Belépés
maroka: Ferenc pápa meglepte a Vatikánban táborozó gyerekeket
mondott a tábor vezetőinek munkájukért. A Szentatya leült a gyerekek közé, és arra biztatta őket, hogy kössenek új barátságokat.
Vatikánváros Kormányzósága júliusra biztosítja a nyári táborozás lehetőségét a Szentszéknél dolgozók gyermekeinek. Mintegy száz kisebb-nagyobb gyerek tölti a szünidőt a Vatikáni Kertekben, a VI. Pál teremben és a helikopter-leszállópályán kialakítot
2020-07-22 18:43:10
velemenyezd: Krónika 14. rész (Erzsébet-táborok)
vannak, a gyermekek szívesen mennek oda.
Steinmetz Ádám (Jobbik) arról beszélt, hogy saját sportpályával és stranddal rendelkező fonyódligeti ingatlan korábban kilencszáz gyermek táborozását biztosította. Tavaly azonban egyetlen gyermek sem üdülhetett az Erzsébet-tábor keretein belül Fonyódligeten és várhatóan idén sem fog - tette hozzá.
Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) egy
2020-05-20 00:03:45
velemenyezd: Koronavírus - A járvány idején is segít a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
helyzetű, beteg, magyarországi és határon túli gyermek műtéti költségeit több mint kilencmillió forint értékben, negyvenkét számítógéppel segíti a távoktatást, háromszáznál több gyermek táborozási kérelmét támogatja több mint hétmillió forinttal, és további egymillió forint értékben intézményi kérelmeket is támogatott.
A döntés alapján a szolgálat tizenhárom családnak különbö
2020-04-08 16:12:14
velemenyezd: Novák Katalin: jelentős támogatásokat nyújtanak az 1-es típusú diabétesszel élőknek
gyermekek teljes értékűen tudjanak részt venni a köznevelésben. Ennek érdekében a többi között a közétkeztetésre vonatkozó szabályokat is felülvizsgálják, illetve szélesítik sportolás és táborozási lehetőségeiket - fűzte hozzá.
Horváth Ildikó, a tárca egészségügyért felelős államtitkára kiemelte: minél szélesebb körben ismerni kell a betegséget, azért hogy a gyermekekkel kap
2019-12-18 11:31:06
velemenyezd: Fegyintézmények fogvatartottjainak szerzeményeiből készített válogatást Várnagy Andrea
szolgáltatta, melyet a balassagyarmati börtön elítéltjei adtak elő családtagjaiknak májusban. Ezzel a rabok gyerekei és az erdélyi ferences gyermekotthonok lakói számára szervezett közös táborozásra is gyűjtöttek.
A hanglemezről Várnagy Andrea elmondta: "Ennek a missziónak az egyik legfontosabb küldetése pont az, hogy valamit adhassanak a fogvatartottak a családtagjaiknak, h
2019-11-24 12:41:52
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Ismét sátortáborokat számoltak fel Párizsban
és 3000 közé tehető azon bevándorlók száma, akik a fővárosba vezető utak mentén táborozva arra várnak, hogy a prefektúra menedékkérőként regisztrálja őket.
A prefektúra szerint a táborozás a bűnözői csoportok kialakulásának egyik melegágya, és gyakoriak a tömegverekedések is a migránsok között, valamint veszélyt jelentenek az autósok és a környéken lakók számára is.
Chr
2019-11-07 12:32:22
velemenyezd: Soltész: 1,6 milliárd forintra pályázhatnak a nemzetiségek
anyaországitáborokra.
A nemzetiségi civil szervezetek működésére összesen 500 millió forint, a civil szervezetek kulturális tevékenységének támogatására 700 millió forint, anyaországi táborozásra 400 millió forint pályázati forrást különítettek el - ismertette az államtitkár.
Soltész Miklós kitért arra: a kulturális tevékenységeken belül - a 2020-as budapesti Nemzetközi
2019-10-02 11:51:48
velemenyezd: Elutazott a magyarországi táborozásra a kelet-ukrajnai konfliktus által érintett gyermekek idei utolsó csoportj
kezdete óta támogatja az érintett ukrán gyermekek magyarországi nyári táboroztatását. Jelezte, az elmúlt öt évben Ukrajna valamennyi megyéjéből utaztattak gyermekeket Magyarországi nyári táborozásra, ahol számos érdekes programot szerveztek számukra. Minden csoport részt vett a többi között budapesti kiránduláson, beleértve az Országház megtekintését - emlékeztetett.
Vaszil V
2019-08-30 14:22:23
velemenyezd: Potápi: a családi táborok erősítik a nemzeti összetartozást
Kárpát-medence minden tájáról - Erdélyből, a Vajdaságból, a Felvidékről és Kárpátaljáról - a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városba a nemzetpolitikai államtitkárság támogatásával, amely a táborozás minden költségét állja.
A határon túli magyar családoknak szervezett egyhetes tábor a 2019 a külhoni magyar gyerekek éve program keretében valósul meg - tette hozzá.
Az államtitk
2019-07-30 10:37:17
maroka: Máriapócs - búcsú
gyalogosan vagy kerékpárral zarándokolt a búcsúra. A Nagyvisnyón megrendezett egyházmegyei ifjúsági tábor résztvevői is Máriapócson zárták programjukat. A közel 100 fiatal az egyhetes táborozás után, július 27-én Palánki Ferenc megyéspüspök kíséretében a leveleki gyalogos zarándokokhoz csatlakozva tette meg az utolsó kilométereket a kegyhelyig. Fáradtságukat csöndes taizéi imaórán
2019-07-29 22:25:11
velemenyezd: Szakpszichológus: a gyermek igénye a legfontosabb a nyári táborok kiválasztásánál

A szakember szerint figyelembe kell venni többi között azt, hogy mit szeret a gyermek csinálni, kikkel érzi jól magát, és igényli-e már a táborozást. A szülői túlgondoskodás elszakadáskor szorongást válthat ki, ilyen esetben ottalvós tábor helyett érdemes olyat választani, ahonnan haza lehet jönni a nap végén - tette hozzá.
Tapasztalatai alapján a pszichológus azt mondt
2019-07-28 12:11:22
velemenyezd: Repülőcirkusszal zárják a nyaralást az Erzsébet-táborok lakói
kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta: a vakáció ideje alatt, 11 héten át a zánkai ottalvós táborban mintegy 30 ezren vesznek részt, magyarországi és határon túli gyermekek.
A táborozási program keretében az idén csaknem 900 kárpátaljai magyar nemzetiségű fiatal és mintegy 500 magyarul tanuló ukrán nemzetiségű gyermek, valamint Felvidékről és Délvidékről, továbbá Erdél
2019-07-19 14:51:54
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, Novák Katalin, Várnagy Andrea, Vatikánváros Kormányzósága, Vatikáni Kertekben, Steinmetz Ádám, Bangóné Borbély Ildikó, Horváth Ildikó, Soltész Miklós, Vaszil, Palánki Ferenc, járvány idején, 1-es típusú, magyarországi táborozásra, kelet-ukrajnai konfliktus, családi táborok, nemzeti összetartozást, gyermek igénye, nyári táborok, tábor vezetőinek, gyerekek közé, nyári táborozás, gyermekek szívesen, döntés alapján, szolgálat tizenhárom, többi között,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.