Belépés
naplopoleon: Csak azért is: szexközeli élmény
megragadom az ajtógombot majd.....
.... elegánsan egy ujjal belököm az ajtót. Vigyorogva közlöm a valkűrrel, hogy lehet, nem is volt zárva. Köszönök és távozok. Úgy marattam volna még trécselni, csak a likacsos papucsomban amiben egyébként életveszély közlekedni és a foltosra mosott felsőmben nem igazán voltam partiképes. A borostám is inkább szakáll már. Az önéletrajzomba vi
2015-12-01 22:44:49
naplopoleon: Az év első nemi aktusa, avagy álmainkat tartsuk meg
Felhívott az egyik ismerősöm, munkaidőben, már az ő munkaidejében, és nem az enyémben. Ma helyettesíti az egyik kollégáját, így van ideje trécselni. Még sok ilyen munkahelyet! A hosszú percekig tartó udvariaskodó mondatok után rátér a lényegre:
- Június 14-ét írd fel a naplódba!
Én előbb júliust értettem,már dörzsöltem a kezem - akkor fogunk megint nem találkozni. De ne
2015-06-17 11:54:12
klementinagidro: Az igazi NŐ maga a SZERelem !!!!! :)
kell, hogy vállalj felelősséget a jókedvedért!
Keresd meg, mi az, amivel szeretsz foglalkozni, és tedd azt napi rendszerességgel! Néha ülj be egy kávéházba egy finom kávéra, vagy trécselni a barátnőkkel, végy egy jó könyvet, és amint időd engedi, olvass!

Mosolyogj!
Ne csak a száddal, a szemeddel is! Nézz nyílt tekintettel a világba, légy kíváncsi, annyi, de an
2015-05-17 12:31:42
zgfumag: Pisi helyett poligráf
kaszinóiért? Továbbá, vezet vagy vezetett Ön Svájcban bankszámlát, ahol nem legális úton szerzett pénzeit őrizte? Valóban azért utazott tizenkét órán át vonaton haza, mert azon kellemesebb trécselni? Vagy azért, mert a vonaton nem világítják át a bőröndöt?

Látják, ennyi volt az egész. Most nyugodtan maradjanak ülve.

http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141209_Pis
2014-12-10 08:46:01
szisszy83: Szombati horoszkóp......
forgalomból. De csak annyira, ami jól esik. Mert végül is n
2011-04-16 13:07:30
koszegimarika: Légy egy igazi nő!
pedig az kell, hogy vállalj felelősséget a jókedvedért! Keresd meg, mi az, amivel szeretsz foglalkozni, és tedd azt napi rendszerességgel! Néha ülj be egy kávéházba egy finom kávéra, vagy trécselni a barátnőkkel, végy egy jó könyvet, és amint időd engedi, olvass!
Mosolyogj! Ne csak a száddal, a szemeddel is! Nézz nyílt tekintettel a világba, légy kíváncsi, annyi, de annyi érd
2011-02-28 09:38:56
szisszy83: Boldog távkapcsolat.....
lát.

Hátrányok:
- Van, de még sincs, pont úgy élsz, mint egy szingli.
- Nem tudod senkivel megosztani azonnal az örömödet, bánatodat mert nem biztos, hogy éppen tud veled telefonon trécselni a messzi távolból.
- Folyton azon agyalhatsz, hogy vajon nem talál-e mást, aki sokkal közelebb él hozzá.
- Ha nem éred utol azonnal telefonon, akkor m
2010-09-03 20:12:11
korall44: Kunhalmi dollár –20 .
kimondunk. Piroska, az piros...

- Meg azt is jelenti, hogy ősi, tiszteletreméltó. - mondta a férfi csendesen. Piroskának feltűnt, hogy közben is dolgozik. Nem állt le trécselni.

- Anyu, te tiszteletreméltó vagy! - Piroska megsimogatta a lánya fejét. - Apát meg Bátornak hívják - mondta Eszter.

- Az bátort jelent. A mongolokná
2010-08-26 15:28:29
sarkany52: Szép estét kívánok!
volt, ami cseppet sem rövid, én meg eléggé nyűgi vagyok, átkozottul fáj a fejem, de rendes kislány voltam, bejelenkeztem a dokimhoz, úgyhogy pénteken reggel meló után megyek egy kicsit trécselni
Nagyon jól érzem magam kint a kertben, ha nem volna munka, szerintem alig jönnék haza, bár most még itt vannak a keresztlányomék a kicsivel, aki már nem is olyan ki
2008-07-01 23:24:36
tavsan: CsaboWabo 2008.05.17
lecserélte a barátnőjét, a beképzelt jogászlányt egy csupa mosoly amerikai turnémenedzser csajszira, akit Laurának hívnak. Vele és a sztárvendég Gumbi Ortizzal nyilván nem tudtunk magyarul trécselni... ültem egy ideig T-ék asztalánál, Laurával és T szüleivel. Apukája nagyon megölelgetett (szokás szerint), Anyukáával meg egy csomót beszélgettünk, amikor Laura épp másokkal volt elfo
2008-05-18 20:16:49
zgfumag: Jobbik levél Aranyosnak
a Kölcsey Televízió Ring című közéleti-politikai műsorában azt kifogásolta, hogy elment a rendelőbe antibiotikumot felíratni, de a várakozók egy része olyan idős ember volt, aki "csak trécselni szeretett volna az orvossal.",,Tisztelt" Aranyos Gábor!

Örülünk annak, hogy a Zuschlag sikkasztott millióiból, valószínűleg a nyíregyházi Fiatal Balo
2008-03-08 14:13:45
zgfumag: Háromezer forintos vizitdíj?
a Kölcsey Televízió Ring című közéleti-politikai műsorában azt kifogásolta, hogy elment a rendelőbe antibiotikumot felíratni, de a várakozók egy része olyan idős ember volt, aki csak trécselni szeretett volna az orvossal. Ezután úgy fogalmazott, írt egy SMS-t a barátnőjének, hogy tízszeresére kellene emelni a vizitdíjat.

A tb és az egyetem között a pad alá. Daganatos me
2008-03-07 16:44:24
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Gumbi Ortizzal, Kölcsey Televízió Ring, Aranyos Gábor, Fiatal Balo, ajtógombot majd, ujjal belököm, likacsos papucsomban, foltosra mosott, egyik ismerősöm, egyik kollégáját, hosszú percekig, finom kávéra, messzi távolból, férfi csendesen, lánya fejét, bátort jelent, kicsit trécselni, beképzelt jogászlányt, csupa mosoly, sztárvendég Gumbi, ideig T-ék, csomót beszélgettünk, rendelőbe antibiotikumot, része olyan, nyíregyházi Fiatal, egyetem között,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.