Belépés
sandrapolke: Zúzós hét jön
tyúkólat kezdtük el odabent beburkolni, ezt ilyen időben is lehet.
Holnap Pest, van egy kis dolgom a minisztériumban, s fodrász, egy-két találkozó.
Szerda erőgyűjtés, két óra a suliban. Csütörtökön ebéd után jön Deák Ernő, megyünk Pestre, a könyvét mutatom be a Magyarok házában. Semjén Zsolt volt a meghívó, a köszöntőt ő mondja, után én moderálok. Ernőék itt alszanak, s
2023-04-24 06:31:58
klarika47: Tini kor
hogy önmagát okolta a szülei válása miatt, aztán ez ráment a gyomrára és a beleire. Hol hányt, hol hasmenése volt. Szinte minden kaját kerül, mert szerinte allergiás még a vízre is. A suliban sem tud megnyílni, őszinte lenni, emiatt feszült és ingerült, amit még az tuningol, hogy az édesanyja is rajta veri el a magánéleti és munkahelyi feszültséget.

Valahogy én egy fáj
2023-03-18 09:37:21
sandrapolke: Napos péntek
Ma szabadnapom van a suliban, de sok elintézni való. Tegnap Csabikával sokat melóztunk a kertben, de látszik is. Tud dolgozni a gyerek.
Könyvelőhöz megyek, aztán beadom a láncfűrész láncát élezni. Összerakom a feladni való szél-járásokat, gyártom a levéli sportkönyvet. és délután főként a kertben is teszek-veszek. Olyat, ami nem igényel nagy fizikai erőfeszítést.
2023-03-03 08:13:40
sandrapolke: Nem volt könnyű nap
Korán kezdtem a suliban, a lányokkal nem volt sok gondom, hamar legyőztem őket. A fiúk viszont nem voltak teljesen toppon. Már az előző nap panaszkodtak, egyik társuk szerintük oktalanul panaszolta be őket. Megbeszéltük, talán nem ez az igazság teljes oldala. Mondtam nekik, hogy nem támadni, csöndben maradni, hallgatni, s figyelni, hogy mi történik.
Ma persze megjegyzések, cél
2023-02-09 19:04:13
sandrapolke: Lassan utolérem magamat
A suliban mindenkit lezártam, ma még egy felelő, s véglegesítek mindenkit. Három bukás lesz. Az enyhe idő lehetővé tette, hogy a benti rendezés, könyvleltár, utalások stb. között a kerttel is foglalkozzak. Még mindig levelek gereblyézése, favágás, bokrok fazonigazítása. Persze pár hideg éjszaka elkelne a növényeknek. A szél-járást is szerkesztgettem, még mindig lelek benne némi élv
2023-01-16 06:45:42
menusgabor: Lackfi János versei
alatt.
Majd elkészül a lecke végre,
Ha elkészül váratlanul.
Várjunk, volt lecke? Vagy tán mégse?
Hajjaj, a felejtés nagy úr!
Van, aki nem pont agyra gyúr,
Nem pont a suliban arat,
De a fény időnként kigyúl,
S pár év letelt seperc alatt.

Nem hullajtunk könnyet se, vért se
Tanulva szakadatlanul -
A könnyes röhögést k
2022-08-11 18:31:02
klarika47: A csikót is
egy olyan emberbe, aki szét fogja ütni a stílusa miatt.
Lehet, hogy az 5-10 év múlva lesz, de eljön, hidd el.
Ami kiverte a biztosítékot, hogy olvastam egy posztot, ahol egy suliban egy kislány, arcon harapott egy másik kislányt, mély, ronda harapás, és megúszta, se a szülei nem szankcionálták,se a suli. Még ott is a tanárt akarták meghurcolni, aki segíteni akart.
2022-06-19 07:31:40
sandrapolke: Viharos napok
körömben is. De ez természetes. Voltam fodrásznál is, Gábor ismét alapos munkát v
2022-06-08 19:31:19
sandrapolke: Nem tudtam
szultán Miiksa császárnak küldött, itt vették át a hozzátartozók, és temették el Csákváron. A testet a törökök Szigetváron már elhantolták.
Legendának véltem a dolgot, de tegnap a suliban utána néztek. A nemzeti múzeum honlapján megtaláltuk: a történet valós. Miksa itt táborozott csapatával. A szultánnak valóban bemutatták győzelmi jelképként a fejet. Ez volt a szokás.
2022-05-17 06:14:41
sandrapolke: Kis szünet
A jövő héten érettségi, szünet lesz a suliban. A dolgozatokért csütörtökön megyek be. Az azt követő héten nekem csak hétfőn lesz tanítás, szerdától szakmunkásvizsgák. Jó ez így, mert a kert vár, meg egy tanulmányt is meg kell írnom Lakiteleknek. És visszatérhetek a főzéshez is.
2022-04-28 16:42:52
sandrapolke: Furcsa hét
Aztán elment a Kaláka is a nyomdába. Majd apró problémák vele. Vili könyvén is az utolsó pillanatban cseréltük a borítót. Ezért is fontos, hogy ne egy ember nézze át az írásokat.
A suliban félév vége. Mindenkit lezártam, két bukás. Egy beszédet is írtam.
Ma Győrbe megyünk Zsókával. Nyomda, ebédelünk egy kis étteremben, s bevásárlás az Intersparban. Be kellene menni a P
2022-01-21 07:25:08
lilagondolatok: Keresd a derűs, pozitív gondolkodású emberek társaságát!
ötletedet és pozitív gondolatod
2022-01-04 12:32:56
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Lackfi János, Holnap Pest, Deák Ernő, Semjén Zsolt, Tegnap Csabikával, könyvét mutatom, szülei válása, láncfűrész láncát, feladni való, levéli sportkönyvet, fiúk viszont, igazság teljes, suliban mindenkit, benti rendezés, lecke végre, felejtés nagy, suliban arat, fény időnként, könnyes röhögést, olyan emberbe, stílusa miatt, másik kislányt, tanárt akarták, törökök Szigetváron, suliban utána, nemzeti múzeum,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.