Belépés
velemenyezd: Joe Biden szerint Kamala Harris története "Amerika története"
rossz járványkezelése a nagy gazdasági világválság óta a legrosszabb gazdasági válságba taszított minket" - jelentette ki.
Harris arra buzdította az amerikaiakat, hogy menjenek el szavazni az ősszel, mert "november 3-án többre van szükségünk, mint győzelemre". Hozzáfűzte: "olyan mandátumra van szükségünk, amely bizonyítja, hogy az elmúlt néhány év nem képviselte mindazt, aki
2020-08-13 07:04:18
velemenyezd: Biden azért választotta Kamala Harrist alelnökjelöltnek, mert "már az első napon képes a vezető szerepre"
Biden-kampány szóvivője, Andrew Bates közleményben válaszolt Donald Trump jelenlegi elnök egyik friss Twitter-bejegyzésére. Trump arról írt, hogy "az elővárosi háziasszonyok" úgyis rá fognak szavazni novemberben, mert "biztonságot akarnak, és kitörő örömmel fogadták, hogy véget vetettem egy olyan régóta futó lakásprogramnak, amely lehetővé tette, hogy alacsony jövedelműek árasszák
2020-08-12 20:02:50
velemenyezd: Kaszás Attila-díj - Augusztus 23-ig még lehet szavazni a jelöltekre

Emlékeztettek arra, hogy a Kaszás Attila-díj összege idén megemelkedett, az Emberi Erőforrások Minisztériumának díja bruttó 400-ról 800 ezer forintra, a Raiffeisen Bank hagyományos támogatása pedig nettó 500-ról 650 ezer forintra nőtt.
Mintegy 23 társulat tagjai választották ki szavazataikkal a három idei jelöltet, akik közül a közönség voksai alapján kerül ki a győztes.
2020-08-12 07:17:21
velemenyezd: Koronavírus - Iohannis közvetve az RMDSZ-t is vádolta az egészségügyi válság kiprovokálásával
elárulásának - vádjával igyekezett lejáratni.
Iohannis a PSD szemére vetette, hogy "lepaktált" az RMDSZ-szel, ismét azzal vádolva a szociáldemokratákat, hogy "suttyomban" meg akarták szavazni az "úgynevezett székelység" autonómiáját.
A Székelyföld autonómiastatútumának szenátusi hallgatólagos elfogadását kifogásoló Klaus Iohannis április 29-én magyar nyelvű "Jó napot kív
2020-07-30 15:41:50
liliana01: Búcsú a Népszabadság után most az Indextől is

VÉRE RAJTUNK
Az Index megszűnése elsősorban azt jelenti: a világ szegényebb lesz egy színnel.
Nem vagyok ősöreg, de olyan korban születtem, amikor nem volt sajtószabadság. Amikor a lapok az önálló újságírói munka mellőzésével - képzeljétek volt ilyen! - pártközpon
2020-07-25 15:33:59
maroka: A+ Awards: versenyben a pátyi templom
így a kategória fődíjára és a közönségszavazás díjára is számíthat a 2020-as A+ Awards online építészeti versenyében a pátyi Szent II. János Pál-templom. A templomra július 31-ig lehet szavazni, rövid regisztrációt követően.
A Gutowski Robert tervei szerint, több mint egy évtizedes munkával megvalósult Szent II. János Pál pápa-templomot 2019-ben szentelték fel Pátyon (Interjú
2020-07-24 18:00:11
menusgabor: Üzenem a Momentumnak, amig élünk, szavazunk!
szereplők névsorával. Számomra új név a Kádár Barnabásé, ezért utánanéztem az interneten. Ez a jövőkutató, adatelemző, CEU-t járt fiatalember azt ajánlja, hogy mi, idősek, ne menjünk el szavazni, bízzuk a jövőt rájuk, ha már az unokáink úgy is ellenünk szavaznak. Ezen az indítványon kívül most már azt is tudom, hogy Kádár Barnabás a Momentum nevű új ifjúgárda alapító tagja.
|
2020-07-23 08:45:50
velemenyezd: EU-csúcs - Menczer Tamás: a Momentum a Magyarország ellen dolgozó "bevándorláspárti holland" oldalára állt
korábban is, hiszen a román é
2020-07-20 15:22:28
velemenyezd: Fidesz-KDNP: a baloldal és a Momentum lenézi az időseket és a vidékieket
sajtótájékoztatón közölte: felháborító, amit Kádár Barnabás, a Momentum politikusa engedett meg magának a minap. A "Soros-párt" politikusa arról értekezett, hogy az időseknek már nem kellene menniük szavazni, szerinte a 60 év felettiek ne is vegyenek részt a választásokon - tette hozzá.
A KDNP-s politikus úgy folytatta, hogy nemcsak az idősek, hanem a vidékiek és az alacsony
2020-07-18 14:02:10
velemenyezd: Szavazni lehet arról, hogy ki nyerje idén a Kopp-Skrabski-díjat

A mozgalom pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte, hogy az elismeréssel hívják fel a figyelmet azokra az emberekre, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak a társadalom lelki egészségének megőrzéséért, támogató közösségek létrejöttéért, a családbarát szemléletért, mások boldogulásáért, a kívánt gyermekek megszületéséért.
Évente egy személy részesül a dí
2020-07-17 16:33:18
velemenyezd: Kihirdették a PesText fesztivál írópályázatának győztesét
kötete Gyilkos karakterek címmel jelent meg idén a Parnasszus Kiadó gondozásában.
Arra a 11 műre, amelynek a szerzői közül valaki elnyeri a PesText közönségdíjat, július 15-től lehet szavazni a PesText weboldalán, ahol bemutatják a díjra jelölt műveket és írókat.
A tavalyi zsebkönyv, Piotr Szewc Pusztulás című regénye után, az idén újabb POKET-különkiadást, Andrzej Stasi
2020-07-15 15:56:39
velemenyezd: Oroszországban szélsőséges cselekedetté minősítik a területi egység megbontása melletti agitációt
Oroszországi Föderáció
2020-07-14 19:03:23
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kamala Harris, Kamala Harrist, Kaszás Attila-díj, Menczer Tamás, Andrew Bates, Donald Trump, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Raiffeisen Bank, Klaus Iohannis, VÉRE RAJTUNK, Szent II, János Pál-templom, Gutowski Robert, János Pál, Kádár Barnabásé, Kádár Barnabás, Parnasszus Kiadó, Piotr Szewc Pusztulás, Andrzej Stasi, Oroszországi Föderáció, első napon, vezető szerepre, egészségügyi válság, pátyi templom, területi egység, nagy gazdasági,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.