Belépés
agica2004: Harmonia.......
szükséged egy kis tűzre, hogy tettre készségedet begyújtsa.
Üzeni, hogy a tüzet táplálni kell, különben kialszik.
Erre is gondolj: Olvasd Heine versét: ,,Kedv és tűz volt dalomban, sikerült sok szép lángot szítanom." Ha teheted, melegedj ma valódi tűznél, egyél olyan ételt ami parázson tűz erővel sült, vagy főtt. Menj szaunába.

2021-10-15 14:17:19
jupiter21: Ki is az a Dolores Cannon ?
meg.
Jobbára ez az a nagyon fontos momentum ami miatt lelkek képesek elég nehéz földi utakat bevállalni. Mert törleszteni akarnak. Rendbe akarják tenni azt, amit az adott életút alatt nem sikerült megoldani.
- Ezt elrontottuk. Nem kicsit, nagyon. Mi lenne ha újra megpróbálnánk. Csak mondjuk szerepet cserélnénk. Te lennél aki én voltam és én lennék aki te voltál. - ez csa
2021-10-14 08:49:09
ovarzolee: Ősz
Itt van az ősz, ronda arcát mutatja, ömlik az eső, fúj a szél, pedig d.e. nagyon szép idő volt. Az osztrák bevásárlás megtörtént, igaz izgalmasra sikerült, mert az oltási papírokat itthon hagytam. Úgy érzem magamat mint egy kutya. Mindent lenyelünk.
2021-10-13 17:03:57
sandrapolke: A remény nem reménytelen
parancsnokát első fokon három évre ítélték el emberiség ellen elkövetett bűntettben. S ott voltak a túlélők is, akik nem akarták fölfogni, hogy nincs igazságszolgáltatás, csak jogszolgáltatás. Sikerült megszerezni az ítélet eredeti szövegét, s az ezt követő fellebbezési tárgyalás dokumentumait is. A Dudás-per címmel a napokban könyv alakban megjelentettem mindkettőt. Én ezzel áldo
2021-10-12 07:18:14
eva6: 774 az új fertőzött, elhunyt 16 beteg
miatt még mindig sokan vannak olyanok, akik nem oltatták be magukat, ezért a kormányfő mindenkit az oltás felvételére biztatott. Orbán Viktor a gazdaság újraindításáról elmondta, hogy sikerült elérni a járvány előtti teljesítményt, és ez a magyar embereknek köszönhető.

A koronavírus delta variánsa miatt több országban és hazánkban is újra emelkedik a fertőzöttek száma.
2021-10-08 15:44:25
bedmarika47: Az Aradi Vértanukra emlékezünk !
ítélik.

Leiningen-Westerburg gróf, őreit megvesztegetve elérte, hogy kivégzésekor

magyar honvéd tábornoki egyenruháját viselhesse.

Tetemét felesége családjának sikerült megszereznie, egy ideig sógora monyorói

birtokán pihent, később a borosjenői templom sírboltjában helyezték el.

1974-ben maradványait átszállították az emlékos
2021-10-06 18:32:53
menusgabor: Hazánk 9 legkülönlegesebb vára, amik tökéletesek lesznek a h
betekintést.

A török hódításnak sajnos a tatai vár is áldozatául esett. 1597-ben azonban sikeresen visszafoglalták, hiszen két leleményes töröknek öltözött magyar katonának sikerült feljutnia a vár hídjára. Ahogy leszállt az éjszaka, a gabona alól előkerült egy puskaporral megtöltött bronzharang, és egy hatalmas robbanás közepette a várkapu leomlott. A váratlan támadást
2021-09-24 20:45:23
koszegimarika: Már ismered magad
felismerted, hogy megteheted, hogy most másként reagálj . Nem dühöngsz , mérgelődsz , haragszol, mert nem akarsz magadnak ártani . Láttál a másikban lehetőséget, teret adtál, mégsem sikerült . Ne bánkódj . Ez ilyen . Úgy kapcsolódunk egymáshoz , amilyen szinten vagyunk .
Maradj ahol szeretettel fogadnak , ahol nem számon kérnek, ahol nem kényszerítenek játszmába , ahol é
2021-09-24 07:43:16
ovarzolee: Alvás
Sikerült kialudnom magamat. Tegnap este már nagyon kókadt voltam. A probléma csak az, hogy éjjelre megyek. Megérkezett a vezénylés. Kaptam egy hét szabit, igaz én máshogy kértem, de ezen nem veszek össze a vezénylővel. Egész jó lett, kaptam 24 óra túlórát. Nincs rövidezés, se nappal, se éjszaka. Ilyennek kellene lennie minden vezénylésnek!
2021-09-21 13:55:29
koszegimarika: SUP világbajnokság BALATONFÜREDEN A profik között 17 verseny
elnöke az esemény keddi sajtótájékoztatóján felidézte a gyorsasági szakágban aratott tokiói olimpiai sikereket, ahogy fogalmazott: a három arany-, két ezüst- és egy bronzéremmel szerinte sikerült megfelelni az elődök által felállított mércének.
Hiszem, hogy hamarosan a SUP is bekerül az ötkarikás játékok programjába, ezért is szerettünk volna vb-t rendezni. Balatonfüreddel re
2021-09-09 19:42:49
menusgabor: Így árusította ki a nemzet vagyonát Gyurcsány Ferenc
Orbán-kormányok vezetése alatt a nemzeti vagyon csak növekedett. A baloldali vagyonfelélés hagyományait a Gyurcsány-show főszereplője, Karácsony Gergely is folytatja, mivel szűk két év alatt sikerült csődbe juttatniuk Budapestet.

A 2010-es bukását követően Gyurcsány Ferenc lett az egész baloldal vezetője, és most a visszatérésre készül. Teljesen maga alá gyűrte a balol
2021-09-07 20:30:43
liliana01: Mindenkinek szeretettel


Mindenkinek szeretettel kivánok napsütéses szép délutánt, kellemes hétvégét.

Veszem a ruhám és elindulok lakodalomba, megrendeltem a halk zenét dobgép nélkül. Kíváncsi vagyok sikerült kedvembe járniuk?

Fotó: Boncsér Árpád szobrászművész
2021-09-04 12:08:48
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Dolores Cannon, Aradi Vértanukra, BALATONFÜREDEN, Gyurcsány Ferenc, Olvasd Heine, Orbán Viktor, Karácsony Gergely, Boncsér Árpád, profik között, nemzet vagyonát, tüzet táplálni, adott életút, osztrák bevásárlás, oltási papírokat, ítélet eredeti, napokban könyv, kormányfő mindenkit, oltás felvételére, gazdaság újraindításáról, járvány előtti, magyar embereknek, koronavírus delta, fertőzöttek száma, ideig sógora, borosjenői templom, török hódításnak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.