Belépés
lilagondolatok: 7 tanács a világ legboldogabb emberétől
vagy erre a szintre eljutni, akkor nem leszel még dühösebb, és ez nagyon jó.

7. Ha egy hónapig rendszeresen gyakoroljuk a meditációt, kevésbé leszünk stresszesek, jobban fogjuk
2022-12-02 12:08:29
foldinefehereva: Dér
szárnyait.
Gőzölögve lovak jönnek, habzó
párájuk csomósodik. Hullni kezd a hó.
Jó így nézni a fűtött szobából,
hogy fürtökben hull a hó a fákró
2022-12-01 21:14:37
pacsakute: A mindennapos viták ártanak az egészségnek
dolgokról, hanem az intimitásról és az ezzel kapcsolatos problémákról is. Mert ha egy nő emiatt utasítja el mindig a párját, de nem indokolja meg a libidócsökkenést, akkor a férje sem fogja tudni, hogy mi változott meg. Egy házasság akkor működhet igazán jól, ha nem léteznek tabuk.

Sajnos sok házasság laposodik el, mert a napi néhány mondatos általános kérdéseken és vál
2022-11-24 22:48:12
foldinefehereva: színek varázsa
napsütést remél.

Távoli hegyek már havasak lettek,
házak tetejei hóval fedettek.
Szürke füst lebeg, és az ég fele száll,
eközben sötét felhőkkel kokettál.

Nem tudni, hogy épp reggel van vagy este,
az ég egész nap szürkére van festve.
Házak szemei sárgában csillognak,
az egyhangúságra így válaszolnak.

Szélroham rázza me
2022-11-23 22:09:04
pacsakute: Jó tudni
észleléseinket, viselkedésünket és cselekedeteinket, akár tudatosan, akár tudat alatt, akár tudattalanul. Minél többet tudunk a különböző bonyolult és észbontó paradoxonokról, annál jobban fogjuk tudni irányítani elménket és segíteni a személyes fejlődésünket.

Itt van tehát 7 olyan pszichológiai jelenség, amiről talán még sosem hallottál, de mégis nagy hatással van az é
2022-11-23 19:50:13
pacsakute: Figyelmeztető jelek arra, hogy magnézium hiánya van
kialakulását, mégpedig azzal, hogy gátolja az összekötődését a kálciumnak és az oxalátnak, a két összetevőnek, amikből a kövek alakulnak. A vesekő elképesztő módon fájdalmas tud lenni, ezért jó tudni, hogy valami olyan egyszerű dolog, mint a rendszeres magnéziumbevitel megelőzheti a kialakulásukat. 

Ha ezekből bármelyiket tapasztalja, egészségügyi szakemberhez fordulni
2022-11-22 22:22:16
menusgabor: Nemere István: A fele sem igaz!
otthagyta az intézményt, mert rájött, hogy ott is csak a felmelegedésre és klímakatasztrófára ,,hajtanak", eltagadják az ezzel ellentétes bizonyítékokat.

Aztán tetszik-e tudni - kérdem az ilyenkor már döbbenten néző hallgatóimat - hogy még 1992-ben sok tudós megfogalmazott egy ún. ,,Heidelbergi Nyilatkozatot", amiben azt állítják, hogy
2022-11-17 20:00:51
koszegimarika: Sokszor és sokat nevetni; elnyerni az intelligens embereket
barátok árulásait; örülni a szépnek, megtalálni másokban a jót; jobbítani egy kicsit a világon - egy egészséges gyerekkel, egy parányi kerttel vagy azzal, hogy biztos lábon állva élsz; tudni, hogy legalább egyvalaki könnyebben lélegzik, mert te voltál. Ez a boldogulás, ez a siker."
Ralph Waldo Emerson
2022-11-13 08:17:15
menusgabor: Lackfi János: Milyenek MÉG a magyarok? - Ínyenceknek
van összebütykölve az összes szó. A japánokkal egyébként abban is egyetért, hogy minden tisztességes ember először a vezetéknevét adja meg, s csak aztán a keresztnevét. Ez így logikus, nem tudni, miért nem értik a többiek!

Abból, hogy titkon büszke szitkozódási kultúrájára, és megszámolta már, hogy nevezetes "b" betűs szavunk különböző igekötőkkel felszerelve legalább k
2022-11-12 22:15:59
menusgabor: Az új világrend
Egyre fontosabb szerephez jutnak a kötelező személyazonosságot igazoló okmányok. Amerikában - először teszik kötelezővé a személyazonosságot igazó kártyát - és felszólításra fel kell tudni mutatni. Dr.Day má r említi,hogy: olyan parányi eszközt kívánnak a bőr alá helyezni -amely elektronikusan a személy adatait. Ez - megakadályozza a személyazonosságot igazoló okmány megha
2022-11-09 20:30:56
koszegimarika: Merj élni, és merj más lenni. Ha meg akarod tudni, hogy ...
"Merj élni, és merj más lenni. Ha meg akarod tudni, hogy ki vagy valójában, akkor elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy a szívedre merj hallgatni, és át merd engedni az irányítást az onnan érkező hangnak. Mert mikor más leszel, különbözni kezdesz a tömegtől, akkor a tömeg figyelni fog. Jó, s rossz szemmel egyaránt.
Ami pedig a fejlődést jelenti az nem több csupán annál, minth
2022-11-07 06:58:20
pacsakute: Az élelmi rostok védik a szív egészségét
testsúlyunkat, illetve hatásukra csökkenhet néhány krónikus betegség - mint például szívbetegségek és rákos megbetegedések - kialakulásának a kockázata. A rostokról azt kell még tudni, hogy nem emészti meg azokat a szervezet, hanem a gyomorból a vékonybélbe és a vastagbélbe kerülnek.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/az-elelmi-rostok-vedik-a-sziv-egeszseg
2022-11-05 13:18:00
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nemere István, Lackfi János, Milyenek MÉG, Heidelbergi Nyilatkozatot&#8221, Ralph Waldo Emerson, világ legboldogabb, mindennapos viták, intelligens embereket, élelmi rostok, szív egészségét, szintre eljutni, hónapig rendszeresen, fűtött szobából, ezzel kapcsolatos, házasság akkor, napi néhány, különböző bonyolult, személyes fejlődésünket, kövek alakulnak, vesekő elképesztő, rendszeres magnéziumbevitel, ezzel ellentétes, világon &#8211, egészséges gyerekkel, parányi kerttel, japánokkal egyébként,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.