Belépés
kalmanpiroska: Szíve szerint való
Szíve szerint való

,,Most azonban nem lesz a királyságod maradandó. Keresett magának az ÚR valakit, aki a szíve szerint való, és őt tette népe fejedelmévé az ÚR, mert te nem teljesítetted, amit megparancsolt neked az ÚR." (1Sám 13,14)

Amikor a hited sok konfliktust elvisel, és a lelked mélyre süllyed, ne ítéld el magad. Dávid volt az, aki sietve mon
2023-01-30 19:08:16
kalmanpiroska: Egy jobb módja az imádkozásnak
vágyaikat követve messze eltávolodtak Istentől. Mindez az Ézsaiás 53:6-ra emlékeztet: "Mindnyájan, mint a juhok, eltévedtünk, mindegyikünk a maga útjára tért".
Évekkel ezelőtt hallottam valakitől, hogy nem szabad azt imádkozni, hogy "Uram, áldj meg engem", mert néha egyszerűen nem vagyunk olyan emberek, akiket Isten meg tud áldani. Néha - attól tartok, túl gyakran - énközpont
2023-01-29 16:03:08
eva6: Mai harmónia kártyám
igazi értékek nem csak anyagi síkon értékesek.
Gondolkodj el azon, hogy amiket fontosnak tartasz, tényleg valódi értékek-e. Általában gyorsan, csak a külsőségek alapján ítélsz meg valakit, vagy hagysz időd a mélyebb megismerésre?
Üzleti életben ez a lap sikeres tárgyalást, üzletkötést, pénzügyi előrelépést jelöl.
Erre is gondolj: A Rák csillagjeggyel az igazgyön
2023-01-26 06:17:17
kalmanpiroska: Bevezetés Lukács evangéliumába
(4. v.). Teofilosznak nagy igazságokat tanítottak, de Lukács azt akarta, hogy legyen meggyőződve róluk. Lukács azt kívánta, hogy Teofilosz eljusson a hit bizonyosságára. Fontos meggyőzni valakit a kereszténység igazságáról, nem igaz? Azért vagyunk Jézus Krisztus követői, mert hisszük, hogy a kereszténység igaz. Milyen más okunk lehet arra, hogy higgyük ezt? Urunk szólt, és a szele
2023-01-22 19:43:00
koszegimarika: Tegnap kinyújtottam a kezemet valaki felé,és nem vette észre
nagyobb közösséget is.
Manapság "nyitni" azt jelenti, hogy az ember veszélynek teszi ki magát. Mert ez a mondat odaadást és befogadást is jelent, végső soron. Hogy fogadjak magamba valakit, aki fél odaadni magát, s nem is akarja talán? És én mit keresek egy másik életében, akinek nélkülem is van baja elég, s nem is egészen normális talán. Nem félek leírni ezt a szót.
A
2023-01-22 07:55:32
koszegimarika: Amikor teljes szívből szeretsz valakit, ülj le mellé
Amikor teljes szívből szeretsz valakit, ülj le mellé és beszéljetek. Beszéljetek addig, amíg nem rendeződik minden. Nem számít, mi történik, harc nélkül soha nem adhatod fel. Nem, ha igazán törődtök egymással. Mert, amikor szeretsz valakit a szíved mélyéből ragaszkodsz hozzá. Nem csak akkor harcolsz, ha ez számodra kényelmes. Nem csak akkor állsz mellette, amikor minden rózsaszín.
2023-01-21 15:07:54
lilagondolatok: Megtörtént
hogy turista osztályon ülő utasnak engedélyezzék, hogy átüljön az első osztályra, de figyelembe véve a körülményeket, a parancsnok úgy találta, hogy valóban botrányos arra kényszeríteni valakit, hogy egy ilyen visszataszító ember mellett üljön. - majd a légikisasszony a fekete férfihez fordult:
- Úgyhogy Uram, ha úgy kívánja, vegye a kézipoggyászát, az első osztályon a szabad
2023-01-20 13:18:19
menusgabor: Boldogság idézetek, amelyek bearanyozzák a napjainkat
hegyeket mászni,
Esőben szaladni, s bőrig ázni,
Lepkével játszani, szivárványt figyelni,
Gondtalanul élni, igazit nevetni.
Mindenkit szeretni, s szeretve lenni,
Valakit ölelve boldognak lenni.

Szarka Krisztina: BOLDOGNAK LENNI...Veled boldog v
2023-01-14 18:30:48
sandrapolke: Soha nem volt ilyen szükség egymásra
veszítettem is el barátnak véltet. Lehet, hogy az öregség, de átértékeltem a kapcsolataimat. Azért mert ritkán látjuk egymást személyesen valakivel, mert több száz ki
2023-01-13 19:26:09
lilagondolatok: A boldoggá válás titka...
Hagyd, hogy Isten törvényei tegyenek igazságot, te bocsáss meg és felejts.

Hatodik lépés, hogy ne vedd el azt, ami nem a tiéd, emlékezz, hogy a természet törvényei szerint, ha valakitől elveszel valamit, akkor holnap elvesznek tőled valami értékesebbet annál, amit elvettél. Fizesd meg a tartozásodat, add vissza, ami nem a tiéd, kérj bocsánatot, add oda mindenkinek azt,
2023-01-07 09:29:42
lilagondolatok: Azt kérdezed mire vittem?
"Azt kérdezed mire vittem?
Az emberek mindig ezt kérdezik.
Ez lett a fontos, ez szab meg valakit, így néz a társadalom, tudom én jól. Így leszel senki, vagy valaki.
Szóval azt kérdezed mire vittem?
Ahogy a legtöbb ember kérdi, úgy valójában semmire.
Nem vittem semmire. Nincs nagy házam, luxus autóm, nincs meg az álom meló. Nem l
2023-01-07 07:58:28
lilagondolatok: Egy bölcs buddhista szerzetes
nemcsak azért nem léteznek, mert nem mondjátok el őket, hanem azért sem, mert ha valódi a szeretet, a másik akkor is tud rólatok mindent, ha sohasem mondjátok ki.
Ha valóban szerettek valakit, benne jártok, érzitek amit érez - és tudjátok róla nemcsak azt, amit valaha tett, hanem azt is, amit csak ezután fog elkövetni. "

Müller Péter

2023-01-06 19:41:02
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Bevezetés Lukács, Jézus Krisztus, Úgyhogy Uram, Szarka Krisztina, BOLDOGNAK LENNI, Müller Péter, jobb módja, kezemet valaki, boldoggá válás, bölcs buddhista, királyságod maradandó, szíve szerint, lelked mélyre, maga útjára, külsőségek alapján, mélyebb megismerésre, kereszténység igazságáról, kereszténység igaz, ember veszélynek, mondat odaadást, másik életében, szíved mélyéből, első osztályra, ilyen visszataszító, fekete férfihez, első osztályon,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.