Belépés
velemenyezd: Továbbra is ismeretlen a frankfurti főpályaudvaron történt gyermekgyilkosság háttere

A menedékjoggal Svájcban élő férfi "semmit sem mondott a lehetséges indítékokról, vagy arról, hogy miért jött Frankfurtba" - idézték német hírportálok a szóvivőt, aki azt is közölte, hogy a hétfőn történt bűncselekményről már 34 beszámoló és egyéb anyag, köztük videofelvétel érkezett a szemtanúktól.
A 40 éves férfit előzetes letartóztatásba helyezték. Emberöléssel és ké
2019-07-31 19:22:20
velemenyezd: Mélyen megosztott a török kormánypárt Erdogan elnök korábbi bizalmasa szerint

A 2002 óta hatalmon lévő pártban "nagy a szomorúság" - mondta a politikus a Financial Times brit üzleti-politikai napilap szerdai számában megjelent interjúban, tovább erősítve ezzel a mozgalom esetleges szakadásáról szóló találgatásokat.
Ahmet Davutoglu szerint az, hogy az AKP eltért alapvető értékeitől, elégedetlenséget szült a tagság és a párt befolyásos személyisége
2019-07-31 16:41:31
velemenyezd: Tusványos - Tőkés László: az erdélyi magyarság 30 évvel a diktatúra bukása után is ostrom alatt van

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke szombaton beszélt erről Tusnádfürdőn, a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) zárónapján, azon a fórumon, amelyen Orbán Viktor miniszterelnökkel együtt vett részt. Az egykori temesvári lelkész, akinek a rendszerrel szembeni ellenállása több más eseménnyel együtt végül a diktatúra bukásához vezetett, kijelent
2019-07-27 10:41:50
kirscha: Szép napot mindenkinek!
Az internet átveszi a hatalmat.

Senkinek sem meglepő, hogy napjainkban az okostelefonoknak, laptopoknak, magának az internetnek egyre nagyobb szerepe van. Ez elmondható a mindennapi életünkre vonatkozva is, de az üzleti életben is megváltoztak a feltételek.

Az internet hatalmat ad a vásárlók kezébe, hogy minden eddiginél egyszerűbben és gyorsabban utánanézhess
2019-07-21 09:49:47
velemenyezd: Javult a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megítélése az utasok körében

A Budapest Airport tájékoztatása szerint az 5-ös skálán mért általános elégedettségi mutató a tavalyi 3,71 pontról 2019 második negyedévének végére 3,83 pontra emelkedett. Az utasok visszajelzése alapján jelentős mértékben fejlődött a terminálok tisztasága és a repülőtér általános atmoszférája, ugyanakkor a parkolással kapcsolatos szolgáltatásokat nem tartják megfelelőnek.
2019-07-18 17:22:18
velemenyezd: NIF: feloldják az útlezárást a Nagytétényi úton, a XXII. kerületben

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta pénteken 12 órától Nagytétényi úti átjárót (rózsakerti sorompót) végleg lezárják. Az átkelés a Dózsa György úti szintbeli átjárón és a Növény utcai aluljárón keresztül lehetséges, mind a közúti mind a kerékpáros és gyalogos forgalom számára.
A gyalogos és kerékpáros fo
2019-07-18 12:31:33
velemenyezd: Maláj utasszállító - Moszkva szerint Hága visszaél a gyászoló rokonok érzelmeivel

Az orosz diplomáciai tárca egyebek között arra reagált, hogy az áldozatok hozzátartozói nyílt levélben sürgették az orosz vezetéstől: ismerje el a felelősség rá eső részét az MH17-es pusztulásában. A Moszkvában megjelent minisztériumi dokumentum szerint a holland kormány a hozzátartozók egyesületét egyfajta "faltörő kosként" használja annak érdekében, hogy a világgal elhitess
2019-07-17 20:32:35
velemenyezd: Alig több mint egy másodperc alatt forgatja ki a Rubik-kockát a mesterséges intelligencia

A DeepCubeA nevű algoritmus oldotta meg ily sebesen az 1974-ben Rubik Ernő által megalkotott háromdimenziós logikai játékot - adta hírül a BBC News honlapja.
"Saját maga tanulta meg", miként kell megoldani a feladatot - idézte az egyetem közleménye Pierre Baldi professzort.
A kutatók hangsúlyozták, hogy az algoritmus stratégiája teljesen más volt, mint ahogyan az em
2019-07-16 16:12:10
velemenyezd: Kigördült az első KISS emeletes motorvonat a Dunakeszi Járműjavító gyártócsarnokából

A MÁV-Start közbeszerzési eljárás keretében kötött keretszerződést a Stadler Bussnang AG vasúti járműjavítóval 2017 áprilisában 40 darab KISS motorvonat szállítására. A MÁV-Start az első ütemben 2018-ban először 11 darabot, majd 2018 végén további 8 darabot hívott le, a fennmaradó 21 lehívásának előkészítése folyamatban van.
Az első körben lehívott 11 darab KISS motorvon
2019-07-16 13:42:02
velemenyezd: MNB-igazgató: a hatékonyság javítása és a foglalkoztatottság bővítése alapozhatja meg a tartós növekedést

Baksay Gergely a munkaerőpiac és a foglalkoztatás versenyképességéről szóló rendezvényen az osztrák fejlettség megközelítését nevezte a magyar gazdaság céljának a következő évtizedben.
A belföldi termelés hozzáadott értékét Magyarország az utóbbi években jelentősen, a visegrádi államok átlagához közeledve tudta emelni, a gazdasági fellendülés munkaerőigénye azonban nehe
2019-07-11 17:31:04
velemenyezd: Az ukrán parlament megszavazta a listás választási rendszerre való áttérést

Az előterjesztés második, végleges olvasatban történő elfogadását Andrij Parubij házelnök 17-szer tette fel szavazásra, mire megkapta a szükséges, legalább 226 támogató szavazatot, végül 230 képviselő hagyta jóvá.
A házelnök, valamint két képviselő által benyújtott előterjesztést első olvasatban még 2017. november 7-én fogadta el a parlament. A törvényjavaslathoz 4568 m
2019-07-11 14:21:29
velemenyezd: PM: a magyar gazdaság az uniós átlag fölött teljesít, a kritikák politikai jellegűek

A Pénzügyminisztérium közleményében azt írta, Varga Mihály kiemelte, hogy a Magyarországra vonatkozó országspecifikus ajánlások nem valós tényeken, hanem kettős mércén alapulnak, így azok elfogadását Magyarország nem támogatta, és külön nyilatkozatban tiltakozott az eljárás ellen.
A pénzügyminiszter hangsúlyozta: a magyar kormány arra számít, hogy a májusi európai parlam
2019-07-09 16:11:33
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Tőkés László, Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Dunakeszi Járműjavító, Financial Times, Ahmet Davutoglu, Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács, Bálványosi Nyári Szabadegyetem, Orbán Viktor, Budapest Airport, Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, Dózsa György, Rubik Ernő, Pierre Baldi, Stadler Bussnang AG, Baksay Gergely, Andrij Parubij, Varga Mihály, frankfurti főpályaudvaron, török kormánypárt, erdélyi magyarság, diktatúra bukása, utasok körében, gyászoló rokonok, másodperc alatt, mesterséges intelligencia, első KISS,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.