Belépés
velemenyezd: Mol-INA-ügy - Horvát belügyminisztérium: az Interpol végrehajtó bizottsága Horvátország javára döntött Hernádi
semmilyen újdonsággal nem állt elő. Sajnálatos, hogy Horvátország még mindig nem tartja tiszteletben a nemzetközi bírósági döntéseket, és továbbra is úgy törekszik sajátos céljai elérésére, hogy teljesen figyelmen kívül hagyja a számára kedvezőtlen érdemi ítéleteket.
Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Magyar Állandó Értekezlet budapesti ülésén elhangzott beszédében a mag
2018-11-17 23:07:09
velemenyezd: Férfi kézilabda BL - A Veszprém visszavágott a svéd bajnoknak
Lékai 1-1
A hazaiak keretéből ezúttal René Toft Hansen és Gasper Marguc maradt ki taktikai okok miatt. A lelátón a legfanatikusabb veszprémi szurkolók szektora a kezdés pillanatában teljesen üres volt, így tüntettek kedvenc csapatuk gyenge szereplése miatt, de néhány perc elteltével elfoglalták helyüket.
Pontos, erős lövéseiknek, és Sterbik Árpád bravúrjainak köszönhetőe
2018-11-17 23:04:30
velemenyezd: Teljesen megsemmisültek a DK irodái
tájékoztatást kapta, hogy a Teréz körúti tűz elsősorban az épület 5. emeletét érintette, ahol a párt irodái is voltak. A tető beomlott, falak dőltek ki, a berendezés elégett. A DK irodái teljesen megsemmisültek, az anyagi kár jelentős, senki nem sérült meg a tájékoztatás szerint.
A katasztrófavédelem korábban az MTI-vel azt közölte, hogy kigyulladt egy négyemeletes irodaépüle
2018-11-17 23:00:02
velemenyezd: Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll
kiemelte: a mai nap Budapest születésnapja, Budapest a magyaroknak az örök város, "a város, amely minden magyaré", bármely pontján is éljen a világnak. Budapest nemzeti alkotás, nemzeti teljesítmény, nemzeti siker, "igazi nemzeti kincs" - hangoztatta, a főváros felépítését pedig az újkori történelmünk talán legnagyobb magyar közösségi teljesítményének nevezte.
Azt is mondta,
2018-11-17 22:47:59
velemenyezd: Szakértő: a mindennapi életben nem jelent változást az SI-mértékegységrendszer átalakítása
Műszaki Felügyeleti Főosztályának vezetője képviselte. A szakértő az MTI-nek elmondta: a konferencián egyhangúlag szavazták meg az SI (Systeme International d'Unites) mértékegységrendszer teljes revizióját.
Az SI-rendszer hét alapmértékegységet foglal magába és azokból levezethető az összes többi: ezek a méter, a kilogramm, a Kelvin, a másodperc, az amper, a kandela és a mól
2018-11-17 22:45:23
eva6: Cékla
immunrendszerünket.

Magas pektintartalma révén fokozza a bélrendszer működését, a nehézfémek, zsírok és salakanyagok eltávolításával tisztítja az emésztőrendszert. Bár ez még nem bizonyított teljesen, de a feltételezések szerint fokozza a sejtek regenerálódását, ezért gyengültség, idős kor vagy lábadozás esetén igen jól alkalmazható.

A céklalé vese és epehóly
2018-11-17 15:11:39
maroka: Nagy Szent Gertrúd szűz 11.17
tudjátok fogni az összes szenttel együtt, mi a szélesség és a hosszúság, a magasság és a mélység; megismeritek Krisztusnak minden értelmet meghaladó szeretetét, és beteltek az Isten egész teljességével.
Ez az Isten igéje. Ef 3,14-19

EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
Aki bennem marad és én őbenne, az bő termést hoz.
Abban az időben Jézus ezt mondta tanít
2018-11-17 11:31:15
maroka: Skóciai Szent Margit 11.16
parancsaimat, megmaradtok szeretetemben, ahogy én is megtartottam Atyám parancsait, és megmaradok az ő szeretetében. Ezeket azért mondtam nektek, hogy az én örömöm legyen bennetek, és örömötök ezzel teljes legyen.
Az az én parancsom, hogy szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket! Nagyobb szeretete senkinek sincs annál, mint annak, aki életét adja barátaiért. Ti barát
2018-11-16 17:31:30
maroka: 32. évközi hét péntek 11.16
Ezek nem vallják, hogy Jézus Krisztus emberi testben jött el közénk. Az ilyen ember: hamis tanító és antikrisztus. Vigyázzatok magatokra, hogy amit már elértetek, el ne veszítsétek, hogy teljes jutalmat kapjatok! Aki eltér Krisztus tanításától, és nem tart ki mellette, az nem mondhatja magáénak Istent. Aki viszont kitart a tanítás mellett, abban él az Atya is, meg a Fiú is.
E
2018-11-16 17:21:04
kalmanpiroska: Vallás
,,Honnan tudhatnánk, hogy egyetlen vallás sem képes megragadni a teljes igazságot, hacsak mi magunk nem vagyunk a spirituális valóságra vonatkozó, felsőbbrendű, átfogó tudás birtokában, amelyről azt állítottuk, hogy egyik vallás sem rendelkezik vele?"

-Timothy Keller-
2018-11-16 17:03:21
menusgabor: Kilencvenkilenc éve vonult be Horthy Budapestre
pártok koalíciós megállapodásain alapuló kormány többségét a keresztény-nemzeti pártok tették ki. A rendezőelv a keresztény-nemzeti ellenforradalom elfogadása és a szocializmus, liberalizmus teljes elutasítása lett.

A párizsi békekonferencia küldöttjének, Sir George Clerknek budapesti működése nyomán folyamatosan kezdett körvonalazódni a leginkább működőképes politika i
2018-11-16 16:45:41
ovarzolee: 7. nap
majd ismét Washingtonba indultunk. A szállásunk Arlington városában volt. A híres temető is itt található. Első célunk Georgetown volt. Minden Angliára emlékeztet, az épületek kialakítása teljesen angolos. Persze a Keleti parton vagyunk. A kisváros után ismét a főváros központjába mentünk. Elegáns részeken sétáltunk. Ismét a Fehér háznál kötöttünk ki. Most szemből néztük meg. Egy
2018-11-15 22:25:44
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nagy Szent Gertrúd, Skóciai Szent Margit, Horthy Budapestre, Orbán Viktor, Magyar Állandó Értekezlet, René Toft Hansen, Gasper Marguc, Sterbik Árpád, Műszaki Felügyeleti Főosztályának, Systeme International, EVANGÉLIUM Szent János, Jézus Krisztus, George Clerknek, Minden Angliára, svéd bajnoknak, mindennapi életben, nemzetközi bírósági, számára kedvezőtlen, hazaiak keretéből, legfanatikusabb veszprémi, kezdés pillanatában, párt irodái, tető beomlott, berendezés elégett, tájékoztatás szerint, négyemeletes irodaépüle,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.