnek.
Ne kezdj versbe, ha torz a hit,
vagy gyűlölet mozgatja tollad,
és a Parnasszus csúcsait|
2020-07-08 21:30:19
eva6: Facebookon kaptam Cs Ildikótól
Köszönöm Barátnőm. Viszont kívánok Neked Is. Puszi.

2020-07-08 21:20:38
velemenyezd: Koronavírus - Michel: kompromisszumkészségre van szükség az EU-költségvetés elfogadásához
Európai Parlament (EP) plenáris ülésén kiemelte, hogy a koronavírus-járvány olyan kihívásokkal állította szembe az EU-t, amelyekre nem lehetett előre felkészülni, az ezekre adott válaszokat viszont meg lehet tervezni.
Rámutatott, hogy a tagállamok álláspontjai továbbra is nagyon eltérőek a hétéves keretköltségvetést és a helyreállítási alapot illetően.
Elmondta, hogy a l
2020-07-08 20:23:11
velemenyezd: Furkó és Sándor-Polivka nyerte könnyűsúlyú egypárevezősben az első válogatót
férfiaknál népesebb mezőnyből és több jó teljesítmény alapján állíthatják össze a csapatokat, addig a nőknél szűk a mezőny. A felnőtt korcsoportban mindössze ketten eveztek - a súlyuk miatt viszont őket sem tudják összeültetni -, ami megnehezíti az ütőképes együttes kijelölését.
A felnőtt Eb az eredetileg tervezett időponthoz képest négy hónappal később, október 9-11. között
2020-07-08 20:02:57
velemenyezd: Bent Dahl: a Siófok KC lesz ismét a kihívó
Snelder, valamint a norvég Silje Solberg helyére Dinah Eckerle kapus.
Távozott az együttestől többek közt a szerb jobbátlövő, Andela Janjusevic, a balátlövő poszton játszó Andrea Kobetic viszont meghosszabbította szerződését.
"Amikor új játékosokat hozunk, azt nézzük, hogy mi az a kicsi, ami hiányzik a csapatból. Örülök, hogy magyar válogatottakat igazoltunk, a külföldi
2020-07-08 19:22:41
velemenyezd: Devizapiac - Vegyesen alakult szerdán a forint árfolyama

A dollárral szemben erősödött a forint, az euróval és a svájci frankkal szemben viszont gyengült. A főbb devizák kosarával szemben kalkulált dollár-index szerdán 0,4 százalékkal 96,5 pontra, közel egy hónapja a legalacsonyabbra csökkent.
A dollárral szemben így a forint is erősödést ért el, a dollár jegyzése a reggel hét órai 314,50 forintról este hét órára 313,06 forint
2020-07-08 19:22:33
agica2004: Harmónia......
arra a pontra, mikor az igazi kommunikáció teljes hiánya vagy nehézsége jellemzi. Ne mára tedd a nagy beszélgetéseket! Rosszindulatú pletyka kelhet útjára - ne ülj fel ennek! Párkeresőknek viszont jó nap a kiszemelt fél "behálózására". Szexuálisan fűtött hangulatot hozhat!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az illuzórikus világ csupán rövid életű örömökkel kecsegtet.
2020-07-08 16:40:57
velemenyezd: Kortársékszer- és képzőművészeti kiállítás nyílik szerdán Szentendrén
fontos alkotóelemei az ékszereknek, a tárlaton látható alkotások egyfelől az ember által nosztalgiával eszményített természetet ábrázolják, ikonszerű sémákká lényegítve azokat. Más alkotások viszont beemelik a kompozícióba, a műalkotás anyagává teszik a természet által létrehozott képződményeket, miközben újrakomponálják azokat emberi intenció szerint. A kiállítás ezt a gazdagságo
2020-07-08 16:22:23
velemenyezd: A bukaresti képviselőház is megszavazta, hogy szeptember 27-én rendezzék az önkormányzati választásokat
presztízsokokból volt fontos, hogy az RMDSZ kéznél lévő, azonos dátumról szóló tervezetét kihasználva elutasíthassa a kormány tervezetét.
Az ellenzéki Szociáldemokrata Párt (PSD) szerint viszont az RMDSZ - eredetileg egyetlen, a választás dátumát kijelölő, a szenátus által azonban kiegészített - tervezete "teljesebb" volt, és a képviselőház alkotmányossági óvást kockáztatott
2020-07-08 14:32:33
velemenyezd: Javult júniusban a német elektronikai és villamosipari ágazatban az üzleti hangulat
pont után. Aktuális helyzet megítélését számszerűsítő mutató mínusz 41 pontra romlott júniusban a májusi mínusz 36 pontról. A következő hat hónap lehetőségeiről alkotott vélemény mutatója viszont mínusz 6 pontra javult mínusz 38 pontról.
Javult a vállalatok export- és termelési várakozása is az elkövetkező három hónapra vonatkozóan. Az exportvárakozások mutatója mínusz 13 pon
2020-07-08 13:42:07
velemenyezd: Európa-konferencia - Orbán: az EU szükségleteire fókuszáló stratégiára van szükség
Közép-Európában, főleg Magyarországon a munkaalapú társdalom volt a válasz. A migrációs válságot illetően Nyugaton a demográfiai problémákat bevándorlással akarták megoldani, Közép-Európában viszont nem akarták más civilizációk problémáit idehozni - mondta.
Hangsúlyozta: az is baj, hogy miközben Európa képtelen megoldani a saját gondjait, meg akarja oldani a világ problémáit
2020-07-08 12:42:17
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Hámori István Péter, Bent Dahl, Siófok KC, Gulyás Gergelynek, Köszönöm Barátnőm, Neked Is, Európai Parlament, Silje Solberg, Dinah Eckerle, Andela Janjusevic, Andrea Kobetic, Szociáldemokrata Párt, első válogatót, forint árfolyama, bukaresti képviselőház, önkormányzati választásokat, német elektronikai, üzleti hangulat, sportközpont megépítését, egész szigetet, teljes védmű, ezekre adott, tagállamok álláspontjai, helyreállítási alapot, nőknél szűk, felnőtt korcsoportban,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.