Belépés
eva6: A járvány felszálló szakaszában vagyunk
veszélyes hulladéknak - tette hozzá.
Szintén kérdésre válaszolva az országos tisztifőorvos elmondta, az egészségügyi intézmények adatszolgáltatása része a járványügyi megfigyelési rendszernek, jogszabályi kötelezettség, hiszen a hatóságnak tudnia kell arról, hogy hány egészségügyi dolgozó vezényelhető oda, ahol munkájára a legnagyobb szükség van.
Közölte, az sem
2020-09-24 10:51:11
velemenyezd: Amerikai igazságügyi tárca: a Yale Egyetem diszkriminálja a fehér és az ázsiai-amerikai hallgatókat
megkülönböztetés nélkül kell kezelni".
A kormányzat egyúttal felkérte a tekintélyes egyetemet, hogy már a 2020-2021-es tanévben vessen véget a hátrányos megkülönböztetésen alapuló felvételi rendszernek, és írásban terjessze elő a változtatásra vonatkozó javaslatait a kormányzatnak.
A Yale szóvivője, Karen Peart visszautasította a minisztérium megállapításait, s azt állí
2020-08-14 20:53:34
velemenyezd: Szijjártó: a koreai beruházások hozzájárulnak a magyar gazdaság gyors dimenzióváltásához
rekordja.
A beruházási és befektetési környezetnek, a magas színvonalon teljesítő magyar munkaerőnek, a folyamatosan csökkenő adóterhelésnek, a széleskörű beruházás-ösztönzési támogatási rendszernek és a politikai stabilitásnak köszönhetően minden idők legtöbb beruházása érkezett tavaly az országba. Ugyanakkor 2019 volt az első olyan év, amikor nem a német befektetők hozták a
2020-07-29 07:23:46
velemenyezd: LMP: közlekedési reformot csak széleskörű egyeztetés után lehet megvalósítani
sajtótájékoztatóján a közösségi közlekedésben megvalósuló változásokat értékelte, a többi közt azt, hogy július közepétől a MÁV gyakorolja tulajdonosi jogokat a Volánbusz felett.
A közlekedési rendszernek szerinte az utazók jobb kiszolgálása mellett a kiegyensúlyozott területi fejlődést is szolgálnia kell és környezeti szempontból is fenntarthatónak kell lennie.
Közölte
2020-07-20 14:31:57
velemenyezd: Meghalt Milos Jakes, a csehszlovák kommunista párt utolsó főtitkára
összefüggésben bírósági per is indult ellene hazaárulás vádjával, de bizonyítékok híján azt megszüntették.
2020-07-14 23:03:28
velemenyezd: Közepes gabonatermés várható Jász-Nagykun-Szolnok megyében
2500 hektárt érintenek a megyében - közölte. Hozzátette: a februári-márciusi fagy miatt sok gyümö
2020-07-14 11:11:45
velemenyezd: Krónika 3. rész (azonnali kérdések)
el, hogy a hazatérő magyarok a karantén elkerülésére koronavírus-teszteket végeztessenek el, felmerül a kérdés, hogy milyen módon, hol kezdeményezhetik ezt, van-e erre kapacitása a rendszernek, és a kórházak végzik-e a teszteket. Valóban fontos, hogy az emberek a lehető legnagyobb biztonságban legyenek - tette hozzá.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parla
2020-07-13 17:01:59
velemenyezd: Iohannis megtámadta az alkotmánybíróságon a genderelmélet oktatását tiltó módosító indítványt
véleménynyilvánításhoz való jogot, a lelkiismereti szabadságot és az egyetemi autonómiát. Az elnök szerint a parlament nem szabhatja meg, hogy mit taníthatnak az egyetemen. Úgy véli, a teljes oktatási rendszernek nyitottnak kell lennie a gondolatok, a vélemények és az értékek számára.
Az indítványt a Traian Basescu volt államelnök által védnökölt jobbközép Népi Mozgalom Párt
2020-07-10 17:42:38
velemenyezd: Krónika 7. rész (költségvetés)
hogy bővül az Oktatási Hivatal szakmai feladatainak támogatására rendelkezésre álló forrás.
A költségvetésben szerepel a teljesen ingyenes tankönyvellátás fedezete, egy felfutó rendszernek érnek a végére szeptemberben. Dolgoznak azon, hogy minél több tankönyv digitális verziója elkészüljön, az ehhez szükséges forrásokat biztosítják - mondta.
Hozzátette, a büdzsé tartalm
2020-06-11 17:32:38
velemenyezd: EKB: az euróövezeti várományosok egyike sem felel meg a belépési feltételeknek
tekinthetőek afelé, hogy a két ország a közeljövőben csatlakozzon az euróövezet "előszobájának" tekintett ERM-II árfolyam-mechanizmushoz. A hét ország közül jelenleg egyik sem tagja az ERM-II rendszernek, Bulgária és Horvátország 2018-ban, illetve 2019-ben hivatalosan is jelentkezett a mechanizmusba való felvételre.
Ami az árstabilitási kritériumot illeti, a legtöbb vizsgált
2020-06-10 19:14:01
velemenyezd: Krónika 6. rész (költségvetés)
Jobbik: az oktatás nemzetstratégiai ágazat, önálló tárcához kell rendelni

Brenner Koloman szerint egy költségvetési törvény mindig értékválasztás mutat.
Az oktatási rendszernek komoly kihívásoknak kellene megfelelni - hangoztatta és példaként említette a robotizációt, az informatika fejlődését. Ezekre az oktatásnak is reagálnia kellene. Az oktatás kiemelt nemzetst
2020-06-10 15:32:41
velemenyezd: Krónika 12. rész (Bérgarancia Alap)
szövetkezetek tulajdonosa a tagság, a vezetőség az adminisztrációs feladatok ellátására különíthet el mindössze néhány százalékot. A diák és nyugdíjas szövetkezeteket rendkívül rugalmas rend
2020-06-09 19:23:28
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Yale Egyetem, Meghalt Milos Jakes, Bérgarancia Alap, Karen Peart, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Traian Basescu, Népi Mozgalom Párt, Oktatási Hivatal, Brenner Koloman, járvány felszálló, ázsiai-amerikai hallgatókat, koreai beruházások, magyar gazdaság, csehszlovák kommunista, genderelmélet oktatását, euróövezeti várományosok, belépési feltételeknek, országos tisztifőorvos, egészségügyi intézmények, járványügyi megfigyelési, hatóságnak tudnia, legnagyobb szükség, kormányzat egyúttal, tekintélyes egyetemet, 2020-2021-es tanévben,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.