Belépés
velemenyezd: Mogherini: a tagországok támogatják az álhírek elleni uniós cselekvési tervet

Mint közölte az Európai Unió külügyi tanácsa a nap folyamán megvitatta az Európai Bizottság által 2018. decemberben előterjesztett, a félretájékoztatással szembeni cselekvési tervet, amelyet az unió tagországai határozottan támogatnak.
Mogherini az uniós külügyminiszterek tanácskozását követően tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a szakminiszterek hangsúlyozták, hogy k
2019-01-21 20:32:19
velemenyezd: Jelentős késésekre, vonatkimaradásokra kell számítani a miskolci, szolnoki vonalon

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a felsővezeték megrongálódott, emiatt kellett lezárni az állomást. A vasúttársaság azt javasolja, hogy aki teheti, vegye igénybe a BKK-járatokat az elővárosi vonatok helyett.
A MÁV online térképe szerint mindkét vonalon 60 percet meghaladó késésekkel közlekednek a vonatok.
2019-01-21 20:02:14
velemenyezd: Brexit - Ingyen kérhetnek letelepedési engedélyt a külföldi EU-polgárok
szerint 3,2 millió külföldi EU-állampolgár él. Más, független becslések inkább 3,5 millióra taksálják az uniós országokból tartósan áttelepültek számát.
A belügyminisztérium hétfői tájékoztatása szerint a tartós letelepedési engedélyért 2021. június 31-éig lehet folyamodni, de ha a brit EU-tagság a kilépési feltételekről szóló megállapodás életbe lépése nélkül szűnik meg márc
2019-01-21 19:12:21
velemenyezd: Moszkva nem semmisíti meg az INF-szerződést Washington szerint megsértő fegyvert
problémákra a tárgyalóasztalnál kell keresni a megoldást, ezért az orosz fél a múlt keddi kétoldalú genfi tárgyaláson felajánlotta, hogy bemutatja a 9M729-es manőverező robotrepülőgépet, és tájékoztatást is ad róla Washingtonnak.
"Készek vagyunk példátlan nyitottságot tanúsítani az amerikaiakat olyannyira nyugtalanító 9M729-es rakétával kapcsolatban. Bemutatót és tájékoztatás
2019-01-21 18:31:57
velemenyezd: Négy rendőr megsérült a barcelonai taxisok tiltakozóakciói során

A hatóságok tájékoztatása szerint hárman a barcelonai parlamentnél szenvedtek sérüléseket, amikor a tüntetők át akartak jutni az épületet körülvevő park kapuján. Az egyik rendőrt üvegpalackkal vágták fejbe.
Egy negyedik rendfenntartót pedig akkor ért sérülés, amikor meg akarta akadályozni, hogy a tiltakozók elérjék a kikötői létesítményeket.
Barcelonában négy nappal
2019-01-21 18:12:08
velemenyezd: Brexit - Megkezdődött a külföldi EU-polgárok letelepedési engedélyezési rendszerének teljes körű próbája
belügyminisztériumhoz.
A kérelmezési rendszert a belügyi tárca tavaly nyáron már alávetette egy szűk körű, felkért résztvevők bevonásával elvégzett próbának.
A minisztérium hétfői tájékoztatása szerint mostantól viszont minden külföldi EU-állampolgár benyújthatja folyamodványát, jóllehet továbbra is próbaüzemről van szó, és a rendszer végleges formájában március 30-án i
2019-01-21 14:32:16
velemenyezd: Baleset miatt lezárták az M30-ast

A tájékoztatás szerint a baleset az autópálya 10-es kilométerszelvényénél, a főváros felé vezető oldalon történt, személyi sérülés nem történt.
Az egyik jármű rakományának egy része szétszóródott az úttesten. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók a közútkezelő szakembereit várják a helyszínre, és lezárták az érintett útszakaszt.
2019-01-21 11:01:21
velemenyezd: Már három halálos áldozata van az M3-ason történt balesetnek

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a geleji pihenő közelében nyolc személygépkocsi rohant egymásba.
A tájékoztatás szerint egy személyautó árokba csapódott. Ebbe öt ember beszorult, őket feszítővágóval szabadították ki a tiszaújvárosi, mezőkövesdi és mezőcsáti hivatásos tűzoltók.
A rendőrség azt közölte, hogy 141-es kilométernél a sztráda főváros felé
2019-01-21 08:20:56
velemenyezd: Kerítésnek hajtott egy busz Kocsordon

Tájékoztatásuk szerint a baleset a 49-es főúton, a településen belül történt. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől a helyszínelés idejére.
2019-01-21 07:04:13
velemenyezd: Öten megsérültek egy balesetben az 1-es úton

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset előzés közben történt, egygépkocsi megkezdte az előtte haladó autó előzését, de közben beleütközött. Mindkét jármű az árokba csapódott és felborult, öt ember sérült meg.
Az autósok az érintett szakaszt Komárom felől a 13-as úton, míg Ács felől a településen keresztül kerülhetik el.
2019-01-20 17:12:28
velemenyezd: A prémium autók szegmense 9,5 százalékkal bővült Magyarországon
konstrukcióval autót. Ez a trend várhatóan 2019-ben is változatlan marad - jelezte.
A prémium kategória élén 2018-ban Magyarországon a Mercedes állt 4018 eladott személyautóval, ami a cég tájékoztatása szerint 25 százalékos bővülés volt. Ennél a márkánál is az SUV kategória eladásai bővültek a legjobban, 46 százalékkal.
Hesz Tamás elmondása szerint a márka sikerét az elm
2019-01-20 07:05:02
velemenyezd: A francia sárgamellényesek tizedszer is utcára vonultak a megkezdett nemzeti vita ellenére
sérültjeire. Az elmúlt két hónapban a sárgamellényes tiltakozók által felállított úttorlaszoknál történt balesetekben tízen vesztették életüket és több mint kétezren megsérültek.
Rendőri tájékoztatás szerint országszerte ismételten mintegy 80 ezer, Párizsban ötezer rendőrt vezényeltek ki a rend biztosítására.
Megfigyelők szerint a résztvevők estére kirajzolódó száma arra
2019-01-19 16:47:05
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
INF-szerződést Washington, Európai Unió, Európai Bizottság, Kavalecz Imre, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, Hesz Tamás, tagországok támogatják, álhírek elleni, külföldi EU-polgárok, barcelonai taxisok, busz Kocsordon, 1-es úton, prémium autók, francia sárgamellényesek, megkezdett nemzeti, unió tagországai, uniós külügyminiszterek, szakminiszterek hangsúlyozták, felsővezeték megrongálódott, elővárosi vonatok, uniós országokból, tartós letelepedési, brit EU-tagság, kilépési feltételekről, tárgyalóasztalnál kell, múlt keddi,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.