Belépés
foldinefehereva: A háborúk mindig

A háborúk mindig felgyorsítják a technikai fejlődést, mert ilyenkor semmi pénzt nem sajnálnak, hogy legalább minimális előnybe kerüljenek az ellenséggel szemben.

Tim Lebbon
2023-10-21 19:57:03
menusgabor: Karácsonyi történetek 2.
lenne.

Bennem nagy feszültség lett úrrá. Mikor lesz vége, mikor bújhatunk újra össze a bánatunkban a kisfiammal, elrejtőzve a világ elől, hibáinkkal és korlátainkkal? Az emberek inkább csak sajnálnak és kerülnek, mert segíteni nem tudnak. Én is tehetetlen voltam.

Karácsony volt. A kisfiam már egy éve nem látott semmit. Se fényt, se árnyékot, se engem. Az én é
2022-12-22 12:30:25
foldinefehereva: Te voltál már úgy...?
lelepleződésétől félnek,
mások megharcolt sikerét alantasnak véve,
csak a saját eredményeik bűvkörében élnek?
Te voltál már úgy,
magukat az igazsá
2020-11-24 17:59:21
koszegimarika: Bátran ajánlom mindenkinek! "A főiskola első napján a prof.
leszek. Mindenki megöregedhet. Nem kell hozzá tehetség vagy képesség. Ahhoz, hogy felnőj, mindig meg kell találni a lehetőséget a változásban. Ne sajnálj semmit! A felnőttek általában nem sajnálnak semmit, amit megtettek, inkább azt, amit nem tettek meg. Csak azok félnek a haláltól, akik azt sajnálják, hogy nem is éltek.
A beszédét azzal zárta, hogy bátran elénekelte ,,
2020-10-14 09:23:19
liliana01: Terítéken megint az idős emberek
akaraterejét, minden pohár vízért a családtagját ugrasztja, és hát bizony, ne felejtsük el, mondja, hogy a betegség komoly előnyökkel jár, mert ilyenkor ránk figyelnek, középpontba kerülünk, sajnálnak minket, amit élvezünk. Holott csak lelkünk mélyére kell nézni, hogy mitől lettünk betegek és el kell dönteni, hogy meg akarunk gyógyulni. És ha tényleg akarjuk, nem csak mondjuk, akk
2020-07-30 19:26:51
kalmanpiroska: Ahogy a szarvas kívánkozik...
áldásaiból? Sokan, az elmúlt jó pár hét izoláltsága során belemerültek a film nézésbe, mások pedig bele feledkeztek a sportesemények fogyasztásába. Ezek közül az emberek közül, hányan sajnálnak Istentől a jobb időkben, egyetlen órát hetente?

Isten ebben az időszakban megfosztott a közösség előnyeitől, hogy elbíráljuk kiértékeljük a hozzáállásunkat a közös Istentisztelet
2020-05-14 20:58:15
lovaszmarika: Müller Péter: Halottak napja nincs, csak szeretet napja
gondra megadja a választ.

Ők is így gondolnak ránk, szeretettel, hiszen lelkünk összekapcsolódott és ezt a köteléket sem idő, sem egy másik dimenzió nem szakítja el. Jobban sajnálnak minket, mint mi őket, hiszen tudják, idelenn nekünk nem könnyű. Nem vesztettük el őket!

“Kedvesem! Közöttünk vannak, csak ez az ostoba, mai, beszűkült, ‘racionális
2019-10-29 13:31:24
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Szijjártó: veszélyes a dél-olaszországi kikötők megnyitása az illegális migránsok előtt
ki.
A külügyminiszter megjegyezte: az olasz kabinet döntése kizárólag az embercsempészeknek jó, hiszen meghívásként értelmezhető azok számára, akik az Európába indulást fontolgatják, nem sajnálnak dollár ezreket fizetni az embercsempészeknek, és vállalják az akár életveszélyt is jelentő utat a Földközi-tengeren.
Luigi Di Maio olasz külügyminiszter, a kormánypárt Öt Csil
2019-09-17 13:11:39
velemenyezd: Krisna-völgyi búcsú lesz Somogyvámoson
családok életébe, az ötezer éves múltra visszatekintő holin, azaz a színek ünnepén pedig festékporral, festékes vízzel szórhatják, locsolhatják egymást, ha hoznak olyan ruhát, melyet nem sajnálnak.
Közép-Európa legnagyobb ökofalva emellett földbe ásott, vagy fatüzelésű agyagtűzhelyeken, tandori kemencében készült indiai ételkülönlegességekkel, egész napos színpadi programmal,
2019-07-07 09:11:08
velemenyezd: Költségvetés - Fidesz-KDNP: Gyurcsány és az általa vezetett ellenzék mindig csak el akar venni a családoktól
jövő évi költségvetés tárgyalását. Mint mondta, a 2020-as költségvetés a családok költségvetése.
Értékelése szerint Gyurcsányék mindig csak el akarnak venni a családoktól, mindent sajnálnak tőlük, miközben az Európai Parlamentben minden egyes bevándorláspárti javaslatot támogatnak.
Az ellenzék semmit nem változik, ugyanazok a Gyurcsányék törtek az ellenzék élére, akik me
2019-06-19 19:13:48
koszegimarika: József Attilának Ma megint sokat fogják önt emlegetni.
125 példány fogyott. Százhuszonöt. Igaz, hogy ön ebbe belebetegedett, de sebaj. Az említett Nagyon fáj című könyvért ma vérre menő harcot folytatnak a gyűjtők, 40-50 ezer forintot sem sajnálnak érte. Milyen finomakat ehetett volna belőle, ha életében is ennyire imádjuk.
Amíg élt nem kapott semmit. Még a Baumgarten-díjat sem, pedig hány középszerű megkapta. Képzelje, a halála
2019-04-11 15:26:06
kirscha: Szép írások
Úgy éreztem, nincs senki, akire igazán felnézhettem volna.

Senki sem lesz belőlem. Betegként és fiatalként ezt nagyon nehéz megélni. Az emberek első szava az, hogy mennyire sajnálnak; és ez befészkeli magát az agyadba. Azt kezded érezni, hogy valami talán nincs rendben veled. Talán nem csinálok valamit jól. Talán már születésemtől kezdve nem vagyok olyan jó, mint mások.
2018-12-06 21:17:24
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Müller Péter, József Attilának, Luigi Di Maio, Európai Parlamentben, háborúk mindig, főiskola első, idős emberek, szarvas kívánkozik, dél-olaszországi kikötők, illegális migránsok, általa vezetett, technikai fejlődést, ellenséggel szemben, világ elől, emberek inkább, saját eredményeik, felnőttek általában, beszédét azzal, családtagját ugrasztja, betegség komoly, film nézésbe, sportesemények fogyasztásába, emberek közül, jobb időkben, időszakban megfosztott, közösség előnyeitől,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.