Belépés
velemenyezd: Autopalyamatrica.hu: érdemes tájékozódni a díjköteles úthálózatról
északi és a déli részén is van olyan szakasz, ahol fizetni kell, és fizetősek a körgyűrűből a fővárosba vezető utak is. Érdemes figyelmesen autózni a Budapestet körülölelő úton, mert véletlenül túlhajtva könnyen fizetős szakaszra lehet érni - hangsúlyozta az Autopalyamatrica.hu.
Pest megyén kívül csak rövid autópálya-szakaszok használhatók díjmentesen. Ingyenes marad a Fejér
2019-01-18 10:32:45
eposz: Módosítás - Bővítés - Az univerzum törvényei
a fizikai világot meg tudjuk magyarázni, megvannak a megfelelői az univerzumban is. Amint fent, úgy lent.

Ok-okozat törvénye

Az univerzumban semmi nem történik véletlenül. Minden tettnek, de minden gondolatnak, még a ki nem mondott érzelmeknek is van következménye, azaz amint vetsz, úgy aratsz.

A viszonzás törvénye

Az ok és okozat törv
2019-01-17 21:35:43
lovaszmarika: Viccek
irigykedtek, ketten fel is ismerték...- Mondd, téged egyáltalán nem zavar, hogy a férjed állandóan a nőket hajkurássza?
- Nézd, a kutyám az autókat hajkurássza, de ha véletlenül sikerülne is neki megfogni egyet, vezetni akkor sem tudná!New Yorkban egy öreg zsidó asszony 20 centért perecet árul egy utca sarkán.
Egy fiatal ügyvéd minden
2019-01-17 18:45:45
velemenyezd: A kutya már több mint 11 ezer éve segíthetett vadászni az embernek
megnövekedett a térségben található régészeti maradványok között.
Az ember a kutyát mintegy 14 ezer évvel ezelőtt háziasította a Közel-Keleten, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy ez véletlenül vagy szándékosan történt-e.
A Koppenhágai Egyetem és a University College London közös régészeti csoportjának kutatási eredményei arra utalhatnak, hogy az ember az eddig véltnél
2019-01-17 14:32:33
eposz: A földi rendszer működése
rockzenész, a rockzenész festőművész akart lenni, hogy egyszerűsítsünk.

Az eltaszító közeg működése még a hétköznapi élet kisebb törekvéseinek szintjén is megfigyelhető. Nem véletlenül születtek Murhpy törvényei és főleg nem véletlenül lettek olyan népszerűek. Nem véletlen az sem, hogy a mágiáról mit sem tudó emberek is szerencse helyett ,,kéz- és lábtörést"
2019-01-17 14:12:01
eposz: Rudolf Steiner - A harag missziója
mutatja a realitás. Ezért az élet során mértékletesen fellépő haragnak az a missziója, hogy az embert elvezesse a szeretethez. Azt mondhatjuk róla, hogy ő a szeretetre nevelő. És nem véletlenül nevezzük azt, ami a világban meghatározatlanul, úgyszólván a világ bölcsességéből folyóan eltörli azt, aminek nem kell lennie, "isteni haragnak", szemben az "isteni szeretettel". De azt is
2019-01-17 14:06:32
velemenyezd: Sport-táplálkozástudományi Központ: az étrend-kiegészítők 10-60 százaléka szennyezett
tíz-hatvan százaléka szennyezett tiltólistás anyagokkal, melyek azon túl, hogy doppingvétséggel járnak, a sportoló egészségét is károsítják. Szennyeződhet az étrend-kiegészítő gyártás közben "véletlenül", ha az alapanyag vagy a gyártósor nem megfelelő tisztaságú. Sokszor a szándékosság sem zárható ki, de a dobozon az összetevők között ekkor sem szerepel a tiltott szer." - hangsúly
2019-01-16 09:11:25
eposz: Hold
hitvesi ágyban, vagyis egyesült a Nappal.

Ezért Luna egy személyben volt a házasság, a szerelmi mámor, és a szerelem istennője is.
Ám a Holdnak van sötét oldala is, nem véletlenül hívják az éjszaka királynőjének. Ezért a Holdat megtaláljuk minden sötét mágiánál, varázslatnál, bűbájnál.

Befogadás, a nőiség ereje

A Hold, mint léterő, sokféle kép
2019-01-15 08:36:06
eva6: Kovács Józsi
Egy részeg ember botorkál hazafelé az utcán. Megállítja az első járókelőt:
- Elnézést! Nem tudja véletlenül, merre lakik a Kovács Józsi?
- De hiszen maga az!
- Azt én is tudom, csak azt nem, hogy hol lakom!
2019-01-13 17:20:09
velemenyezd: Elhunyt Zsitnik Béla olimpiai bronzérmes evezős

A jochapress.hu tájékoztatása szerint Zsitnik véletlenül kötött ki az evezésnél: 1941-ben a 17. évében járt, amikor 175 centinél magasabb fiúkat toboroztak. A Pannónia Evezős Egyletbe került, majd az MTE-ben folytatta.
Az 1948-as, londoni olimpiára kiutazott három evezős egység közül az 1947-ben már Európa-bajnoki címet szerzett Szendey Antal, Zsitnik Béla (az 1947-ben k
2019-01-13 13:29:09
lovaszmarika: Vicces dolgok
Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje te
2019-01-12 18:41:19
lilagondolatok: Életünk tanítói
közösségben, mintha egyedül lenne. Nem ijeszti meg a világ kegyetlensége, hisz
2019-01-10 13:57:36
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Rudolf Steiner, Sport-táplálkozástudományi Központ, Kovács Józsi, Elhunyt Zsitnik Béla, Koppenhágai Egyetem, University College London, Ezért Luna, Pannónia Evezős Egyletbe, Szendey Antal, Zsitnik Béla, Minneapolisból Floridába, díjköteles úthálózatról, univerzum törvényei, földi rendszer, harag missziója, déli részén, fővárosba vezető, fizikai világot, univerzumban semmi, viszonzás törvénye, férjed állandóan, nőket hajkurássza, autókat hajkurássza, öreg zsidó, utca sarkán, fiatal ügyvéd,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.