Belépés
velemenyezd: Migrációs konferencia - Sarkozy: Európa az összefogás szinonimája, de most megosztott
vonatkozóan, hogy minden fiatal találjon munkát a saját országában.
Nicolas Sarkozy arra is kitért, hogy nem lehet folytatni a "szociális turizmust" Európában, a külföldiekre vonatkozó szabályokat harmonizálni kell, hogy ne az alapján válasszanak új hazát az emberek, hogy hol a legkedvezőbbek a segélyek.
Azt is mondta: túl sok mindennel foglalkozik az EU, egyes témakörök
2019-03-23 11:51:56
velemenyezd: Magyar jogászok a határokon átnyúló együttműködésükről tanácskoztak
lehetőséget kínál a területén élő kisebbségeknek.
Az uniós írott jog tartalmaz ugyan nemzeti, etnikai kisebbségekre vonatkozó kitételeket, általános diszkriminációmentességre vonatkozó szabályokat, de eddig nem következett ebből az, hogy ezeket a határon túli magyar kisebbségek számára is garantálják - mondta Szánthó Miklós.
Közölte: a magyar politika feladata, hogy -
2019-03-22 12:01:21
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Kikötött Lampedusán az olasz civil szervezet hajója, a hatóságok lefoglalták
Mare Jonio nem teljesítette a líbiai parti őrség felszólítását veszélybe sodorva 49 ember életét azzal, ho
2019-03-19 22:52:14
velemenyezd: Novák Katalin: továbblépünk a családbarát Magyarország felé vezető úton

Novák Katalin az akciótervről folytatott hét és fél órás "élénk, érdemi" parlamenti vitáról szólva kedvezőnek nevezte, hogy "legalább szóban" az ellenzéki pártok is támogatásukról biztosították a célokat. Az ellenzékből csupán egy frakció - a Párbeszéd - nem képviseltette magát, és sok kormánypárti képviselő szólalt fel - jegyezte meg.
Hozzátette, meglátják, mi lesz a sz
2019-03-19 22:37:24
pacsakute: Savas reflux és gyomorégés otthoni kezelése
Figyeljen arra, hogy mit, mikor és mennyit eszik

Kismértékű étrendbeli változások, alapvető fontosságúak lehetnek a betegség kezelésében.

Kövesse tehát az alábbi szabályokat:

• Fogyasszon több rostban gazdag ételt, hogy aktívan mozgásban tartsa az emésztőrendszerét. A gyors és megfelelő emésztéssel megelőzheti a reflux betegséget.

2019-03-18 13:01:40
velemenyezd: Harald Vilimsky: az a legfontosabb, hogy megvédjük a saját társadalmunkat
tagjai, de a szocialisták, a liberálisok és a zöldek is nagyon kritikusan viszonyultak hozzá, kis híján úgy beszéltek róla, mintha közellenség lenne, aki megsérti az európai jogokat és szabályokat.
"Én akkor azt mondtam, ez nem így van. Orbán Viktor Európa hőse, mert ő volt az, aki 2015-ben, amikor minden lehetséges szabályt megszegtek, főként Schengent, a határainkat nem vé
2019-03-16 19:22:06
maroka: Nagyböjti elmélkedés felnőtteknek
jobban értékeljük, mint a legtöbben. Diákjaink tiszta tekintetűek, lelkesek, értelmesek; néhányan merészek, mások egy kicsit félénkek; van, aki szemlélődő, van, aki sportos; van, aki szabályokat fektet le, van, aki szabályokat rúg fel; sokuk pedig mindennek a keveréke. De mindenkiben van valami, ami közös - a lehetőség.
Bővebben http://www.magyarkurir.hu/hirek/-n
2019-03-13 10:01:22
velemenyezd: Az EP tisztességtelen forgalmazói magatartásról szóló irányelvet fogadott el
ültessék át.
Erdős Norbert fideszes európai parlamenti képviselő az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában azt hangsúlyozta: a magyar kormány az irányelvben leírtaknál akár szigorúbb szabályokat is elfogadhat és magasabb szintű védelmet is nyújthat a beszállító gazdáknak az "élelmiszermultik túlkapásaival" szemben.
"Az irányelv Magyarországra bízza, hogy mely hatóságot jelö
2019-03-12 15:57:58
velemenyezd: Szlovák kormányfő: le kell számolni az EU kelet-nyugati megosztottságával
migrációt érintően Pellegrini kijelentette, hogy az Európán kívülről érkező tömeges bevándorlás komoly feszültséget okoz a tagállamok között. Az unió országainak közösen kell olyan szabályokat kidolgozniuk, amelyek minden fél számára elfogadhatóak. A migrációnak kezelhetőnek kell lennie, és az európai érdekeket kell szolgálnia - húzta alá.
Jean-Claude Juncker, az Európai Bizo
2019-03-12 12:57:46
velemenyezd: Az EU hatékonyabb védelmet készül biztosítani az uniós jog megsértését bejelentőknek
unió pénzügyi érdekeinek védelmét, az élelmiszer- és termékbiztonságot, a környezetvédelmet és a nukleáris biztonságot. Ezen túlmenően a tagállamok szabadon kiterjeszthetik ezeket a szabályokat más területekre is.
Az új szabályok biztonságos rendszert hoznak létre, és egyértelmű bejelentési eljárásokat és kötelezettségeket írnak elő a munkáltatók számára. A visszaélést bejele
2019-03-12 10:09:23
eposz: x'D
Ha kell majd én felállítok "újabb" szabályokat az elkülönítésekhez, vagy esetleg elhagyk néhányat, nem is tudom...

Mert már a "faszom" is kezd kilenni, nah, jó nem egészen, most nem leszek nudista...
2019-03-08 01:11:37
velemenyezd: Ab: a környezetvédelmet a hatóság továbbra sem rendelheti alá más szempontoknak
szerint a jogalkotó a területi közigazgatási szervezetrendszer átalakításával felszámolta a környezethasználat engedélyezéséhez kapcsolódó garanciákat. Az indítvány sérelmezte azokat a szabályokat, amelyek a szakhatósági közreműködés alternatívájaként a szakkérdés vizsgálatát iktatták törvénybe, és amelyek a zöldhatóságokat a kormányhivatalokba integrálták.
Az Ab határozatába
2019-03-06 11:31:54
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kikötött Lampedusán, Novák Katalin, Harald Vilimsky, Nicolas Sarkozy, Szánthó Miklós, Mare Jonio, Orbán Viktor Európa, Erdős Norbert, Jean-Claude Juncker, Európai Bizo, összefogás szinonimája, határokon átnyúló, olasz civil, hatóságok lefoglalták, családbarát Magyarország, saját társadalmunkat, hatóság továbbra, saját országában, külföldiekre vonatkozó, alapján válasszanak, uniós írott, határon túli, magyar politika, líbiai parti, akciótervről folytatott, ellenzéki pártok,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.