Belépés
pacsakute: Koronavírus és az immunrendszer
Dr. Shiva Ayyadurai: Az igazság a koronavírusról
Fordította:Szendi Gábor
Forrás: Dr. Shiva Ayyadura videóbeszéde
Dr. Shiva Ayyadurai a Massachusetts Institute of Technology-n 4 PhD szerzett kutató professzor egy videóban fejtette ki nézeteit a koronavírus helyzetről.

A videó eredetiben is megtekinthető, én csak röviden összefoglalom a professzor mondandój
2021-04-15 10:15:04
maroka: Kézilabda B.L. Hosszabbítás után bukta el a döntőbe jutást
Hosszabbítás után bukta el a BL-döntőbe jutást a Veszprém
THW Kiel - Veszprém 36:35
Nagyon heroikus mérkőzés volt. A csapatok felváltva voltak hátrányba és előnybe..

*
THW Kiel (német)-Telekom Veszprém 36-35 (18-13, 29-29, 32-34), hosszabbítás után.
Köln, zárt kapuk mögött, v.: Marin, Serradilla (spanyolok)
lövések/gólok: 58/36, illetve 49/35
2020-12-29 15:49:16
pacsakute: Ricinusolaj és a nyirokrendszer
A régi orvosok már több mint száz éve sikeresen alkalmazták az egyszerű kémiai anyagokat.
A ricinusolajat az ősi Egyiptomtól a korai középkorig használták, mint gyógyszert. Az utóbbi időben népgyógyászati szernek tekintik.

A ricinusolajról ismert, hogy hatásos különféle vírusok, baktériumok, gombák és penészgombák növekedésének megakadályozásában. Ez magyarázza sike
2020-12-27 23:13:53
maroka: Járványok a történelemben - - TBC /tuberkulózis
Kórokozó KOCH bacterium
A gümőkór vagy tuberkulózis (tbc), latinul: tuberculosis egy olyan fertőző betegség, melyet a Mycobacterium tuberculosis baktérium okoz, és ami leggyakrabban a tüdőt támadja meg (pulmonáris tbc), de megtámadhatja a központi idegrendszert agyhártyagyulladást (meningitis tuberculosa) okozva, a nyirokrendszert és a vérkeringést is, amelyek fő terjedési útv
2020-09-30 18:46:50
pacsakute: Szelénnel a betegségek ellen


A szelénnek számtalan pozitív tulajdonságát ismerjük. Elsősorban a pajzsmirigybetegségben szenvedőknek javasolt a rendszeres fogyasztása, de természetesen nemcsak akkor kell szelénben gazdag táplálékokat fogyasztani, ha az endokrin rendszerrel vannak gondok. Az újabb
2020-09-05 16:32:23
velemenyezd: Sikeresen tesztelték a korszerűsített légvédelmi rakétarendszert Izraelben

A nagy pontossággal célba juttatható, hosszú, több ezer kilométeres távolságra elérő rakéták elleni védekezést szolgáló Nyíl-2 légvédelmi rakétarendszer tesztelésén a tenger felől, az ott köröző vadászgépekről lőttek rakétát Izrael felé, amit teljes mértékben az elvárásoknak megfelelően fogott be, és semmisített meg a levegőben az ellene kilőtt légvédelmi rakéta.
A kísé
2020-08-13 14:02:20
velemenyezd: Agrárminiszter: a XXI. század kihívásaira keresi a válaszokat az integrált Szent István Egyetem

Nagy István abból az alkalomból beszélt erről, hogy augusztus 1-jén az Eszterházy Károly Egyetem gyöngyösi Károly Róbert kampusza és a Pannon Egyetem Georgikon Kara beolvad a Szent István Egyetembe, valamint a Kaposvári Egyetem és a Szent István Egyetem egy szervezetben működik tovább.
"Tudás nélkül nem lehetünk sikeresek" - mondta, hozzátéve, az agrárium sikere azon mú
2020-07-30 14:46:07
velemenyezd: Koronavírus - Romániában meghaladta a 20 ezret a nyilvántartott aktív fertőzöttek száma

A stratégiai kommunikációs törzs csütörtöki jelentése szerint ismét megdőlt a napi esetszám negatív rekordja: az utóbbi 24 órában újabb 1356 embernél mutatták ki a fertőzést. Az utóbbi két hét adatai alapján már az ezret közelíti a napi esetszám átlaga, a fertőzés tehát még mindig gyorsuló ütem terjed.
Az utóbbi 24 órában újabb 35 koronavírusos ember halt meg, ami másfél
2020-07-30 13:02:09
velemenyezd: Szakértő: a magyar kkv-k 17-18 százalékának van információbiztonsági stratégiája

Rajnai Zoltán elmondta, az esetleges adatvesztésre adott válaszok terén is rosszul áll az Európai Unió, miközben az említett kkv-k többnyire online vállalatok.
A nagyobb cégek mér jobban állnak ezen a téren: Magyarországon több mint a felük rendelkezik valamilyen információbiztonsági rendszerrel, így egy támadás vagy adatvesztés esetén is képesek a szükséges eljárásokat
2020-07-29 10:01:18
velemenyezd: Magyarország a 19. helyezett az EU országai között az MNB versenyképességi rangsorában

Elmondta: a rangsor élén a skandináv országok mellett Hollandia áll, a lista végén pedig Románia, Görögország és Bulgária. Kelet-Közép-Európából Szlovénia (53,1 pont) és Észtország (52,5 pont) érte el a legmagasabb pontszámot, a többi régiós ország eredménye elmarad az uniós átlagtól. A legjobban teljesítő Svédország 67,3 pontot ér el a lehetséges százból.
A jelentés 12
2020-07-29 07:14:50
velemenyezd: Varga Judit: fontos megjeleníteni Közép-Európa sajátos jogfejlődési nézőpontját

Mind Lengyelország, mind Magyarország szükségesnek tartja, hogy kiépüljön Közép-Európában is egy olyan szakmai közösség és tudásbázis, amely képes arra, hogy megjelenítse a régió "sajátos nézőpontját" az európai jog- és államfejlődés, illetve az európai integráció meghatározó kérdéseiben - mondta a miniszter az MTI-nek telefonon nyilatkozva.
Éppen ezért még korábban cseh
2020-07-20 17:53:00
velemenyezd: Két új biztonsági ellenőrzőpontot adott át a Budapest Airport

A közlemény szerint az új ellenőrzőpontokat világszínvonalú technikai fejlesztéssel, automata rendszerrel szerelték fel. A beruházás értéke közel 440 millió forint.
Az új rendszer egyrészt azzal gyorsítja a folyamatot, hogy az ellenőrzés végén visszaszállítja az üres tálcákat a sor elejére, emellett lehetőséget ad a légiközlekedés-biztonság legfejletteb kézipoggyász rön
2020-07-16 18:53:45
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kézilabda, Szent István Egyetem, Varga Judit, Budapest Airport, Shiva Ayyadurai, Szendi Gábor, Shiva Ayyadura, Massachusetts Institute, Kórokozó KOCH, Nagy István, Eszterházy Károly Egyetem, Károly Róbert, Pannon Egyetem Georgikon Kara, Szent István Egyetembe, Kaposvári Egyetem, Rajnai Zoltán, Európai Unió, Kelet-Közép-Európából Szlovénia, Mind Lengyelország, döntőbe jutást, betegségek ellen, korszerűsített légvédelmi, integrált Szent, nyilvántartott aktív, magyar kkv-k, videóban fejtette,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.