Belépés
maroka: Tíz parancsolat - Amerikai filmdráma - vallásos téma
film*
- A tízparancsolat animációs film videó
Chris és Joy szülei a szép időt kihasználva úgy döntenek elmennek a Fenyőhegyre táborozni, ami egészen addig tetszett Chris-nek, amíg nem jött meg a park őre, aki elmondja nekik, hogy mit szabad és mit nem. Ez nagyon nem jön be Chris-nek ezért úgy dönt, hogy Joy-al é
2020-11-12 21:55:13
velemenyezd: Krónika 14. rész (Erzsébet-táborok)
az ellenzék egyetért azzal, hogy a kormány pénzt fordítson a gyerekek táboroztatására. Az Erzsébet-program sok célját teljesíti, eddig is sok ezer gyermeknek segített, hogy eljussanak táborozni - tette hozzá.
A DK-nak az okoz problémát, hogy a kormány ellenőrizhetetlenné, átláthatatlanná és gyanússá teszi a közpénzek áramlását - jelentette ki.
LMP: a program a piacra po
2020-05-20 00:03:45
velemenyezd: Jónak lenni jó! - A cukorbeteg gyerekekre hívja fel a figyelmet idén a program
gyerek számára, amelyről a társadalom egészséges tagjai nagyon keveset tudnak.
Mint mondta, sok cukorbeteg gyereket nem vesznek fel például emiatt iskolába, vagy nem tud elmenni táborozni a szigorú napirend miatt, amit az inzulin beadása és a folyamatos ellenőrzés megkíván. A műsor miatt most ez a probléma is előtérbe kerülhet - fűzte hozzá.
A december 16-i műsorban több
2018-11-23 13:15:29
menusgabor: Felkelt a napunk
gyermekeik sem tudhattak a nagy utazásról semmit előre, így búcsúzkodás nélkül hagytak hátra mindent és mindenkit. Mielőtt későbbi lakóhelyükre, Ausztráliába mentek volna, Ausztriában kellett táborozniuk, ahol meglátogathattuk őket. Az első nap estéjén videózni invitáltak az unokatestvérek, s meg sem kérdezték, mit szeretnénk nézni, máris indították az István, a királyt. Húgommal
2018-08-20 13:00:31
maroka: Hat jó tanács a szünidőre Kamill atyától a gyerekeknek
köszönhetően talán nem úszik el az egész vakációnk az egyébként édes semmittevésben.
Végre itt a nyár. Kipihenhetjük az iskolaév fáradalmait, elmehetünk a barátainkkal kirándulni, táborozni, játszani, élvezhetjük a strandot vagy az otthoni medence hűsítő vizét. A szülőknek is szükségük van a fárasztó, munkával töltött hetek közben egy kis családi együttlétre vagy annak örömte
2018-07-12 10:19:20
dundulino: Beindult a fogyás :-)
vitamint, Lenkeit, mert az is kell !
Jobban érzem magam, de még mindig fáradékony vagyok, bár sosem unatkozom egy percet sem.
Mindig jön valami. Reggel a kislányomat vittem edző táborozni, aztán Toncsikával mentünk Gödöllőre csatos üvegeket venni. Este oda is megyek még, mert meghálálom neki valami finomsággal, hogy segített nekem ilyen olcsón ennyi csatos üveghez jutni.
2018-06-25 13:34:47
velemenyezd: Novák Katalin: tartalmas és biztonságos időtöltés az Erzsébet-tábor
hétvégén a családok előtt is megnyitj
2018-06-19 11:51:46
velemenyezd: Véget ér a tanév, kezdődik a vakáció
szakközépiskolás, 5800 szakiskolás, 182 ezer gimnazista és 168 ezer szakgimnazista számára zárul, közülük az érettségizők egy részének még hátra vannak a szóbeli vizsgák.
A többiek közül sokan táborozni indulnak, ők számtalan program közül választhatnak idén is.
A Taborfigyelo.hu vezetője korábban elmondta, hogy több mint 200 ezer gyerek fog legalább egy hetet táborban
2018-06-15 07:04:13
velemenyezd: Orbán: a hazaszeretet erősítését is szolgálják a turisztikai és sportberuházások
hogy az idén már nemcsak a Balaton partján, hanem Erdélyben is lesznek Erzsébet-táborok.
Úgy fogalmazott, a córeszt maguk mögött hagyva az emberek el tudják küldeni gyermekeiket táborozni, és felépülhetnek a tokajihoz hasonló sportlétesítmények. "Van esélyünk arra, hogy Magyarország felálljon a fotelből és sportért rajongó nemzetből sportoló nemzetté váljon" - mondta.
2018-06-14 13:22:01
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Migránsok közti verekedésben 17-en megsérültek, köztük négyen súlyosan Calais-ban
afgánokat.
Egyelőre senkit nem állítottak elő a hatóságok.
Az összetűzések előzménye, hogy csütörtök délelőtt a rendőrség megtisztította a környéket, elvette a Calais körül táborozni próbáló migránsok sátrait és letarolta a kunyhókat. A migránsok nem tanúsítottak ellenállást.
Utoljára november 25-én tört ki tömegverekedés a migránsok között Calais környékén, akkor
2018-02-01 21:54:17
velemenyezd: Idén is elindul a Vándortábor program
pedagógus végezte el sikeresen a vándortábor-vezető képzést, idén a számításaik szerint 1000-1500-an végzik majd el, és nem csak nyáron, hanem más évszakban is el fogják vinni a gyerekeket táborozni.
Zambó Péter, az Országos Erdészeti Egyesület elnöke ismertette: minden útvonalon külön erdei iskolai programokkal várják a jelentkező csoportokat. A túravezetők számára minden se
2018-01-23 12:32:42
zgfumag: SZENT ŐRÜLET, aVAGY TIED LESZ EGY LÁDA FOS
Gizella tábor ötlete, melyet a kormányfő egy nappal azután, hogy kipattant a nagyeszű nyaller fejéből, oldalba is is támogatott mindjárt félmilliárd forinttal, már csak, hogy legyen hol táborozni a potentátok trónörököseinek.
No, nem egy csórók számára felállított úttörőtáborról van szó, hanem egy Gizella-táborról, mely színvonalasan neveli az uralkodó elit és hű janicsárjain
2018-01-18 20:46:29
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Novák Katalin, SZENT ŐRÜLET, TIED LESZ EGY LÁDA FOS, Zambó Péter, Országos Erdészeti Egyesület, cukorbeteg gyerekekre, figyelmet idén, szünidőre Kamill, hazaszeretet erősítését, tízparancsolat animációs, szép időt, ellenzék egyetért, kormány pénzt, gyerekek táboroztatására, okoz problémát, közpénzek áramlását, társadalom egészséges, szigorú napirend, inzulin beadása, folyamatos ellenőrzés, műsor miatt, december 16-i, nagy utazásról, egész vakációnk, egyébként édes, iskolaév fáradalmait,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.