Belépés
pacsakute: Hogyan néznek ki az angyalok a valóságban?
az, hogy ők a feltétel nélküli szeretet és fény lényei.

Valódi emberek formájában
Fentebb említettem, hogy az angyalok általában nem emberként inkarnálódnak. Ezt azért szeretném tisztázni, mert bár nem emberek... Időről időre az angyalok felveszik az emberi forma megjelenését és tulajdonságait.

Más ritka esetekben az angyalok itt a földön, emberként
2023-01-25 22:32:39
kalmanpiroska: Minden Isten terve szerint történik
egy próféta volt. Isten útjai a saját időbeosztásához vannak szabva; ezek tele lehetnek olyan dolgokkal is, amelyek megijesztenek bennünket.
Idevágóan egy lelkész bizonyságtételét szeretném megosztani veletek. Ez a bizonyságtétele: ,, Van egy asszony, akit egész életében szerettem, és kevés olyan nap volt, amikor nem imádkoztam érte. Tizennégy éve házas, és Istennek tets
2023-01-22 19:46:02
koszegimarika: A nagymamák először kislánynak születnek. Aztán nagylányok
szeret.
Szóval, jó ha van egy gyereknek nagymamája, mert az olyan, mintha két anyukája lenne, csak az egyik öregebb és néha jajgat.
Én örülök, hogy nekem vagy nagymamám, és szeretném, ha mindig is lenne, és sosem halna meg. És az is jó, hogy nekem kettő nagymamám is van, mert így tudják egymást váltogatni abban, hogy éppen melyikük szeretgessen engem.
Ha nagy leszek
2023-01-21 15:53:05
menusgabor: Boldogság idézetek, amelyek bearanyozzák a napjainkat
SaganSzeretnék a boldogságról írni
szeretnék többé sohasem sírni
szeretném a világba kiordít'ni:
Ne csüggedj, van remény
az út vége a győzelem!
nehéz a harc, de 'mi vár:
boldogság, béke, szerelem!
Őri István: SZERETNÉK A BOLD
2023-01-14 18:30:48
lilagondolatok: Vidám percek a doktorokkal:
-----------------------------------
2023-01-11 09:32:41
menusgabor: Tanulságos történetek 9.
Mintha az én véleményem, az én érzelmeim nem is lennének fontosak. Azért, mert az anyám vagy, azt hiszed, ismered az összes választ. Néha azonban nem válaszokra van szükségem, csupán azt szeretném, ha figyelnél rám. - Nagyot nyeltem, miközben ránéztem az éjjeliszekrényemet beborító ,,hogyan beszéljünk a gyerekeinkkel" irományokra.

- Figyelek rád - suttogtam.
2023-01-10 20:30:19
kalmanpiroska: Egy időre félretéve
használni fog téged. Ha a polcra kerülsz, ne rozsdásodj; imádkozz, hogy a Mester csiszoljon téged, hogy amikor újra felhasznál, teljesen készen állj a munkára.
Amíg félre vagy téve, szeretném, ha imádkoznál másokért, akik dolgoznak. Segítsed és bátorítsad őket. Ne kerüljél abba a mogorva, nyomorult lelkiállapotba, amely neheztel másokra és leértékeli mások erőfeszítéseit. Van
2023-01-07 15:44:15
menusgabor: 175 éve jelent meg a János vitéz, Jancsi és Iluska mesés tör
pedig már Vörösmarty is ajánlotta nekik

- így fordult állítólag Petőfi Vahot Imréhez. Ő pedig elsőre felismerte a János vitéz erejét, és igent mondott.

Szeretném látni azt a kéziratot - mondám én - s (Petőfi) azonnal átadta nekem olvasás végett s csakhamar lemorzsoltam én a Kukoricza Jancsit, még akkor az volt a címe, utóbb én keresztelt
2023-01-06 23:00:08
kalmanpiroska: Jézus megérinti a leprást
dolgok terén képzett. Ez a férfi megnézi, tanulmányoz néhány könyvet, ami nála hever, és azt mondja: "Nehéz megállapítani, hogy mi ez. Van néhány elméletem, de biztosra akarok menni. Ezért szeretném, ha két hétig itt maradna, hogy megfigyelhessem ezt a sebet".

Tehát ezt teszik. És két hétig a seb egyre nagyobb és nagyobb lesz, míg végül szinte az egész kezét beborítja.
2023-01-06 19:29:13
menusgabor: Versek a télről: JANUÁR

Versek a télról: JANUÁR
2023-01-04 20:00:55
menusgabor: BUÉK Magyarország!
Happy New Year! Glückliches Neues Jahr! - C novum gоdom! /fonetikus ejtés/ - Feliz Ano Nuevo!/ minden kedves barátomnak és látogatómnak. A világ bármely részén élsz és bárki vagy szeretném, hogy légy egy kicsit boldogabb! Kívánj igazabb ünnepet, kívánj igazabb életet, ahogyan én Neked! A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom Neked az Új Esztendőre!

Az ö
2023-01-01 12:00:53
lilagondolatok: Kedves Jézuska
lemondok az összes krisztkindliről.

De ahogy elmentem az utcán, a fényes kirakatok között, egyszerre mégis eszembe jutott néhány vágy ezen a karácsonyon. Hát ezt most felírom. Szeretném még egyszer látni a tengert. Már nem is kérem, mint régen szerettem volna, a vad félelmes Csendes- óceánt, már beérem azzal is, ha még egyszer végigmehetek azon a banális sétaúton Lovran
2022-12-26 12:51:37
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Minden Isten, BUÉK Magyarország, Kedves Jézuska, SZERETNÉK BOLD, Petőfi Vahot Imréhez, Kukoricza Jancsit, Happy New Year, Glückliches Neues Jahr, Feliz Ano Nuevo, nagymamák először, időre félretéve, feltétel nélküli, angyalok általában, angyalok felveszik, emberi forma, próféta volt, saját időbeosztásához, lelkész bizonyságtételét, gyereknek nagymamája, egyik öregebb, boldogságról írni, világba kiordít, anyám vagy, összes választ, polcra kerülsz, kéziratot &#8211,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.