Belépés
koszegimarika: ... Haladj nyugodtan a lárma és sietség közepette, és emléke
Ne hasonlítsd magad senkihez; Mindig vannak Nálad nagyobbak is, kisebbek is.
Találd meg az álmaid és őrizd meg az élet hangos zűrzavarában a békét a lelkedben. Minden álnokságával, unalmas gondjaival és összetört álmaival a világ mégis szép.
Figyelj és Törekedj a boldogságra..
. /Olvasni öröm/
2021-11-27 09:41:51
suzymama: Almával sajttal töltött csibemell
Se nem lesz száraz, se nem lesz unalmas a csirkemell, ha ebben a formában készíted el, adj neki egy esélyt.

Hozzávalók:

4 darab csirkemellfilé
1 darab alma
12 dkg brie sajt
ízlés szerint só, bors
1 tk kakukkfű
2 ek olívaolaj
1 ek méz
1 ek magos mustár

Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Béleljünk ki
2021-11-22 14:43:51
sandrapolke: Olyan semilyen hét
Szürke, unalmas hét van mögöttem. Tanítottam, próbálom betörni a gyerekeket, feleltettem is. Van némi eredménye a néha haverkodós szigornak. Persze Zrínyi volt terítéken, azért ez nem áll annyira közel hozzájuk, de megértették, hogy a magyaroknak önerejükre támaszkodva van esélyük csak a győzelemre. Abban a korban persze a török ellen, de nagy az áthallás.
A szél-járás is kés
2021-11-20 06:32:01
agica2004: A boldogság kék madara.........
részévé kell válnia.
Dédelgetni akarom, elhalmozni szeretettel,
Meg kell győznöm, soha nem hagyhat el!
Kedves kis kék madár, csodát tettél velem,
Megtöltötted boldogsággal unalmas életem.
Megajándékoztad szívem e csodás érzéssel,
Amíg élek, emlékszem, soha sem felejtelek el.
Hálából vigyázok rád, szeretlek, gondozlak,
Táplállak, és minden fö
2021-10-18 12:33:36
klarika47: Tizenhat
számítógép elé. Összedob egy frankó prezentációt és chatel a haverokkal. Pihenésképpen lenyom néhány menetet valamelyik lövöldözős játékprogramon.
Tizenhat éves. Könyvet nem olvas, mert az unalmas. Nem elég pörgős. Megértem. Egy olyan agynak, aminek a nap tizenhat órájában a verbális és képi információk hatalmas és gyors özönét kell befogadnia és rendeznie, halálosan lassú és
2021-10-10 06:34:46
klarika47: Barátság
időtlen lelketek,
egyenlők vagytok, mint ikergyermekek.
Barátod az, ki melletted marad,
ki elviseli a rigolyáidat.
Tettéért hálát tőle
2021-10-09 07:15:55
pacsakute: A citromos víz áldásos hatásai
A meleg hónapokban még fokozottabban ügyelnünk kell a hidratációra, azonban a sima víz egy idő után nagyon unalmas lehet. A citromos víz nemcsak felfrissít, de nagyon hasznos is lehet a szervezetünk számára, hiszen számtalan pozitív egészségügyi hatással rendelkezik. Most mutatunk is néhányat közülük.

A citrom nemcsak egy kitűnő antioxidánsban, a C-vitaminban gazdag, han
2021-09-24 18:53:20
ovarzolee: Gyors ebéd
Unalmas éjszaka volt, a hegyeshalmi feszmentes miatt alig volt pár vonat. Nagyon lassan jött el a reggel. Délig aludtam, most főzöm a holnapi ebédet. Gombástöltelék lesz a baconös sertésszűzhöz. Hétfőn sült csirkemell lesz, már bevan pácolva. Rizzsel fogjuk enni. Itthon lesz leves is, igaz zacskós, de most ennyi időm van.
Hónap végén lesz 2 extra szabadnapom, az egyiken kimegy
2021-09-18 15:29:53
ovarzolee: 4 nappal
Véget ért a 4 nappalos maraton. Éppen ideje volt! Holnap aludhatok reggel. A szokásos bevásárlás, főzés, takarítás és jön újra a munka. Unalmas! Változtatni fogok rajta, mert ez így nem élet!
2021-09-12 20:30:51
liliana01: Szűz csillagjegy
kimutassák azokat spontán. Nehogy már az érzelmeik lebuktassák, és kiderüljön, ők sem tökéletesek! Vajon ki mondja meg ezeknek a szerethető kedves Szűzeknek, hogy a túlzott tökélesség már-már unalmas? Egyébként a Szűzeknek sajátos humorérzékük van, kissé szarkasztikus ugyan, de ha a humoruknál vannak, kicsit sem unalmasak.

Miért szeressük?
előre látó, józan és szer
2021-08-24 10:02:43
pacsakute: Az immunrendszer védettségét könnyedén elérhetjük
tápanyagokkal a sejteket, ami alapvető a szervezetünk megfelelő működéséhez. Naponta legalább 2 liter vizet kellene ahhoz meginnunk, hogy a testünk tökéletesen egészséges maradjon. A víz önmagában unalmas, így adhatunk hozzá citromot, narancsot, mentát, bogyós gyümölcsöket, uborkát, zellert is. Így amellett, hogy a megfelelő mennyiségű folyadékot elfogyasztjuk, még tápanyagokkal i
2021-08-23 22:22:41
kalmanpiroska: Pályaválasztás
ragad meg egy klasszikus, feltételezd, hogy veled van a baj. Ha egy klasszikus másodjára sem mond semmit neked személyesen, feltételezd, hogy veled van a baj. Ha azt mondod, hogy a Biblia unalmas, tedd fel a kérdést magadnak, miért kellene izgalmas legyen? Nem egy regényről van szó, amelyből hiányoznak a nemzetségtáblázatok, nem azért íródott, hogy izgalmas, fordulatos, cselekmény
2021-07-27 20:34:24
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Persze Zrínyi, immunrendszer védettségét, élet hangos, világ mégis, formában készíted, néha haverkodós, magyaroknak önerejükre, korban persze, török ellen, frankó prezentációt, olyan agynak, meleg hónapokban, szervezetünk számára, citrom nemcsak, kitűnő antioxidánsban, hegyeshalmi feszmentes, holnapi ebédet, baconös sertésszűzhöz, egyiken kimegy, szokásos bevásárlás, érzelmeik lebuktassák, szerethető kedves, túlzott tökélesség, humoruknál vannak, szervezetünk megfelelő, testünk tökéletesen,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.