Belépés
koszegimarika: Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült.
készült.
Egy napon a gyermek így szólt Istenhez:
-Azt beszélik, holnap leküldesz a Földre, de hogy fogok ott
élni, hiszen olyan kicsi és védtelen vagyok?
Isten azt válaszolta:
- A sok angyal közül kiválasztottam egyet neked. Várni fog
téged, vigyázni fog rád.
- De - mondta a gyermek- itt a Mennyországban nem csinálok
mást csak énekelek
2019-05-26 07:21:37
velemenyezd: EP-választás - Toroczkai: a Mi Hazánk Mozgalom alapjaiban változtatná meg az Európai Uniót
minimálbért tudják támogatni, hanem azt is, hogy olyan korlátot hozzanak létre, amely kizárja annak lehetőségét, hogy az európai bérek között elképesztő különbségek legyenek.
Kérdésre válaszolva a pártelnök határozottan elutasította az Európai Egyesült Államok vízióját, amely szerinte azt jelenti, hogy "egy gyarmatosító birodalommá" alakulna az Európai Unió.
Arról is be
2019-05-25 14:42:29
velemenyezd: Folyamatosan bővül a brit Konzervatív Párt vezetői posztjáért indulók névsora
szándékát. Johnson múlt csütörtökön egy manchesteri üzleti rendezvényen vett részt, és arra a hallgatói kérdésre, hogy megpályázza-e a Konzervatív Párt vezető posztját, ha May távozik, úgy válaszolt, hogy "természetesen".
Theresa May pénteki bejelentése után Boris Johnson megerősítette indulási szándékát. A volt külügyminiszter - aki tavaly az általa túl engedékenynek és enyh
2019-05-25 14:42:17
velemenyezd: Dömötör Csaba: vasárnap minden korábbinál erősebb üzenetet küldhet Magyarország
Fidesz-KDNP olyan jelölteket indított a választáson, akik Magyarországot képviselik majd Brüsszelben, és nem Brüsszel
2019-05-25 10:21:10
velemenyezd: Pannonhalmi főapát: a gyermekbántalmazások feltárásában segíthet a nyilvánosság
segítségével bevezették az "ébresztőóra" elnevezésű érzékenyítő foglalkozásokat, amelyeken a gyerekeknek megtanítják felismerni a bántalmazásra utaló előjeleket.
Hortobágyi Cirill kérdésre válaszolva beszélt arról is: azt, hogy a magyar egyházban hány bántalmazás történt, "tíz év múlva fogjuk pontosabban látni".
"A teljes véleményalkotás és az alapos áttekintés még előt
2019-05-24 16:19:34
velemenyezd: EP-választás - Jobbik: meg kell állítani a lopást
kormány.
Nem azé a pénz, aki ellopta, hanem aki megdolgozott érte - fogalmazott Jakab Péter, aki szerint "Magyarországon a lopás nem rendszerhiba, hanem a rendszer maga".
Egy kérdésre válaszolva az ellenzéki politikus kijelentette, "Orbán migránshulláma elérte Magyarországot", ezt a "karavánt" pedig meg kell állítani, hiszen az országnak nem olcsó keleti vendégmunkásokra
2019-05-24 14:19:23
velemenyezd: Emberöléssel gyanúsítanak három férfit egy eltűnt újpesti autókereskedő ügyében
hogy - amint azt a rendőrség már korábban is kiemelte - nincs összefüggés az Újpestről eltűnt vállalkozó és egy másik, a Pest megyei Maglódró
2019-05-24 14:08:59
velemenyezd: Brexit - EU-bizottság: Theresa May lemondása nem változtat az EU álláspontján

Újságírói kérdésre válaszolva elmondta: Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a brit kormányfő lemondását nem fogadta örömmel, ugyanakkor döntéséért elismerését fejezte ki, és "bátor nőnek" nevezte.
Juncker szavait tolmácsolva a szóvivő kiemelte, hogy az elnök kedvelte és nagyra értékelte a brit kormányfővel folytatott közös munkát. Hozzátette, Juncker készen
2019-05-24 13:49:34
velemenyezd: Juncker: Orbán megtagadja az Európai Uniót
megtestesített EU-t, az Európai Bizottság elnöke kijelentette, hogy Orbán Viktor nem kihívja, hanem "megtagadja az EU-t", és a kettő között van különbség.
Jean-Claude Juncker nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy az Orbán Viktor által képviselt "több nemzetállam, kevesebb Brüsszel" irányvonal jelenti-e a jövőt.
Mint mondta, "egyáltalán nem is lenne már EU, ha mindenki a
2019-05-24 11:39:33
velemenyezd: EP-választás - Orbán: mindent megteszek az EPP sikeréért

A miniszterelnök a Bild pénteki számában kivonatosan, a hírportálján részletesen ismertetett interjúban igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy még mindig a politikai otthonának tekinti-e az Európai Néppártot (EPP), és azt mondta, az EPP-től függ, hogy a Fidesz a pártcsalád tagja marad-e, vagy másokkal köt új szövetséget.
Aláhúzta: az európai parlamenti (EP-) választás u
2019-05-24 08:18:37
velemenyezd: EP-választás - Hollik: nem Soros György és pénze fogják eldönteni a választást, hanem a magyar emberek akarata
hangoztatta.
"Európa, Magyarország és a saját gyermekeink és unokáink jövője a tét, ezért nem fogjuk hagyni azt, hogy Soros György és pénze döntse el az EP-választásokat" - fogalmazott.
Kérdésre válaszolva a kormányszóvivő felháborítónak nevezte Jean-Claude Juncker CNN-nek adott nyilatkozatát, amelyben Európai Bizottság elnöke ostobáknak nevezte a nacionalistákat és úgy
2019-05-23 20:48:31
lovaszmarika: A hónap aranyköpései
- Ez nem bűn, fiam, csak egyszerű tévedés.

Adóbevallás Németországban
Adóbevallásában a "Hány személyt tart el?" kérdésre, egy berlini állampolgár így válaszolt:
=4,1 millió illegális bevándorlót
=4.4 millió munkanélkülit
=900.000 börtöntölteléket 185 börtönben
=50 kretént a parlamentben
2019-05-22 09:22:44
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Hazánk Mozgalom, Európai Uniót, Konzervatív Párt, Dömötör Csaba, Theresa May, Soros György, Európai Egyesült Államok, Európai Unió, Boris Johnson, Hortobágyi Cirill, Jakab Péter, Jean-Claude Juncker, Európai Bizottság, Orbán Viktor, Európai Néppártot, Jean-Claude Juncker CNN-nek, Adóbevallás Németországban, gyermek megszületni, brit Konzervatív, eltűnt újpesti, magyar emberek, hónap aranyköpései, európai bérek, pártelnök határozottan, gyarmatosító birodalommá, manchesteri üzleti,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.