Belépés
liliana01: Falcsik Mari: Kék ősz
levegő nem reszket
nem csillog
2020-09-18 18:28:21
eva6: 941 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
fenntartásáról és újabb szigorításokról döntött. Kötelező a maszk használata az üzletek és a tömegközlekedési eszközök mellett a mozikban, színházakban, egészségügyi és szociális intézményekben, valamint ügyfélfogadási irodákban is. 23 óta után a szórakozóhelyeket be kell zárni.

A közösségi terjedés megfékezése érdekében továbbra is kerüljük azokat a helyeket, ahol zárt
2020-09-18 14:31:23
maroka: 24. évközi hét péntek 09.18
Jézust szolgáljuk. Három évig tartó működése időszakában nagyon sokat volt úton. Nem csak a tizenkét apostol és a tanítványok nagyobb csoportja volt vele, hanem asszonyok is követték őt, valamint gondoskodtak róla.
A részlet a Magdala városából származó Máriát említi meg, akit Mária Magdolna néven szoktunk említeni. Korábbi nehéz élethelyzetét jellemzi a leírás, miszerint Jé
2020-09-18 14:15:18
pacsakute: Hogyan legyen sikeres a fogyókúránk?
Sokszor határozta már el, hogy új életet kezd, hogy holnaptól minden más lesz, mert fogyókúrába fog? Előfordult már, hogy valamiért mégsem sikerült betartania a saját magának tett ígéreteit? Valóban nem könnyű megállni, hogy ne együnk még egy szelet süteményt, vagy ne rendeljük meg a kedvenc pizzánkat, vagy éjjel ne osonjunk ki a konyhába, hogy együnk valamilyen nasit.

D
2020-09-18 10:26:46
eva6: Mai harmónia kártyám
misztikus tudást. Spirituális felismerés lehetőségét hordozza. A lelkünkből fakadó dolgokat hozza felszínre - a vágyak megvalósításáról szól. Ha hetedikén kapod meg, akkor ma alkoss valami különlegeset, jósoltass magadnak, vagy végezz valamilyen rituálét. Ha hetedikén kapod ezt a kártyát, hatása fewww.harmonet.hu/josdalerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélye
2020-09-18 08:30:10
kalmanpiroska: Kísértés
A kísértés nem bűn.

Minden embernek megvannak a saját kísértései, és ezek mindig uralkodó hajlamaink vonalán közelítenek meg.

A kísértés olyan valami, ami teljesen megtéveszt engem egy időre; nem tudom, hogy most valami jóról, vagy rosszról van szó.

Amikor a kísértésnek engedek, kívánságomat istenítem; és ez is bizonyítja, hogy eddig is csak a félel
2020-09-17 20:24:19
pacsakute: Hajerősítésre
függően kell elkészíteni a pakolást. Tapasztald ki, mennyire van szükség az alapanyagokból. Masszírozd át alaposan a fejbőrt, ez fontos, hogy meginduljon a vérkeringés. Pár percig csinálj valami mást, majd újra masszírozd meg a fejedet, ezután fél órára hagyd rajta a keveréket egy zuhanysapkával lefedve. Ha eltelt az idő, ismét masszírozd meg, majd moss hajat megszokott samonoddal
2020-09-17 19:53:45
nobi94: Hősakadémia története
amikor látta, hogy az előbb elfogott gonosztevő kiszabadult és elfogta egy óvodás kori barátját(Katsuki Bakugou),akin a gonosztevő képessége miatt egy hivatásos hős sem tud segíteni. Ekkor valami megmozdult Midoriyában és a gonosztevő felé kezdett rohanni, hogy megmentse barátját. All Might ezt később észrevette és segítségükre sietett, majd később, a történtek után megkereste Mid
2020-09-17 09:50:03
eva6: 710 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
fenntartásáról és újabb szigorításokról döntött. Kötelező a maszk használata az üzletek és a tömegközlekedési eszközök mellett a mozikban, színházakban, egészségügyi és szociális intézményekben, valamint ügyfélfogadási irodákban is. 23 óta után a szórakozóhelyeket be kell zárni.

A közösségi terjedés megfékezése érdekében továbbra is kerüljük azokat a helyeket, ahol zárt
2020-09-17 09:47:15
nobi94: Scooby-Doo szereplők
enni , kedvence a Scooby Snack , nem szereti azokat a helyeket ahol szellemek vannak/

Bozont Rogers /szintén gyáva és általában ő és Scooby szokott a csali lenni , mindig van valami ötlete a menekülésre/
Diána Blake /sokszor elkapják a szellemek , kedveli Fred-et , amikor megijed vagy meglepődik akkor gyakran mondja azt hogy "anyám!"/
Vilma Dinkley /nagyon o
2020-09-17 09:34:40
kalmanpiroska: Félre a régi kovásszal!
életükben, azok azonnal dobják csak ki. A keresztyén ember nem csupán egy olyan bűnös, aki tisztességesen él. És a keresztyén egyház nemcsak egy toldozott-foldozott régi társaság. Hanem valami radikálisan új.
A régi kovász idegen anyag, ami nem tartozik ehhez a testhez. Ronda kinövés, amelyet ki kell vágni.

Napi gondolat
Keresd meg szívedben és életedben a 
2020-09-16 21:38:31
pacsakute: Derüljön jókedvre, így még a fogyás is jobban megy!
az étrendből okozhat enyhe depressziós tüneteket.

Ebben az esetben sem javasolom, hogy felhagyjon az egészséges életmóddal, vagyis a fogyókúrás programjával, inkább fókuszáljon valami pozitív dologra, nevessen, pihenjen és próbáljon felvidulni. Mutatunk 3 ötletet, ami segíthet átvészelni ezeket a nehéz napokat.

A cukros ételek csak becsapnak bennünket. Az éde
2020-09-16 20:39:47
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Falcsik Mari, Mária Magdolna, Katsuki Bakugou, Scooby Snack, Bozont Rogers, Diána Blake, Vilma Dinkley, beazonosított fertőzöttek, régi kovásszal, maszk használata, tömegközlekedési eszközök, közösségi terjedés, tizenkét apostol, tanítványok nagyobb, saját magának, szelet süteményt, kedvenc pizzánkat, lelkünkből fakadó, vágyak megvalósításáról, saját kísértései, kísértés olyan, kísértésnek engedek, zuhanysapkával lefedve, előbb elfogott, óvodás kori, gonosztevő képessége,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.