Belépés
velemenyezd: Krónika 7. rész (azonnali kérdések, kérdések)
Völner Pál, az igazságügyi tárca államtitkára egy szakvéleményt idézett, ami szerint megfelelően biztonságos technológia jelenleg nem létezik az internetes szavazás lebonyolítására. A rendszernek ugyanis nagyon bonyolultnak kell lennie, viszont feltörhetetlennek is.
MSZP: felülvizsgálják-e a vasúti menetrend-változásokat?

Szabó Sándor (MSZP) a Budapest és Szeged
2019-12-02 18:52:29
velemenyezd: Repülőtéri tájékoztatót szervezett az ITM Európai Fogyasztói Központja
is meghaladja, a kártalanítási és egyéb összegek elérik az 51 millió forintot. A segítségnyújtás hosszú és költséges jogi eljárásoktól kímélheti meg az érintetteket, akik a hálózatos rendszernek köszönhetően az EU más országaiban is számíthatnak hasonló segítségre - jegyezte meg.
Schanda Tamás a sajtótájékoztatón sikeresnek nevezte az éjszakai repülési tilalom eredményeit is.
2019-11-28 21:54:28
velemenyezd: Szigeti Szabolcs: Magyarország rohamtempóban lép előre a digitális technológia felhasználásában az egészségügyi
kormány már a jövő év végére teljes körűvé akarja a tenni a digitális képalkotó leleteknek a szolgáltatók közötti továbbküldését és elérhetőségét, ami nagyon meg fogja növelni ennek a rendszernek a háziorvosok általi tényleges felhasználását.
Előadásában Szigeti Szabolcs arról is beszélt, hogy úgynevezett "kulturális átalakulás" (angolul: cultural transformation) szükséges ah
2019-11-21 17:11:36
velemenyezd: Pintér: a migrációt a schengeni határokon kell megállítani
Európai Bizottság új elnöke által javasolt új migrációs és befogadási paktum kidolgozása jó alkalom a téma teljes felmérésére és átértékelésére.
"Az új befogadási és migrációs rendszernek azonban az összes tagállam egyeértésén kell alapulnia és nem tartalmazhat olyan javaslatokat, mint a kötelező relokáció vagy pénzügyi büntetések bevezetése a követkző költségvetési időszakba
2019-11-21 15:42:29
velemenyezd: Automata parkolási megoldást fejlesztett ki a Vodafone
szereplővel együtt dolgozva fejleszt a magyar cég. A HERE Technologies a mélygarázsok térképét készítette. A Vodafone parkolószenzorai, amelyek a parkolóhelyek foglaltságát jelzik a rendszernek, a szolgáltató Keskenysávú-IoT (NB-IoT) hálózatán keresztül kommunikálnak.
A közlemény szerint a térképeket, beleértve a parkolóhely-információkat, a Vodafone mobilhálózatán keresztül
2019-11-18 12:21:51
velemenyezd: Pölöskei Gáborné: tartalmában és módszertanában is átalakul a szakképzés
vizsgaeredménytől függően 150 ezer és 300 ezer forint közötti összeget egyszerre, a sikeres szakmai vizsgát követően kapnak meg. A teljesítményhez kötött juttatások minőségi ösztönzők, ám a rendszernek a felzárkóztatáshoz is hozzá kell járulnia - indokolta az ösztöndíjrendszer bevezetését Pölöskei Gáborné.
Hozzátette, hogy a tehetséges, de rászoruló tanulókat az Apáczai-öszt
2019-11-11 16:51:34
velemenyezd: Vádat emeltek a Twitter szaúdi kormánynak adatokat gyűjtő két munkatársa ellen
adatait, köztük e-mail-címüket és számítógépük IP-címét, amelynek révén könnyen beazonosítható tartózkodási helyük is.
Olyan felhasználókról van szó, akik közismert bírálói a szaúdi rendszernek, vagy csak a sivatagi királyságot bíráló bejegyzéseket tettek közzé.
Az AP amerikai hírügynökség értesülései szerint a megrendelésre dolgozó adathalászok áldozatai között van egy
2019-11-07 07:04:34
velemenyezd: Krónika 13. rész (szakképzés, napirend után)
Krisztina (LMP) arra hívta fel a figyelmet, hogy fontos lenne a pedagógusok érzelmi támogatása, mert sokan kiégtek, elfáradtak, mert úgy érzik, ki vannak szolgáltatva egy diktatórikus rendszernek.
Hohn Krisztina egyebek között azt emelte ki, hogy a javaslat pongyola, szakmai szempontból pedig alacsony színvonalú, béremelést ugyan tartalmaz, de annak mértéke bizonytalan, a tov
2019-11-05 21:39:18
velemenyezd: Iráni atomprogram - Az EU aggodalmát fejezte ki a legújabb teheráni bejelentéssel kapcsolatban
szolgálatának szóvivője.
Hangsúlyozta, hogy a szóban forgó egyezmény fenntartása egyre nehezebbé válik, márpedig az kulcsfontosságú eleme a globális nukleáris nonproliferációs rendszernek.
Továbbá hozzátette, az Európai Unió a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) jelentésére fogja alapozni az értékelését az esetleges jogsértések megállapításában.
Haszan Róháni irá
2019-11-05 15:18:59
velemenyezd: ITM-államtitkár: a kellő rugalmasság megteremtése az új szakképzési rendszer célja

Hangsúlyozta: a jelenlegi szakképzési rendszernek nagyon sok pozitív eleme van, de nem tud megfelelni a 21. század és a jövő elvárásainak.
A negyedik ipari forradalom már zajlik, amelynek fenntartásához és fejlesztéséhez új típusú szakemberek kellenek - fogalmazott az államtitkár.
Elmondta: az új szakképzési rendszerben kétfajta oktatási intézmény, technikum és sza
2019-10-30 14:31:46
velemenyezd: Orbán Balázs: a lengyel és a magyar kormány teljesítménye legitimálja a nemzetek Európájának gondolatát
tévedett, amikor azt hitte, csak a liberális demokrácia létezik, igenis léteznek másféle d
2019-10-10 23:12:45
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Karácsony Gergely: Budapestet ki kell venni a NER fogságából
tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a fővárost ki kell venni "a NER fogságából". A Nemzeti Együttműködés Rendszere ugyanis se nem nemzeti, se nem együttműködő, de elég szilárd rendszernek tűnik, ami korrupcióból, cinizmusból, az emberek félrevezetéséből áll - fogalmazott.
Karácsony Gergely elképzelései közül elsőként az ötszáz millió forintnál értékesebb ingatlanok tul
2019-10-10 16:16:34
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európai Fogyasztói Központja, Szigeti Szabolcs, Pölöskei Gáborné, Orbán Balázs, Karácsony Gergely, Völner Pál, Szabó Sándor, Schanda Tamás, Előadásában Szigeti Szabolcs, Európai Bizottság, HERE Technologies, Hohn Krisztina, Európai Unió, Nemzetközi Atomenergia-ügynökség, Haszan Róháni, Nemzeti Együttműködés Rendszere, digitális technológia, schengeni határokon, legújabb teheráni, kellő rugalmasság, magyar kormány, nemzetek Európájának, igazságügyi tárca, szakvéleményt idézett, internetes szavazás, rendszernek ugyanis,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.