Belépés
kalmanpiroska: Zakariás pap szolgálata a templomban
Zakariás pap szolgálata a templomban

,,Történt pedig egyszer, hogy amikor rendjének beosztása szerint papi szolgálatát végezte Isten előtt, a papi szolgálat szokott módja szerint, sorsolással őt jelölték ki arra, hogy bemenjen az Úr templomába, és bemutassa az illatáldozatot. Az egész nép pedig kint imádkozott az illatáldozat órájában." (Lukács 1,8-10)
2023-02-05 20:24:57
pacsakute: Vitaminok, amelyek az agyra hatnak
amelyek gazdag forrásai az eikozapentaénsavnak (EPA) és a dokozahexaénsavnak (DHA); ezek a lazacban és a makrélában találhatók meg nagyobb mennyiségben.

Alfa-linolénsavra (ALA) is szüksége van az agynak, amely legfőképpen a zöld leveles zöldségekben (kelbimbó, spenót), a növényi olajokban, a diófélékben és a magvakban található meg, például a dióban és a lenmagban.
2023-02-05 13:17:12
pacsakute: A rizsvíz elkészítése a haj számára 8 egyszerű lépésben
lesz és tovább megőrzi a színét.

A rizsvíz elkészítése:

Ha a rizsvizet azért szeretné elkészíteni, hogy hajmosáshoz használja, csak egy csésze bio fehérrizsre lesz szüksége, és egy kis tiszta vízre.

1. Áztassa vízbe a rizset, hogy a víz teljesen ellepje.
2. Öblítse le a rizst ugyanazzal a vízzel, míg a víz zavaros nem lesz. Ehhez körülbe
2023-02-04 12:50:46
lilagondolatok: Az Ölelés
első aki odament hozzá azt mondta neki, hogy aznap reggel halt meg a kutyája. Egy éve pedig a lánya halt meg autóbalesetben és ahhoz, hogy ne érezze olyan egyedül magát a világban nagy szüksége lenne egy ölelésre. Így hát átölelték egymást és mosolyogtak mindketten.

Így kezdődött tehát, és azóta Juan Mann kezdeményezésére született "Szabad ölelés" kampány a világ számos
2023-02-04 07:43:08
pacsakute: A boldog emberek 10 szokása amiből tanulhatunk
szeretnél élni? Erre a kérdésre tudnod kell a választ!!!

4. Elfogadják az élet nehézségeit
A boldog emberek tudják, hogy az élet nem mindig meseszép. A nehézségek, küzdelmek szükségesek az ember életében, hogy meglássuk a felhők felett a napsütést. A boldogságot nem adják csak úgy oda nekünk, dolgoznunk kell érte.

Ha elfogadod a nehézségeket az életedbe
2023-02-03 21:53:10
pacsakute: A természet gazdag kínálata savas refluxra
almaecet, gyömbér

A savas reflux egy rendkívül kellemetlen betegség, hiszen ilyenkor a gyomorsav a nyelőcsőbe kerül, ami égő, kaparó érzést okoz a torokban. Szerencsére nem szükséges gyógyszereket szednünk erre a problémára, hiszen a természet nagyon sok kincset ajánl fel erre a panaszunkra. Mutatjuk is, melyek ezek.

A kamillatea nagyon hatékony lehet a savas
2023-02-03 21:34:47
pacsakute: Otthoni gyógymódok a PCOS esetén
Otthoni gyógymódok a PCOS (policisztás petefészek betegség, policisztás ovárium szindróma) kezelésében

A PCOS-os nőknél gyakran előfordulnak kisebb gyulladások, amelyek hozzá járulhatnak az inzulinrezisztenciához. A PCOS pontos oka azonban ma még nem feltárt. Azonban, a genetika fontos tényező, mivel a PCOS egyazon családban gyakrabban megfigyelhető.

Ez a tün
2023-02-02 18:49:57
dandej: Istennek pedig legyen hála az ő kimondhatatlan ajándékáért!
aláznia magát, hogy elviselje a sértést, a szidalmazást, a szégyenletes vádakat és a durva bántalmazást. Nem volt elegendő meghalnia, hogy szembetalálkozzon a megszegett törvény ítéletével, szükséges volt, hogy szégyenletes halállal haljon meg.

Önmaga felől mondja a próféta által: nem fedeztem be arcomat a gyalázat és a köpdösés elől. (Ésa 50,6). Mint helyettes, az emb
2023-02-01 10:10:53
koszegimarika: Megáll az ember a tükör előtt, s kritikusan nézi a ki tudja
köszönök. Nem feslettél meg, csak kicsit megkorosodtál.
De számomra te vagy a legszebb emberruha, így, ahogy vagy, amit viselhetek. Nem cserélnélek le másikra. Pótolhatatlan vagy, s szükségem van rád mindaddig, amíg itt, neked és nekem, együtt, feladatunk van, s el nem kell a Földet végleg hagynom.
Hát emberként szeresd és tiszteld magad, s az éltes korodat, ahogyan én
2023-02-01 07:40:00
pacsakute: Rosaceára
hatásokkal rendelkezik, emellett kiemelkedő az antioxidáns és rákmegelőző hatása is. A zöld tea belsőleg fogyasztva is kifejti pozitív hatását, ehhez azonban naponta legalább 2-3 csészényit szükséges elfogyasztanunk. Egy másik módszer is létezik a rosacea kezelésére: a kiázott zöldtea-filtert a problémás bőrfelületre helyezhetjük, de csakis akkor, mikor már kihűlt.

A le
2023-01-31 20:55:04
pacsakute: Fémes íz a szájban
fogselymet, akkor nemcsak fogproblémák alakulnak ki, de az ínyünk is begyulladhat. A szájüregi fertőzések ugyanis gyakran okoznak fémes ízt a szájban. Első lépésként mindenképpen a fogorvost szükséges felkeresni, majd ha rendbe jött a fogunk és az ínyünk, akkor ez a fémes íz is meg fog szűnni.

Vannak olyan gyógyszerek, amelyek szintén okai lehetnek annak, ha fémes íz al
2023-01-31 20:38:33
suzymama: Tejfölös krumplileves gazdagon
evőkanálnyi leveslével. Amikor a levesünk elkészült (megpuhult a krumpli) hozzáöntjük a habarást, felforraljuk. Beletesszük a koráb
2023-01-31 17:51:47
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Juan Mann, agyra hatnak, rizsvíz elkészítése, boldog emberek, természet gazdag, tükör előtt, papi szolgálat, illatáldozat órájában, makrélában találhatók, zöld leveles, növényi olajokban, magvakban található, rizsvizet azért, rizst ugyanazzal, lánya halt, világban nagy, világ számos, kérdésre tudnod, élet nehézségeit, ember életében, felhők felett, savas reflux, rendkívül kellemetlen, nyelőcsőbe kerül, természet nagyon, kamillatea nagyon,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.