Belépés
velemenyezd: Novák Katalin: jelentős támogatásokat nyújtanak az 1-es típusú diabétesszel élőknek
gyermekek teljes értékűen tudjanak részt venni a köznevelésben. Ennek érdekében a többi között a közétkeztetésre vonatkozó szabályokat is felülvizsgálják, illetve szélesítik sportolás és táborozási lehetőségeiket - fűzte hozzá.
Horváth Ildikó, a tárca egészségügyért felelős államtitkára kiemelte: minél szélesebb körben ismerni kell a betegséget, azért hogy a gyermekekkel kap
2019-12-18 11:31:06
velemenyezd: Fegyintézmények fogvatartottjainak szerzeményeiből készített válogatást Várnagy Andrea
szolgáltatta, melyet a balassagyarmati börtön elítéltjei adtak elő családtagjaiknak májusban. Ezzel a rabok gyerekei és az erdélyi ferences gyermekotthonok lakói számára szervezett közös táborozásra is gyűjtöttek.
A hanglemezről Várnagy Andrea elmondta: "Ennek a missziónak az egyik legfontosabb küldetése pont az, hogy valamit adhassanak a fogvatartottak a családtagjaiknak, h
2019-11-24 12:41:52
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Ismét sátortáborokat számoltak fel Párizsban
és 3000 közé tehető azon bevándorlók száma, akik a fővárosba vezető utak mentén táborozva arra várnak, hogy a prefektúra menedékkérőként regisztrálja őket.
A prefektúra szerint a táborozás a bűnözői csoportok kialakulásának egyik melegágya, és gyakoriak a tömegverekedések is a migránsok között, valamint veszélyt jelentenek az autósok és a környéken lakók számára is.
Chr
2019-11-07 12:32:22
velemenyezd: Soltész: 1,6 milliárd forintra pályázhatnak a nemzetiségek
anyaországitáborokra.
A nemzetiségi civil szervezetek működésére összesen 500 millió forint, a civil szervezetek kulturális tevékenységének támogatására 700 millió forint, anyaországi táborozásra 400 millió forint pályázati forrást különítettek el - ismertette az államtitkár.
Soltész Miklós kitért arra: a kulturális tevékenységeken belül - a 2020-as budapesti Nemzetközi
2019-10-02 11:51:48
velemenyezd: Elutazott a magyarországi táborozásra a kelet-ukrajnai konfliktus által érintett gyermekek idei utolsó csoportj
kezdete óta támogatja az érintett ukrán gyermekek magyarországi nyári táboroztatását. Jelezte, az elmúlt öt évben Ukrajna valamennyi megyéjéből utaztattak gyermekeket Magyarországi nyári táborozásra, ahol számos érdekes programot szerveztek számukra. Minden csoport részt vett a többi között budapesti kiránduláson, beleértve az Országház megtekintését - emlékeztetett.
Vaszil V
2019-08-30 14:22:23
velemenyezd: Potápi: a családi táborok erősítik a nemzeti összetartozást
Kárpát-medence minden tájáról - Erdélyből, a Vajdaságból, a Felvidékről és Kárpátaljáról - a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városba a nemzetpolitikai államtitkárság támogatásával, amely a táborozás minden költségét állja.
A határon túli magyar családoknak szervezett egyhetes tábor a 2019 a külhoni magyar gyerekek éve program keretében valósul meg - tette hozzá.
Az államtitk
2019-07-30 10:37:17
maroka: Máriapócs - búcsú
gyalogosan vagy kerékpárral zarándokolt a búcsúra. A Nagyvisnyón megrendezett egyházmegyei ifjúsági tábor résztvevői is Máriapócson zárták programjukat. A közel 100 fiatal az egyhetes táborozás után, július 27-én Palánki Ferenc megyéspüspök kíséretében a leveleki gyalogos zarándokokhoz csatlakozva tette meg az utolsó kilométereket a kegyhelyig. Fáradtságukat csöndes taizéi imaórán
2019-07-29 22:25:11
velemenyezd: Szakpszichológus: a gyermek igénye a legfontosabb a nyári táborok kiválasztásánál

A szakember szerint figyelembe kell venni többi között azt, hogy mit szeret a gyermek csinálni, kikkel érzi jól magát, és igényli-e már a táborozást. A szülői túlgondoskodás elszakadáskor szorongást válthat ki, ilyen esetben ottalvós tábor helyett érdemes olyat választani, ahonnan haza lehet jönni a nap végén - tette hozzá.
Tapasztalatai alapján a pszichológus azt mondt
2019-07-28 12:11:22
velemenyezd: Repülőcirkusszal zárják a nyaralást az Erzsébet-táborok lakói
kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta: a vakáció ideje alatt, 11 héten át a zánkai ottalvós táborban mintegy 30 ezren vesznek részt, magyarországi és határon túli gyermekek.
A táborozási program keretében az idén csaknem 900 kárpátaljai magyar nemzetiségű fiatal és mintegy 500 magyarul tanuló ukrán nemzetiségű gyermek, valamint Felvidékről és Délvidékről, továbbá Erdél
2019-07-19 14:51:54
velemenyezd: Soltész Miklós: a táborozások megerősítik a fiatalokat közösségükben

A táborozások lehetőséget teremtenek a fiatalok teljes emberré nevelésében, hiszen az iskolaidőszak erre nem mindig alkalmas - hívta fel a figyelmet a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára.
A gyerekek és a fiatalok számára nagyon fontos, hogy legyenek olyan találkozók, amikor sokkal több időt tudnak szánni egymásra, a határon túl él
2019-07-18 18:12:00
bedmarika47: Egy kis nosztalgia !

kedvességeteket - oly jó nosztalgiázni !!!

Most ismét Isten segítségével Írországba leszek a közeli hónapokban , millió
ölelésem , s jó kívánságaim szállnak felétek - Jó táborozást ! Bédné Marika : 2019 . 07 . 06 . 20 : 22 .
2019-07-06 20:26:02
velemenyezd: Halász: meg kell akadályozni az ellenzéket, hogy kimenekíthesse a köztörvényes bűnözőket
Erzsébet-programban nem vehetnének részt nyugdíjasok és fogyatékkal élő gyerekek. Válaszában közölte: a Brüsszellel folytatott viták miatt kellett az Erzsébet-utalvány rendszerén változtatni. Az idei táborozás változatlan formában, zavartalanul fog zajlani - jegyezte meg.
A szociális hozzájárulási adó csökkentéséről szóló szerdai parlamenti döntést - szintén kérdésre reagálv
2019-06-12 17:39:16
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Novák Katalin, Várnagy Andrea, Soltész Miklós, Horváth Ildikó, Vaszil, Palánki Ferenc, Bédné Marika, 1-es típusú, magyarországi táborozásra, kelet-ukrajnai konfliktus, családi táborok, nemzeti összetartozást, gyermek igénye, nyári táborok, táborozások megerősítik, fiatalokat közösségükben, köztörvényes bűnözőket, többi között, közétkeztetésre vonatkozó, tárca egészségügyért, balassagyarmati börtön, rabok gyerekei, erdélyi ferences, hanglemezről Várnagy, egyik legfontosabb, fővárosba vezető,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.