Belépés
kalmanpiroska: Zakariás pap szolgálata a templomban
gyakorlott és komoly gondolkodású férfiak és nők szerte a Közel-Keleten felismerték ezt a tényt azokban az években. A szíriai főparancsnok Naámán leprás lett, és Izraelbe utazott, hogy segítséget kapjon Isten prófétájától, Elizeustól. Az etiópiai kormány egyik magas rangú tisztviselője Afrikából egészen Jeruzsálemig utazott, hogy találkozzon az Úrral. Római katonák Izraelben töltö
2023-02-05 20:24:57
dandej: Istennel vagyunk mi győztesek
"(Az Úr) igazságban járatja az alázatosakat, és az ő útjaira tanítja meg az alázatosakat." (Zsolt 25,9)

"Sokkal többet tehetne Isten népéért, ha az igazán alázatos lenne. De csak kevés ember van, akik által nagy dolgokat vihet véghez anélkül, hogy magabízókká válnának és nem felejtenék el, mennyire függnek
2023-02-05 13:42:08
pacsakute: Segítik az alvást - gyógynövények
elalvásban és a pihentető éjszakai alvásban.

Az egyik nagy segítség a zöld tea, amelyet sokan fogyasztanak napjainkban. A zöld teában olyan növényi vegyültek vannak, amelyek segítséget jelentenek az idegrendszer lenyugtatásában. Az agy pihenését a zöld teában található L-teanin nevű vegyület is biztosítja, amely segíti a nyugodt éjszakai pihenésünket.

A tökma
2023-02-05 13:33:20
pacsakute: Kelbimbó és gyulladáscsökkentés
rendelkeznek.

Ezek a vegyületek többféle módon fejtik ki rákellenes hatásaikat. Egyrészt csökkentik a szervezetben az olyan anyagokat, amelyek rákos betegségeket okoznak, másrészt segítséget nyújtanak a rákos sejtek elpusztításában, harmadrészt pedig a test gyulladásait csökkentik nagyon hatékony módon.

Milyen rákos betegségekkel szemben jelenthet védelmet e
2023-02-04 12:42:07
kalmanpiroska: Imádkozás az ellenségeidért
imádkozzunk ellenségeinkért. Azért nehéz, mert az ima az utolsó dolog, amit ellenségeinkért szeretnénk tenni. Leginkább sok mindent szeretnénk megtenni az ellenségeinkkel.
Váratlan segítséget találtam ezen a területen Jeremiás könyvéből. A háttér a következő: Nabukodonozor babiloni király megtámadta Jeruzsálemet, és a nép nagy részét száműzetésbe küldte. Ez megalázó élmény vo
2023-02-03 18:50:23
kalmanpiroska: A fejszevas feljött a víz tetejére
a képességeit. Olyan nehéz volt, hogy már a gondolat is az abszurditás határát súrolta. Mégis elhívták, és a hite megfelelt az alkalomnak. Isten megtisztelte ezt a hitet, és váratlan segítséget küldött: a vas lebegett.
Az Úr családjának egy másik tagja katasztrofális anyagi helyzetben volt. Minden kötelezettségének és még sokkal többnek is eleget tudna tenni, ha el tudná adni
2023-02-03 18:27:44
pacsakute: A flavonoidokban bővelkedő zeller immunerősítő hatásai
játszik a nyálkahártyák egészségének fenntartásában, de biztosítani tudja a bőr és a szem egészségét is. A flavonoidok rendszeres fogyasztása azért is nagyon javasolt és hasznos, mivel segítséget nyújtanak a tüdő és a szájüregi rákos betegségek megelőzésében.

A zeller más tápanyagokban is bővelkedik, például C-vitaminban, folsavban, riboflavonban és niacinban, amelyek a
2023-01-29 12:44:56
pacsakute: Szent Teréz csodatévő rózsája, imádat valóra váltja!
Forrás :

2011-ben találkoztam először Szent Teréz csodatévő rózsájával, amikor ezzel a fohásszal kértem a segítségét:

"Ó, gyermek Jézus kis Teréze, kérlek szedj egy rózsát számomra a mennyei kertből, és küldd el hozzám a szeretet jeleként.
2023-01-27 12:49:14
pacsakute: Téli egészséges turmixok
idegrendszer fenntartásához is.

A banán C-vitamint is tartalmaz, amely központi szerepet játszik az immunrendszer megerősítésében. A gyümölcs mangánban is bővelkedik, amely segítséget jelent a káros hatású szabad gyökök semlegesítésében.

A banán káliumtartalma elősegíti a szív egészségét, hiszen szabályozza a vérnyomást. A banán ezen kívül támogatja a jó emés
2023-01-25 22:19:06
pacsakute: A boldogság 12 eszköze
A boldogság a sikeres élet kifejeződése. Ezért át kell hatnia az egész emberi lényt, a szellemi dimenzióját, az intelligenciáját, érzelmi képességeit, testi és anyagi dimenzióját. Mindenki szívében van annyi, hogy megmentse az életét. A jóság, a szeretet, a boldogság sokakban olyan, mint a kialudt kanóc. Egy kis gyufa elég a meggyújtásához.

Mozgás

Amikor b
2023-01-24 22:31:42
kalmanpiroska: A megpróbáltatások idején
hogy elidőzzön ezen az igazságon, mert nagy vigasztalás lehet ez a számára.
A mennyben irántatok való szeretet, halhatatlan és változatlan szeretet
2023-01-21 07:20:56
koszegimarika: Állj meg 2 percre és olvasd el: 1. Tegyük fel, hogy este 7:
köhögésnek mélynek és elhúzódónak kell lennie, mint a mellkas mélyéről köpölyözés előidézésében. Két másodpercenként megszakítás nélkül meg kell ismételni egy lélegzetet és egy köhögést, amíg segítséget nem kapunk, vagy amíg a szív normálisan ver.
8. A mély lélegzetvétel oxigént juttat a tüdőbe, a köhögő mozdulatok összenyomják a szívet és fenntartják a vérkeringést.
A s
2023-01-16 20:42:07
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Szent Teréz, fejszevas feljött, flavonoidokban bővelkedő, megpróbáltatások idején, tényt azokban, szíriai főparancsnok, etiópiai kormány, igazán alázatos, pihentető éjszakai, egyik nagy, zöld teában, idegrendszer lenyugtatásában, nyugodt éjszakai, vegyületek többféle, olyan anyagokat, rákos sejtek, test gyulladásait, utolsó dolog, területen Jeremiás, abszurditás határát, hite megfelelt, másik tagja, nyálkahártyák egészségének, szem egészségét, flavonoidok rendszeres, szájüregi rákos,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.