Belépés
velemenyezd: Női röplabda Eb - De Brandt szerint tökéletes volt a társházigazda magyar válogatott felkészülése

A szakember az M1 aktuális csatornán pénteken emlékeztetett rá: a felkészülést már májusban megkezdték, az Európa-liga arany divíziójában sok meccset játszottak, sok játékossal, majd Spanyolországban, Görögországban és Szlovákiában edzőtáboroztak.
"A nagyszerű befejezésre pedig Szombathelyen került sor, ahol a Savaria Kupán vettünk részt" - utalt a kapitány a szerdán be
2019-08-17 11:02:26
kirscha: Szép napot mindenkinek!
ROVAROK.


Afrika szintjére süllyedhet le a magyar egészségügy

A legtöbb szakember átfogó véleménye az, hogy már rég összeomlott volna a hazai egészségügyi rendszer.

Egy dolog miatt nem következe
2019-08-16 09:49:08
kirscha: Szép napot mindenkinek!
regisztráltak az országban.

A hab a tortán: a brazil elnök - Orbán új kedvence - lehetővé akarja tenni, hogy mindenki tarthasson magánál lőfegyvert, aki büntetlen előéletű. Szakemberek szerint el fog szabadulni a pokol.

Vajon milyen terveket szőhet Orbán nekünk, ha szerinte ez a legjobb modell?

2019-08-10 09:15:59
kirscha: Szép napot mindenkinek!
foglalkozzon vele. A betanítás és a beilleszkedés hiányosan kidolgozott, vagy nem létező folyamatai az egyik oka a felmondásoknak.

A termelésből kiemelt csoportvezetők kiváló szakemberek, nagy hozzáértéssel végzik a munkát. Ugyanakkor ritka, hogy abban is jártasak legyenek, hogyan bánjanak megfelelően a beosztottjaikkal.
2019-08-10 08:48:02
maroka: A felújításra a koronát idén sikerült feltenni,
Tarlós István főpolgármester azt mondta, ma is szükség van olyan típusú vezetőkre az államigazgatásban, mint amilyen Széll Kálmán is volt. A főpolgármester méltatta az egykori pénzügyi szakembert, kiemelve érdemeit az 1873 után kialakult pénzügyi válság kezelését illetően is, majd párhuzamot vont Széll Kálmán politikája és a 2010-ben hatalomra kerülő kormány intézkedései között, h
2019-08-08 14:43:16
velemenyezd: Vörös macskamedvék születtek a Nyíregyházi Állatparkban
kölykeivel volt az odúban, bár most már egyre többször hagyja el a fészket, még sokszor visszajár hozzájuk, hogy megszoptassa és tisztogassa őket.
A kölyköknek azért is örülnek a szakemberek, mert fogságban nagyon ritkán szaporodnak a macskamedvefélék családjába tartozó állatok - tette hozzá az osztályvezető.
Ting-ting és Szecsuán a jelek szerint jól érzi magát a Nyíreg
2019-08-02 14:21:56
velemenyezd: Rolf Schnitzlert nevezték ki a Budapest Airport élére
doktorátussal rendelkező Rolf Schnitzler 2011 óta tagja és elnöke a Budapest Airport felügyelő bizottságának, és több fontos projektben eddig is közvetlenül támogatta a munkát.
A szakember korábban a Freshfields-nél, a Hochtiefnél, a Németországi Amerikai Kereskedelmi Kamaránál és a Deutsche Banknál is dolgozott.
Gerhard Schröder, a Budapest Airport igazgatóságának elnök
2019-08-02 12:41:46
velemenyezd: Több mint ötven villanyoszlopot alakítottak át madárbaráttá a Gemencben
tervezik meg, és a már meglévők veszélytelenné alakításával is folyamatosan haladnak a munkálatok. "Ebben a helyismeretet és helyszínre szabott tervezést igénylő munkában a természetvédelmi szakemberek útmutatása, partnersége elsődleges fontosságú" - tette hozzá.
A közleményben idézik még Závoczky Szabolcsot, a Duna-Dráva Nemzeti Park igazgatóját, aki hangsúlyozta, hogy a leh
2019-08-01 20:07:59
velemenyezd: Magyar ingatlanvállalatok is bekerültek a KPMG innovációs válogatásába
kapcsolatteremtési megoldások és a fenntartható innovációk kategóriájában is értékelték az ingatlanpiachoz kapcsolódó fejlesztéseket.
Az innovatív ingatlanpiaci cégeket a KPMG helyi szakemberei keresték meg azzal a lehetőséggel, hogy a katalógusba kerüljenek. Az aspiráló cégek közül a projektet összefogó holland KPMG erre felállított csapata választotta ki a listába kerülőke
2019-08-01 20:06:52
velemenyezd: Háromszáz kiállító lesz az idei debreceni Farmer Expón
vízellátás pedig kiszámíthatóvá teszi a mezőgazdasági termelést - jelezte.
Az idei növénytermesztési konferencia központi témája a jövedelmező és fenntartható kukoricatermesztés lesz, a szakemberek arról cserélnek véleményt, mire van szükség ahhoz, hogy tartósan 20 tonna kukoricát lehessen termelni egy hektáron Magyarországon is. A szarvasmarha tenyésztéssel foglakozó konfere
2019-08-01 20:05:53
velemenyezd: Rétvári: támogatni kell az anyatejes táplálást
beszélt, hogy a négy éve életre hívott konferenciával az a céljuk, hogy a lehető legszélesebb körű összefogással, ismeretátadással támogassák a szoptatást, népszerűsítsék azt.
A szakember kiemelte, hogy az anyatej a legegészségesebb, a legmegfelelőbb táplálék egy újszülött számára, számos olyan bioaktív anyagot tartalmaz, amelyet más módon nem lehet pótolni.
A tagozatve
2019-08-01 19:52:32
lilagondolatok: Iriszke – Lucia, a budapesti lány lélekcseréje
fejéhez, hogy azok hallatán, az apácáknál nevelkedett lány rögtön elpirul és felháborodik.

Írisz azonban ártatlan, csodálkozó szemmel nézett a riporterre. A különböző hatóságok szakemberei, - törvényszéki elmeszakértők, pszichiáterek - igyekeztek választ kapni Írisz-Lucia hihetetlen átváltozására, azonban vizsgálódásaik eredménytelenek maradtak.

A
2019-08-01 12:46:49
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nyíregyházi Állatparkban, Rolf Schnitzlert, Budapest Airport, Farmer Expón, Savaria Kupán, Tarlós István, Széll Kálmán, Rolf Schnitzler, Németországi Amerikai Kereskedelmi Kamaránál, Deutsche Banknál, Gerhard Schröder, Závoczky Szabolcsot, Duna-Dráva Nemzeti Park, társházigazda magyar, koronát idén, idei debreceni, anyatejes táplálást, budapesti lány, nagyszerű befejezésre, magyar egészségügy, legtöbb szakember, hazai egészségügyi, dolog miatt, főpolgármester méltatta, egykori pénzügyi, 1873 után,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.