Belépés
kalmanpiroska: A sugárzó arc
lelkésztársam felolvasta a 34. zsoltárt.
Amikor az 5. verset olvasta, egy pillanatra megállt. "Akik rá néznek, ragyognak, arcukat soha nem fedi szégyen." Valamilyen oknál fogva soha nem vettem észre ezt a verset. De amikor felolvasta, Spurny asszonyra néztem. Az arca ragyogott. Bár a rák elvitte az életét, a lelkét nem pusztította el. Azt mondta nekünk: "Nem félek a haláltól.
2023-01-31 19:14:35
koszegimarika: Eltűnőben Csodálkozva nézem a tükörképem, Egy idegen arc
mosoly is az arcáról immár.
Csak nézem mért történt ez velem?
A szerelmet is mint a legszebb ruhámat
A bál után, a szekrénybe tettem.
Azt az egyet már többé elő nem vettem,
Az emlékeimben örökre eltemettem.
Ha még egyszer ifjú és szép lehetnék,
A piros hajnallal együtt kelnék,
Az óramutatóval versenyt futnék,
Talán egy álmot is
2023-01-31 08:51:30
suzymama: töltött hús
húst.1. Csirkemell őzgerincformában sütve -hideg tál—

(ennek a receptnek az alap öt
2023-01-24 09:34:22
koszegimarika: Tegnap kinyújtottam a kezemet valaki felé,és nem vette észre
Tegnap kinyújtottam a kezemet valaki felé, és nem vette észre. Ma felém nyújtotta ki valaki, s én nem vettem észre.
Elmegyünk egymás mellett. És ez még nem a legnagyobb baj. Hanem, hogy észre sem vesszük.
Magányunk oka rendszerint ez.
Elidegenedtünk egymástól. Nem vesszük már a jeleket. S nem is merjük már leadni. Ez a mondat a barátságra és a párkapcsolatra vonatkoz
2023-01-22 07:55:32
kalmanpiroska: Maradj nyugodt!
keserűségre, az összes verbális méregre, ami repkedett a levegőben. Az a férfi és az a nő olyan volt, mint két bolond a harcban, a gyalázat fegyverével felfegyverkezve. A következő autómat máshol vettem. Gondoljatok a harag erejére. Legyőzi az ezer jól kimondott szót.

Atyám, azért imádkozom, hogy Jézus lelke töltse be a szívemet, hogy megtanuljam, hogyan reagáljak kegye
2023-01-19 07:22:20
menusgabor: Tanulságos történetek 9.
hogy késő van. De... ne szólj semmit, engedd, hogy én beszéljek! És mielőtt megkérdeznéd, igen, ittam. Néhány kilométerrel odébb csaknem lehajtottam az útról és...

Még lélegzetet vettem elengedtem a férjem kezét. Valami nincs rendben!

- ... és annyira megijedtem. Arra tudtam csak gondolni, hogy meghaltam. Én... én haza akarok menni. Tudom, hogy rosszat tettem
2023-01-10 20:30:19
ovarzolee: Láz
Tegnap este anyu is én is lázassak voltunk. Fáztunk mint a vadászkutya. Nekem a nátha alább hagyott és a köhögés is. Holnapra kértem egy nap szabadságot. Vettem gyógyszereket, beszedjük.
Anyu hurtosan köhög adom neki a köptetőt, de nem köhögi fel a taknyot. A nátha már neki is szelidült. A gyógyszereket bevette, eszik, iszik. Remélem gyorsan túl leszünk a nyavalyán!
2023-01-08 11:08:59
eva6: Mai harmónia kártyám
érdekében kell várnod, közeljövőben megtalál
Erre is gondolj: Planétája Vénusz. Énekeld a népdalt: ,,Hej, páva, hej, páva, császárné pávája,/ Szegénylegény volta
2023-01-08 10:32:59
koszegimarika: Karácsony templomi harangjai Karácsony előtti éjszaka volt
városi templom csillogó fényei meleg és megnyugtató ragyogást árítottak, miközben a város gyermekei nagy örömmel építették hóembereiket. A nevetésük megtöltötte a levegőt, ahogy a tájat vettem, és a nyugodt éjszakai levegőt.
A templom harangjai elkezdtek megszólalni, ahogy a nap ragyogásának utolsó jelei elhalványultak a látványtól. Az egész városban hallani lehetett a harang
2022-12-19 10:04:28
ovarzolee: Takony
Anyu már kifelé tart a takonyból, nekem most stagnál. Szedem a gyógyszert, vettem köptetőt, de alkoholos, így munka előtt kihagytam. Jó lenne hamar túllenni rajta!
2022-12-10 20:02:49
ovarzolee: Nyugodt éjszaka
Ahhoz képest, hogy mennyire náthás vagyok egészen jól aludtam. Ebben közrejátszott az is, hogy egy tüsszentés után kiadós mennyiségű takony hagyta el az orromat. A torkom picit fáj, de köhögés nincs, de jó lenne, ha nem menne le tüdőre! Vettem gyógyszer, anyu is szenved, Ő is kapott pirulát.
2022-12-09 14:57:10
sandrapolke: Cukor
Hónapok óta véletlenül lehet vásárolni cukrot. Mi elég keveset fogyasztunk a befőzési időn kívül. Jászapátiról telefonált ismerősünk, hogy ha megyek a hét végén, vigyek neki. Nem kaptam egyetlen boltban sem. Így az egyszerűbb megoldást választotta, átmentünk Köpcsénybe (Kittsee), és vettem a Lidliben. Nem volt olcsó, de volt.
Miért is kellett bezárni a magyar cukorgyárakat?
2022-12-08 07:08:26
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Planétája Vénusz, kezemet valaki, pillanatra megállt, arca ragyogott, arcáról immár, legszebb ruhámat, szekrénybe tettem, emlékeimben örökre, piros hajnallal, óramutatóval versenyt, párkapcsolatra vonatkoz, összes verbális, gyalázat fegyverével, következő autómat, harag erejére, férjem kezét, nátha alább, gyógyszereket bevette, város gyermekei, nevetésük megtöltötte, tájat vettem, nyugodt éjszakai, templom harangjai, egész városban, tüsszentés után, torkom picit,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.