Belépés
pacsakute: Az immunrendszer legjobb táplálékai
Immunrendszerünk egészségére folyamatosan vigyáznunk kell, éppen ezért javasolják a hozzáértő szakemberek a változatos és egészséges táplálkozást. A helyes étrenddel ugyanis biztosítjuk az elegendő vitamint, ásványi anyagot és egyéb tápanyagokat a szervezetünk számára. Mindezért hálából megvéd bennünket a vírusok okozta fertőzésektől és betegségektől.

De nem csak az egés
2020-11-23 13:04:30
pacsakute: A széles levelű útifű gyógyhatásai
ártalmatlan kis gyomnövényként ismert fű az egyik leghasznosabb gyógyszer!

A svájci Künzle tisztelendő, a tősgyökeres természetgyógyász és a gyógynövények nagy hatóerejének szakembere, ezt írja:

,,Nincs még egy növény, amelyik úgy tisztítja a vért, a tüdőt és a gyomrot, ezért használ azoknak, akiknek gyenge a tüdejük, veséjük, vérszegények, sápadtak
2020-11-22 22:40:20
maroka: Nemzetek Ligája elitjébe jutott Magyarország
meccshez hasonlóan Gera Zoltán irányította nemzeti csapatunkat, de a koronavírussal szenvedő Rossi a távolból végig kapcsolatban volt vele. Az alaposan megtizedelt válogatottat is az olasz szakember állította össze:

*
- A magyar labdarúgó-válogatott 2020-as mérkőzései:

2020.09.03., Sivas: Törökország-Magyarország 0-1 (0-0) - Nemzetek Ligája
gól: Szo
2020-11-19 10:17:55
pacsakute: Mozogni jó! Hogyan kerüljük el a sérüléseket?
mindenképpen lazábban tekerjünk, hogy a magas pulzusunk és a szívverésünk is normalizálódjon.

Ha nem biztos abban, hogyan kell elvégezni a tornagyakorlatokat, akkor kérdezzen meg egy szakembert, vagy nézzen utána az interneten a pontos kivitelezésnek. Hiszen azzal, ha nem megfelelően végezzük el a gyakorlatokat, sokkal többet ártunk, mint amennyit használunk. Ezzel is s
2020-11-16 21:46:13
ovarzolee: Gázolás
Ma megvolt az első gázolásom, igaz Győrnél történt, de én is érintett voltam. Hirtelen leállt minden, kerestük a vonatoknak a helyet. A menetrend pillanatok alatt összeborult. Késések voltak egész nap.
Ma is meghalt egy jó ismerős. Kalmár Feri, akit közel 30 éve ismertem. Ő volt a pénztárgépes szakember, sajnos a vírus legyőzte. Nyugodj békében Feri!
2020-11-12 20:57:01
maroka: Az MKPK új közleményt adott ki a járványhelyzet alakulása
szertartású egyházmegyékre érvényes - visszavonásig.
A rábízottakért érzett felelősségtől vezérelve a Covid-19-járványhelyzet alakulása miatt, figyelembe véve a járványügyi szakemberek véleményét, Egyházunk sajátosságait szem előtt tartva visszavonásig a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a mellékelt közleményt adta ki:

1. A koronavírus miatt meghirdetett
2020-11-10 10:42:21
foldinefehereva: Köhögésük hangzása alapján
más tünetük nem volt.
A kutatók applikációvá akarják fejleszteni az algoritmust, ezért engedélyeztetni fogják az illetékes hatóságnál - adta hírül a BBC hírportálja.
A szakemberek szerint az emberi fül képtelen meghallani a különbséget a tünetmentes koronavírus-fertőzöttek köhögésének hangzásában.
A Massachusettsi Műszak Egyetem (MIT) kutatói az IEEE Journal o
2020-11-05 21:19:37
eva6: Továbbra is jusson mindenkinek kórházi ellátás
ágyszámokat illetően európai viszonylatban harmadik helyen állunk. A foglalt kórházi ágyak aránya ma sem haladja meg a 60 százalékot, tehát az ágyak 40 százaléka szabad, az átirányított szakemberek aránya is rendkívül alacsony, ezért a koronavírus-fertőzött betegek kezelése mellett jelenleg a hagyományos ellátás is biztosított az egész országban.

A mindeddig covidos bet
2020-11-05 18:25:32
maroka: Órákon belül megműtik Diego Maradonát.
hajlandó bent tölteni még egy estét.
A Gimnasia vezetőedzőjeként dolgozó Maradona pénteken ünnepelte 60. születésnapját, aznap csapata 3-0-ra legyőzte a Patronato együttesét, de a szakember az első félidő vége előtt távozott a kispadról, ami kérdéseket vetett fel az egészségi állapotát illetően. Luque cáfolta, hogy a koronavírussal fertőződött meg Maradona, noha napokig házik
2020-11-03 22:19:40
pacsakute: Gyógynövények minden pajzsmirigy problémára
pajzsmirigyünk nem működik jól, egy sor kellemetlen tünetet tapasztalhatunk. Láthatjuk, hogy ezek a gyógynövények mennyi mindenre képesek, érdemes róluk az orvosunkkal is konzultálni. A szakember megállapíthatja a megfelelő mennyiséget is, így az alkalmazás maximálisan biztonságos lesz.
Forrás : https://egeszsegter.hu/cikk/1330/gyogynovenyek-minden-pajzsmirigy-problemar
2020-11-02 20:03:53
foldinefehereva: Értelmes ember mit nem tud még
hogyha ,,valamire szükség lenne még mindig - vagy egyre inkább -, az a naponta előálló új és új hírek, történetek elemzése, az összefüggések feltárása okos és lényeglátó szakemberek közreműködésével. De korábban, 2007 és 2009, majd 2013 és 2016 között pontosan ezt csináltam-csináltuk az ATV-ben, aztán hipp-hopp, keddről szerdára megszűnt rá az ATV tulajdonosainak
2020-11-02 20:02:28
maroka: Útravaló – 2020. november 1 - Mindenszentek
életszentségre törekvés sem. Az Egyház kétezer éves történelme olyan ellentétes jellemű és vérmérsékletű hitvallókat emelt a szentek sorába, akiknek nem aludttej folyt az ereikben. A kiváló szakemberek (Boldog Batthyány-Strattmann László) és nagy megtérők (Szent Ágoston) mellett helyet kapott a csendre vágyó Szent Brúnó, a rendalapító Szent Bernát vagy a szlávokat megtérítő Szent
2020-11-01 08:38:55
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nemzetek Ligája, Diego Maradonát, Gera Zoltán, Kalmár Feri, Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, Massachusettsi Műszak Egyetem, IEEE Journal, Boldog Batthyány-Strattmann László, Szent Ágoston, Szent Brúnó, Szent Bernát, immunrendszer legjobb, széles levelű, járványhelyzet alakulása, hozzáértő szakemberek, helyes étrenddel, elegendő vitamint, szervezetünk számára, vírusok okozta, egyik leghasznosabb, svájci Künzle, tősgyökeres természetgyógyász, gyógynövények nagy, koronavírussal szenvedő, távolból végig, alaposan megtizedelt,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.