Belépés
velemenyezd: MNB: csalók élnek vissza a ciprusi felügyelet nevével

A csalók a felügyelet tisztviselőinek, jogi tanácsadóinak, és más ciprusi hatóság (mint például a Ciprusi Központi Bank) képviselőinek adják ki magukat. A CySEC figyelmeztet, hogy a fogyasztók semmiképpen ne reagáljanak a csalárd megkeresésekre, és mielőbb jelentsék azt. A csalássorozatról a ciprusi felügyelet tájékoztatta a nemzetközi tőkepiaci felügyelőket tömörítő szerveze
2019-07-01 11:02:02
kalmanpiroska: Alázat
,,Isten Bárányának követőihez az illik, hogy amikor a világ forrong körülöttük, és teli szájjal hangoskodik ellenük, zajra zajjal ne válaszoljanak, hanem legyenek csendben."

-Jonathan Edwards-
2019-02-17 13:31:44
menusgabor: Dienes Eszter versei

DIENES ESZTER VERSEIDi
2019-02-07 18:00:24
velemenyezd: Gulyás: a balliberális oldal felelőssége, hogy megjelent az erőszak a parlamentben

A pestisracok.hu oldalon pénteken megjelent interjúban Gulyás Gergely a decemberi tüntetésekről szólva azt mondta: ami a parlamentben és az utcán történt, az az ellenzék kizárólagos felelőssége. Ezt a felelősséget jogilag értékelni, politikailag pedig vállalni kell.
"Mi demokraták vagyunk, mi a választókhoz fordulunk a politikai felelősség levonása érdekében, a jogi fele
2018-12-28 16:10:44
menusgabor: Nyílt levél a TVN részére!

NYÍLT LEVÉL A TVN RÉSZÉRE!,,Kedves Felhasználónk!
Mint tudja cégünk 2002 óta (16 éve) nyújtja a szolgáltatásait teljesen díjmentesen.
Sajnos cégünk a jelenlegi formában nem tudja tovább üzemeltetni a szolgáltatásokat.
Október 1-jétől zárt rendsz
2018-11-03 22:15:17
velemenyezd: Kósa: a Sargentini-jelentés politikai bosszú

Kósa Lajos szerint politikai kampány folyik a jövő évi európai parlamenti választás előtt. A magyar választók elutasították, hogy Magyarország bevándorlóország legyen - emelte ki Kósa Lajos, hozzátéve: a magyar kormány ehhez tartja magát.
A honvédelmi bizottság szerdai ülésén a testület szerdán hosszas, olykor indulatos vitát folytatott a Sargentini-jelentés elutasító ha
2018-10-10 15:41:37
velemenyezd: Romániai népszavazás - A kezdeményezők tiltakoznak a referendum pártpolitikai beskatulyázása ellen

Csütörtökön kiadott közleményükben leszögezik: a több mint hárommillió aláírással támogatott polgári kezdeményezés semmiképp sem köthető a Szociáldemokrata Párthoz (PSD) vagy a PSD-kormányhoz. A szervezet csak az aláírásgyűjtés támogatásáról írt alá annak idején együttműködési megállapodást a kormányzó PSD-ALDE szociálliberális koalíció pártjaival és az ellenzéki Nemzeti Libe
2018-09-20 14:32:32
maroka: Angyalszó - Ki ő valójában? - Megváltónk és Üdvözítőnk
...............
Ti mit mondotok, ki vagyok?
A bizonytalan válaszok után Jézus még személyesebbé teszi a kérdést, most már kifejezetten tanítványai véleményére kíváncsi: ,,Hát ti mit mondotok, ki vagyok?"
Péter apostol válasza felülmúlja a korábban elhangz
2018-09-16 13:31:25
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Egyetért a válsághelyzet meghosszabbításával a szakbizottság

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára azt mondta: a migrációs helyzet nem oldódott meg, a migráció veszélye továbbra is fennáll, s a migrációt támogató szervezetek továbbra is figyelik a magyar határok helyzetét. Ezért döntött úgy a kormány, hogy Magyarország biztonsága és határvédelme érdekében 2019. március 6-ig meghosszabbítják a válsághelyzetet.
2018-09-11 14:43:03
velemenyezd: Megkezdődött a szeptember 30-i népszavazás kampánya Macedóniában

A népszavazás sikeressége a feltétele annak, hogy a NATO és az Európai Unió megkezdje a csatlakozási tárgyalásokat a nyugat-balkáni országgal.
Szeptember végéig a politikusok felszólalhatnak a népszavazás mellett vagy ellen, illetve kampányrendezvényeket szervezhetnek, és a médiában is üzenhetnek a szavazópolgároknak.
Zoran Zaev miniszterelnök arra szólította fel a
2018-09-10 14:31:40
wrist: Rókának miért nem tetszik, ha az ő stílusában válaszolnak neki????
#9!

Ha te nem tűröd, hogy a saját stílusodban válaszoljanak, akkor talán el kéne gondolkodnod, hogy mi miért is tűrnénk, ahogy hozzánk szólsz? Senki nem jogosított fel téged férgezésre, patkányozásra, tetűzésre, anyázásra.
2018-08-02 23:49:43
tinka1951: Betegen és becsapva - lányok HPV oltás után
Betegen és becsapva - lányok HPV oltás után. A dán tévé bemutatta a gyógyszeripart leleplező filmet

“TV2 Denmark valami olyat tett, amit az USA vezető média hálózatai nem mernének megtenni: megvizsgálták a HPV oltás ellentmondásait, amiről sokan azt állítják, hogy oly sok fiatal nő életét tette tönkre, és közzétették kutatásuk eredményét.
A cikkben a dán TV2
2018-05-11 07:47:37
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Dienes Eszter, Ciprusi Központi Bank, Isten Bárányának, DIENES ESZTER VERSEI, Gulyás Gergely, NYÍLT LEVÉL TVN RÉSZÉRE, Kedves Felhasználónk, Kósa Lajos, Szociáldemokrata Párthoz, Nemzeti Libe, Kontrát Károly, Európai Unió, Zoran Zaev, ciprusi felügyelet, balliberális oldal, kezdeményezők tiltakoznak, referendum pártpolitikai, szeptember 30-i, felügyelet tisztviselőinek, fogyasztók semmiképpen, csalárd megkeresésekre, nemzetközi tőkepiaci, világ forrong, decemberi tüntetésekről, utcán történt, felelősséget jogilag,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.