Belépés
kalmanpiroska: Kereszténység
Szeretem hallgatni azt az embert aki sokat foglalkozik a kereszténység ugyanazon lényegi elemeivel. Mert csak egy Istenünk és egy Krisztusunk és egy hitünk van, hogy prédikáljuk; és nem fogok más evangéliumot hirdetni, hogy tetszedjek az embereknek a változatossággal, mintha a mi Megváltónk és a mi evangéliumunk elhasználódott volna.

Richard Baxter
2021-11-28 22:14:43
klarika47: Richard Gere
Édesanyám egyik barátnője mindig egészségesen étkezett, mert
egészséges szeretett volna maradni. Nem fogyasztott alkoholt, nem
dohányzott, sokat mozgott, és nem lépett ki úgy a napsütésbe, hogy
nem kente volna be magát napvédő krémmel.

Mindig kikérte orvosa, valamint a táplálkozási tanácsadója véleményét.
Mi meg voltunk győződve, hogy a hölgy m
2021-11-28 07:12:12
suzymama: Adventre várva
ünnep.
Szállnak a napok, s mindenki készül.
Reméljük, hófehér karácsony lesz végül.
Egy mosoly az arcokon
Ezer szónál többet ér.
A téli hideg reggelen
Egy ölelés is sokat segít.
Kinek szíve tiszta,
Arra nem hat a jégvirág.
Halk imát mondunk,
S hittel várjuk a karácsonyt hát.
Négy gyertya ég az adventi koszorún.
Jelentésük
2021-11-27 19:14:16
koszegimarika: Sose mondj el magadról másoknak túl sokat
2021-11-27 16:46:04
kalmanpiroska: Érdemtelen kegyelem
nem érdemlik meg.

De ez csupán a kezdet volt. Isten annál többet fog tenni, mint hogy megszabadítja népét a szárazságtól és éhínségtől. Ha csupán ennyit tett volna értük, az nem sokat segített volna Izráel bálványimádó népének - kaptak volna esőt de ők továbbra is elmerülve maradtak volna a bűneikben és elvesztek volna.

Nem, Isten meg fogja nyitni lelki
2021-11-25 21:09:03
pacsakute: Téli vitaminbombák
hogy megbetegedjünk, mégis sokan kötnek ki az orvosnál, mert lázasak lesznek, köhögnek és a torkuk is megfájdul. Az alapvető vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag téli táplálékok nagyon sokat segíthetnek, hogy elkerüljenek bennünket ezek a szörnyű téli betegségek, amelyek legyengítenek, sebezhetővé tesznek, rombolják a hangulatunkat és még a munkából is kieshetünk néhány napra
2021-11-24 23:48:14
klarika47: Ne mondj sokat
Sose mondj el másoknak túl sokat magadról.
Emlékezz: az irígység idején a vakok látni kezdenek,
a némák beszélni és a süket hallani.

/Ismeretlen szerző/
2021-11-24 05:53:17
pacsakute: Miért veszélyes a műanyag palack?
számára a rengeteg műanyag palack, még akkor is, ha szelektíven gyűjtjük ezeket a termékeket és újrahasznosítják őket. Nem mindenki él azonban a szelektív hulladékgyűjtés lehetőségével, sajnos sokat láthatunk a környezetünkben szétdobálva. A műanyag azonban nemcsak a környezetre jelent óriási veszélyt, hanem az emberi egészségre nézve is.

A műanyagok palackok sokféle be
2021-11-23 23:04:29
pacsakute: A napraforgómag egészségügyi előnyei
kell végezni, hiszen ha nem a megfelelő körülmények között csiráztatunk, a magok szennyezettek lesznek és mi is megfertőződhetünk. Nem szabad túlzásba esni a fogyasztásával, hiszen ha túl sokat eszünk belőle, székrekedést is okozhat, annak ellenére, hogy sok rostot tartalmaz. Mindig nézzük meg, honnan származik a napraforgómag, csakis ellenőrzött helyekről vásároljunk.
Forrás
2021-11-23 22:51:22
pacsakute: Torokfertőzés csillapítása
szárazságot. Kifejezetten előnyös lehet éjszakai száraz köhögés esetén. Mézes-gyömbéres teát is készíthetünk, amely szépen mérsékli a torokfertőzés és a torokgyulladás tüneteit.

Ha sokat köhögünk vagy torokirritációval küzdünk, a meleg tej egy csipetnyi kurkumával szintén segítségünkre lehet. Ez az ital hatékonyan kezeli a torokfájást és a köhögést is, illetve csökkenti
2021-11-23 12:33:05
eva6: Mai harmónia kártyám
anyaméh gyümölcse. Eredményes, gyümölcsöző kapcsolatot hoz a párkeresők számára.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy itt az ideje annak, hogy learasd munkád gyümölcsét. Ha nem sokat tettél volna ennek érdekében, épp ideje, hogy nekiláss. Teremtő kreativitásodat vedd elő, újult erővel fogj neki a feladatoknak.
Ha nehezen menne, gondold át, mi akadályoz meg be
2021-11-23 12:19:45
ovarzolee: Szabadság
Bár még nincs meg a jövő havi vezénylésem, így bármi lehet. Szeretnék átmenni a szomszédokhoz, majd kiderül, hogy lehet vagy nem, szeretnék még repülni is, ez az időjárás függvénye lesz és sokat pihenni.

Az idei év az első teljes munkában töltött évem a vasúton. Sokat tanultam így is és úgy is. Most az úgyra gondolok. 3x kértem hosszabb időre szabadságot, mindig a napp
2021-11-23 00:32:26
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Richard Gere, Richard Baxter, műanyag palack, napraforgómag egészségügyi, kereszténység ugyanazon, táplálkozási tanácsadója, téli hideg, adventi koszorún, kezdet volt, alapvető vitaminokban, szörnyű téli, irígység idején, vakok látni, némák beszélni, süket hallani, rengeteg műanyag, szelektív hulladékgyűjtés, környezetünkben szétdobálva, műanyag azonban, környezetre jelent, emberi egészségre, műanyagok palackok, megfelelő körülmények, magok szennyezettek, torokgyulladás tüneteit, csipetnyi kurkumával,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.