Belépés
velemenyezd: Lavrov: Moszkva kész tovább dolgozni az INF-szerződés megmentéséért
Trump volt nemzetbiztonsági tanácsadója, Michael Flynn ellen, aki arra igyekezett rávenni Oroszországot, hogy ne válaszoljon az ellene bevezetett amerikai szankciókra és hogy Izrael javára szavazzon az ENSZ-ben.
"Egyszerűen nehéz már kommentálni azt, ami az Egyesült Államokban azon vádakkal kapcsolatban történik, amelyek szerint Trump elnök orosz ügynök lenne" - mondta.
2019-01-16 14:31:39
velemenyezd: Brexit - Theresa May: a megállapodás alternatívája a Brexit-folyamat leállítása vagy a megállapodás nélküli kil
nemzedéknyi időre meghatározza az ország jövőjét.
Theresa May felszólalása előtt a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn mindazonáltal kijelentette: pártja nem szavazza meg az egyezményt. Corbyn szerint ugyanis a jelenlegi helyzetből csak az előrehozott parlamenti választások kínálhatják a kiutat.
May és Corbyn 54 órányi parlamenti vitát zárt le
2019-01-15 20:42:52
velemenyezd: Brexit - A DUP kitart a megállapodás elutasítása mellett
Az északír protestáns britpárti erő azonban a kezdetektől elvetette az EU-val novemberben elért megállapodást, és Arlene Foster keddi Twitter-bejegyzésében megerősítette, hogy a DUP nem szavazza meg az egyezményt.
Az 585 oldalas kilépési megállapodás részét képező tartalékmechanizmus alapján az Egyesült Királyság és az EU vámuniós viszonyrendszerben maradna, ha nem sikerülne
2019-01-15 14:11:42
velemenyezd: Donald Trump: "tiszta idővesztegetés" tárgyalni a demokraták kongresszusi vezetőivel
vezetőivel egyeztetett a részleges kormányzati leállás feloldásáról és az amerikai-mexikói határra tervezett falról. Ám amikor Nancy Pelosi házelnök ismét elutasította, hogy a demokraták pénzt szavazzanak meg a falépítésre, az elnök felállt és faképnél hagyta a demokratákat. Vele együtt távoztak a republikánus politikusok, köztük Mike Pence alelnök is.
"Az elnök egyszerűen f
2019-01-10 07:04:10
velemenyezd: Az ország névváltoztatását lehetővé tevő alkotmánymódosításról vitázik a macedón parlament

Az alkotmánymódosításhoz kétharmados többségre van szükség, vagyis a 120 tagú törvényhozás legalább 80 képviselője igennel kell, hogy szavazzon.
Ez az utolsó előtti lépés a macedón-görög névvita lezárási folyamatában, ezt követően már csak a görög parlamentnek kell ratifikálnia a tavaly júniusban a két ország között megkötött megállapodást, és ezzel elhárulnak az akadál
2019-01-09 16:23:03
velemenyezd: Brexit - Felmérés: a Konzervatív Párt tagjainak többsége a megállapodás nélküli Brexitet támogatná
Királyság többi országrésze között keletkezik vámhatár a kilépés után.
Sammy Wilson, a DUP Brexit-ügyi szóvivője pénteken, a BBC rádiónak nyilatkozva megerősítette: a DUP semmiképpen nem szavazza meg a Brexit-megállapodást annak jelenlegi formájában. Wilson szerint ugyanis az egyezmény elfogadásával Észak-Írország szempontjából az Egyesült Királyság többi része "külső országg
2019-01-05 11:52:52
velemenyezd: Szíria - Donald Trump: nincs menetrend és nincs határidő a kivonulásra
kormányzati leállás esetleges feloldásáról. Az elnök azonban hajthatatlan maradt. Mint fogalmazott: a részleges leállás
2019-01-03 14:44:20
velemenyezd: Brexit - Brit külkereskedelmi miniszter: megállapodás nélkül csak 50 százalék a Brexit esélye
táborának tagja a The Sunday Times című konzervatív vasárnapi brit lapnak nyilatkozva kijelentette: akkor lehetne 100 százalékos esélyűnek tekinteni a márciusi kilépést, ha a londoni alsóház megszavazza a brit kormány és az EU között november végére létrejött Brexit-megállapodást.
"Ha nem szavazzuk meg (az egyezményt), nem feltétlenül adnék 50 százaléknál sokkal több esélyt (
2018-12-30 12:20:24
velemenyezd: Az amerikai szenátus kétpárti határozatot fogadott el a jemeni háború amerikai támogatásának visszavonásáról
felháborodás késztette a szenátorokat arra, hogy ismét benyújtsák javaslatukat. Amerikai sajtóértesülések szerint kormányzati tisztségviselők erősen lobbiztak a szenátoroknál azért, hogy ne szavazzák meg a határozatot, azzal érvelve, hogy az amerikai támogatás megvonása ártana a jemeni konfliktus lezárását célzó nemzetközi erőfeszítéseknek.
A szenátus szinte órákkal azt köve
2018-12-13 23:12:49
velemenyezd: Fővárosi Közgyűlés - A képviselők támogatták az e-jegyrendszer projektjének átalakítását
szerint szakmailag megalapozott szerződést kötöttek, és ennek cáfolatát nem hallotta.
Gál József (LMP) azt mondta: ez a projekt lesz "a Fidesz Alstom-ügye" a fővárosban, és ha nem szavazzák meg a vizsgálóbizottság felállítását, akkor az beér egy beismeréssel.
V. Naszályi Márta (Párbeszéd) szerint nem tartható, hogy ne épüljön ki a rendszer, az az országos hálózat, amelyh
2018-12-12 18:22:49
velemenyezd: Fidesz: az ellenzéki képviselők bohócot csináltak magukból az Országgyűlésben
(Jobbik) nevű agyalágyult" a miniszterelnök székébe ülve nyomkodta a szavazógépét. Ez probléma, arra még nem volt példa a parlament történetében, hogy valaki, más ellentétes véleményű helyett szavazzon - mondta Kocsis Máté. Megjegyezte: arra volt példa, hogy valaki a vele egy frakcióban ülő gombját megnyomta,de annak lemondás lett az eredménye.
Jakab Péter a mozgalomban bizon
2018-12-12 17:32:19
velemenyezd: Fővárosi Közgyűlés - Az ellenzék vizsgálóbizottság felállítását kéri az e-jegyrendszer ügyében
ellenzéki testületet, amely szintén kikéri az ügy dokumentumait a történtek megismeréséhez.
Gál József, az LMP fővárosi képviselője utóbbiról azt mondta, amennyiben a Fidesz-KDNP nem szavazza meg a vizsgálóbizottság felállítását, akkor azzal azt ismeri el, hogy vaj van a füle mögött.
V. Naszályi Márta, a Párbeszéd budapesti képviselője arra emlékeztetett, hogy a városvez
2018-12-12 13:42:21
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Theresa May, Donald Trump, Konzervatív Párt, Fővárosi Közgyűlés, Michael Flynn, Egyesült Államokban, Jeremy Corbyn, Arlene Foster, Egyesült Királyság, Nancy Pelosi, Mike Pence, Sammy Wilson, Sunday Times, Fidesz Alstom-ügye, Naszályi Márta, Kocsis Máté, Jakab Péter, megállapodás alternatívája, megállapodás nélküli, megállapodás elutasítása, demokraták kongresszusi, ország névváltoztatását, macedón parlament, amerikai szenátus, jemeni háború, képviselők támogatták,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.