Belépés
maroka: Rendkívüli nagyböjti triduum Hodász Andrással – 3 nap
vonszolsz, az sokkal nehezebbé válik, mint ha felveszed a válladra, magyarul igent mondasz rá. Ne csak elszenvedjük az életünk kríziseit, hanem fogadjuk el őket, mondjunk igent rájuk. Ha igent tudsz mondani a keresztedre, úgy, ahogy Jézus, akár megküzdve vele - hiszen ő is vérrel verejtékezett, mire ki tudta mondani, hogy ,,legyen meg a te akaratod" -, akkor
2020-04-05 08:26:18
maroka: Bach nagyböjti zeneimája
szomjazni fogunk. A művészet - a zene, az irodalom erős menedék. Ne hagyjon el a remény. Hogy Tibériás tavánál is ott lehessünk majd Péterrel, és mondhassuk: ,,Uram, te mindent tudsz, azt is tudod, hogy szeretlek téged."

- Johann Sebastian Bach: János-passió | St John Passion videó

- J. S. Bach: H MO
2020-04-05 07:10:28
agica2004: Harmónia......
erdőbe, kilátástalanságot élsz meg.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy úrrá kell lenni a sötétségen a megfelelő tudás megszerzésével. Az erdei ösvényt magad választottad - végig is tudsz menni rajta!
Van-e valami, amit félsz felfedezni, mert attól tartasz, hogy a megismerés negatív lelki állapotot idézne elő? Ha van ilyen, most vonzani fogod!
Előfordult-e má
2020-04-04 14:03:43
furaila: 5. Titkok, melyeket nem vihetek a sírba
amikor a szülés után hazaengedtek, telefonon egyeztettünk és együtt mentünk be veled meglátogatni. Sajnos, engem nem ismert meg. Keresztül-nézett rajtam és téged kérdezgetett, hogy van-e tejed tudsz-e szoptatni?
Hogy vagy képes ezt is ELFELEJTENI, vagy ELHALLGATNI? Nem változtál semmit alsó tagozatos kisiskolás korod óta! Még mindig olyan szelektív a memóriád, mint akkor vol
2020-04-02 12:01:41
liliana01: Valami pozitív
vírust.

Az a dolgod, hogy megelőzd és vigyázz magadra! Egy időben új dolgot is meg kell tanulnunk, Vigyáznunk kell a mellettünk álló vadidegen emberekre is. Igen. Vegyél fel maszkot, amikor csak tudsz, mert nem tudhatod ki áll melletted. Nem biztos, hogy koronás, vagy tiarás vagy épp influenzás. Nem akarsz beteg lenni, és mást sem akarhatsz szánt szándékkal megbetegíten
2020-04-02 12:00:36
kalmanpiroska: Isten kegyelmének gondoskodása
13,14-15)

Semmilyen vágyat soha nem helyez el benned a Szentlélek, hacsak nem akarja beteljesíteni azt. Ezért emelkedjék magasra, és fennen szálljon a hited, hogy igényeld mindazt a földet, amit föl tudsz fedezni! (S. A. Keen)
Mindaz, amit föl tudsz fogni a hit látomása által, hozzád tartozik. Tekints olyan messzire, ameddig csak tudsz, mert az mind a tied. Mindaz,
2020-04-02 08:34:09
maroka: 5. nagyböjti hét hétfő 03.30
hitelt adott nekik, hiszen a nép vénei és bírái voltak.
*
Zsuzsannát halálra ítélték. Ekkor ő hangosan felkiáltott, és így imádkozott: ,,Örök Isten! Te ismered a titkokat, és tudsz mindenről, még mielőtt megtörténne. Te azt is tudod, hogy hazug módon megrágalmaztak. Nézd, meg kell halnom, noha semmit sem követtem el mindabból, amit gonoszul rám fogtak ezek."
2020-03-30 07:24:39
klarika47: Beszéltem Istennel
lenne, ami most börtön.

Rabláncra vertek, te pedig hagytad.
Fejet hajtottál pártnak és banknak,
És tűrted, hogy engem megtagadnak.

Mára már csak a pénzben tudsz hinni.
Hogy holnap is tudj enni meg inni,
Nem számít, kit kell padlóra vinni.

Teljesen züllött világot látok.
Özönvíz fog lesújtani rátok,
Ne féljetek, áldás e
2020-03-29 15:17:48
maroka: Szent-Gály Kata: Keresztúton
légy,
s fölemeld Jákob törzseit,
és visszatérítsd Izrael maradékát.
Nézd, a nemzetek világosságává tettelek,
hogy üdvösségem eljusson a föld határáig."
(Iz 49,6)
Tudsz-e úgy szeretni, ahogy én szerettem...?
Reszketni, remegni az Olajfa-kertben...?
Elhagyatva lenni, egyedül a bűnnel...?
Szemben a Halállal, szemben a köz
2020-03-29 09:00:21
kalmanpiroska: Énekelj, míg szenvedsz
zárta."
Éjféltájt azonban fölöttébb világossá vált, hogy ezek a börtönlakók Jézus Krisztus követei.
Börtönben mindenki hozzá van szokva a trágársághoz. Átkozódással senkit nem tudsz kihozni a sodrából. De ez a két ember elkezdett imádkozni és himnuszt énekelni Istenhez. Ez rendkívül szokatlan volt.
Pál és Szilász láthatólag nem úgy gondolkodott, hogy épp most
2020-03-29 08:10:32
agica2004: Harmónia......
szeretetért - az önfeladás nem azonos az önállótlansággal, az alázat sem ugyanaz mint a megalázkodás.
Vizsgáld felül, ki képes téged függésben tartni? Mi az, amitől nem, vagy nehezen tudsz elszakadni egy-egy kapcsolaton belül. Vedd számba, kik a barátaid!

Erre is gondolj: A cigánykártya Hűség lapja. Számos híres kutyás film és könyv látott napvilágot. Olvass el egy
2020-03-28 11:48:13
liliana01: A.J. Christian idézet
legszívesebben csak a kedvenc takaród alatt kucorognál, mert rád telepedett és összenyomott az élet: hiába lenne szükség a munkádra, hiába várnak rád a barátok és a család, egyszerűen nem tudsz megmozdulni. Ha pedig még is, nincs benne köszönet - noha a mosolyod rutinból kúszik az ajkadra, a tekinteted üres marad, mint a kikapart gyöngykagyló meszes héja.
Vannak vacak n
2020-03-27 14:30:25
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Hodász Andrással, Beszéltem Istennel, Szent-Gály Kata, Hogy Tibériás, Johann Sebastian Bach, John Passion, Örök Isten, Jézus Krisztus, sokkal nehezebbé, életünk kríziseit, művészet &#8211, irodalom erős, megfelelő tudás, erdei ösvényt, megismerés negatív, szülés után, mellettünk álló, pénzben tudsz, nemzetek világosságává, föld határáig, börtönlakók Jézus, kedvenc takaród, mosolyod rutinból, tekinteted üres, kikapart gyöngykagyló, megrágalmaztak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.