Belépés
velemenyezd: Brexit - Eddig több mint 24 ezer magyar kért tartós nagy-britanniai letelepedési engedélyt
jogosultságaik is, de letelepedett státusért - vagyis meghatározatlan időre szóló tartózkodási engedélyért - kell folyamodniuk a brit belügyminisztériumhoz.
A tárca csütörtöki tájékoztatása szerint ezt a 27 EU-tagország Nagy-Britanniában élő állampolgárai közül e hónap elejéig 750 ezren tették meg.
A lista élén a lengyelek és a románok állnak 132 400, illetve 110 900 le
2019-06-20 21:47:52
velemenyezd: Az EU meghosszabbította a Krím és Szevasztopol annektálása nyomán Oroszországgal szemben bevezetett szankciók h

A tájékoztatás szerint a szankciók területi hatálya a Krím és Szevasztopol területére korlátozódik.
A szankciók értelmében tilos a Krím félszigetről vagy Szevasztopolból származó termékek uniós behozatala. Tilos a Krímbe és Szevasztopolba irányuló beruházás, amely azt jelenti, hogy európai állampolgárok és uniós székhelyű vállalkozások nem vásárolhatnak egyebek mellett i
2019-06-20 21:43:42
velemenyezd: Krónika 7. rész (költségvetés, napirend után)

Pénzügyminisztérium: nincs bérválság
Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára cáfolta, hogy bérválság lenne Magyarországon, a rendőri szerveknél is nettó 200 ezer forint felett keresnek a dolgozók - mondta.
Ágazati életpályák címen 152 milliárd forintos összeggel szerepel egy sor a büdzsében, ebből valósulhat meg a béremelés a
2019-06-20 21:41:40
velemenyezd: Devizahitelek - A Kúria új szempontokat adott a felek közötti elszámoláshoz

A Kúria konzultációs testületének csütörtökön nyilvánosságra hozott - a bíróságokra nem kötelező - állásfoglalása szerint a tájékoztatás elmulasztása miatt érvénytelenné váló szerződéseknél előbb kiküszöbölik az érdeksérelmet, majd ismét érvényessé nyilvánítják a szerződést.
Ennek két módja is lehet, az egyik szerint a szerződést a bíróság forintkölcsönként nyilvánítja
2019-06-20 12:01:31
velemenyezd: Szombaton kezdődik a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál
Kisfaludy Galériában és a Ferencsik János Zeneiskolában tartják, az esti koncertek mellett nyilvános mesterkurzusokat valamint hangszerkiállítást és -vásárt is rendeznek.
A szervez
2019-06-20 07:05:48
velemenyezd: Megújul Pécs legnagyobb rendelőintézete

A tájékoztatás idézi Őri László alpolgármestert, aki szerint a fejlesztés a nyugati városrészben, Uránvárosban lévő épület öt évtizedes fennállása óta a legnagyobb.
A beruházás során az elmúlt hónapokban tizenegy szakrendelő újult meg, ezeket pedig hamarosan korszerű orvosi eszközökkel is ellátják. Többek között kardiológiai ultrahangot, a neurológiai vizsgálatokban hasz
2019-06-20 07:05:10
velemenyezd: A 4iG és a Kisfaludy2030 társaság szerződést kötött fejlesztésre

A tájékoztatás szerint a "Turisztikai mobilapplikáció digitális eszközrendszerének fejlesztése" megnevezésű közbeszerzési eljáráson a 4iG Nyrt.-t hirdették ki nyertesnek.
A projekt célja egy turisztikai mobil alkalmazás kialakítása mellett egy webes felületként is elérhető rendszer átadásához szükséges fejlesztési keret biztosítása - közölte a 4iG társaság.
2019-06-19 19:35:58
velemenyezd: Villámárvizet okozott a hirtelen lezúdult nagy mennyiségű csapadék Nagyvisnyón
kiszivattyúzniuk a betört vizet. Szerencsére az érintett ingatlanok egyike sem vált lakhatatlanná - tette hozzá.
Kovács Nikoletta, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatása szerint a vihart követően hömpölygő víz miatt a rendőrök átmenetileg lezárták a Nagyvisnyót Dédestapolcsánnyal összekötő utat. A forgalomkorlátozást azonban már feloldották - jele
2019-06-19 19:33:24
velemenyezd: Bodrogváry Iván a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség európai végrehajtó bizottságában

A FIBA Europe tájékoztatása szerint a magyar sportdiplomata négy évig lesz a kilencfős testület tagja.
Az európai szekcióban 2002 óta dolgozó Bodrogváry Iván ötödik ciklusára készül a FIBA Europe 25 tagú vezetőségében (board), és mostantól a végrehajtó bizottságban is dolgozik.
"Első feladatom az lesz, hogy segítsem a budapesti pályázatot július 15-én Münchenben, ah
2019-06-19 19:12:07
velemenyezd: Fegyvereket engedély nélkül tartó férfit fogtak el Székesfehérváron
lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésén
2019-06-19 19:11:54
velemenyezd: Magyar világbajnoki címvédés SUP-ban

A SUP a Stand Up Paddling angol kifejezés rövidítése, a dinamikusan fejlődő új sportágban a versenyzők egy deszkán állva eveznek a vízen.
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség keddi tájékoztatása szerint ezt a vb-t a Red márka hívta életre három éve, itt négyen állnak egyszerre egy speciális SUP deszkán. Férfi, női és vegyes kategóriában rendeznek versenyeket, ugyanúgy elő- és k
2019-06-18 13:01:54
velemenyezd: Európa Játékok - Babos a férfi, Péter, Schermann és Székely a női induló tornában

A magyar szövetség (MATSZ) keddi tájékoztatása szerint szertornában Babos Ádám a férfi induló, aki mind a hat szeren versenyez majd. A nőknél Schermann Bianka és Székely Zója mind a négy szeren indul, míg az ugrásban Európa-bajnoki hetedik Péter Sára talajon és ugrásban méreti meg magát.
Ritmikus gimnasztikában Pigniczki Fanni képviseli a magyar színeket, aerobikban pedi
2019-06-18 11:31:40
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál, Megújul Pécs, Bodrogváry Iván, Nemzetközi Kosárlabda Szövetség, Európa Játékok, EU-tagország Nagy-Britanniában, Banai Péter Benő, Kisfaludy Galériában, Ferencsik János Zeneiskolában, Kovács Nikoletta, Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, Nagyvisnyót Dédestapolcsánnyal, FIBA Europe, Stand Up Paddling, Magyar Kajak-Kenu Szövetség, Babos Ádám, Schermann Bianka, Székely Zója, Péter Sára, Pigniczki Fanni, felek közötti, hirtelen lezúdult, tárca csütörtöki, lista élén, románok állnak, tájékoztatás szerint,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.