Belépés
pacsakute: A petrezselyem története és gyógyhatásai
izgalmat válthat ki, később kábító hatás figyelhető meg. A gyomor- és béltraktust izgatja, túlzott fogyasztása alhasi vérbőséget okoz (abortuszveszély). Ez a hatás az illóolajból ered. Régebben használták a petrezselyem termését is, mint erős vizelethajtó, de magas illóolajtartalma miatt használata nem javasolt.
Forrás : https://egeszsegter.hu/cikk/233/petrezselyem-min
2020-02-08 23:55:42
pacsakute: Lakásunk veszélyei
tartalmaznak. A formaldehid egy nagyon irritáló anyag, amely nemcsak légzési problémákat okozhat, de irritálhatja a szemet is, valamint potenciálisan rákkeltő hatással is rendelkezik.

Régebben gyártottak naftalint tartalmazó molyirtókat, amelyek szintén veszélyt hordoznak magukban. Ezek a molyirtók okozhatnak szédülést és fejfájást, szem-, illetve bőrirritációt is. Hoss
2020-01-28 22:44:35
velemenyezd: Kaderják Péter a kormány energia- és klímastratégiai döntéseit ismertette Párizsban
a lehető legkevesebb támogatással lehet piacra juttatni. A több mint 160 pályázatbó
2020-01-28 16:42:39
maroka: 3. évközi hét hétfő 01.27.
királya.
Miután Saul király családja kihalt, Izrael valamennyi törzse felkereste Dávidot Hebron városában, hogy elmondják neki: ,,Íme, mi a te csontod és a te húsod vagyunk. Már régebben is, amikor még Saul volt a király, te voltál Izrael vezére. Téged választott az Úr: - Te legeltesd választott népemet, és te légy Izrael fejedelme!"
A nép elöljárói tehát a ki
2020-01-27 10:46:58
maroka: 2. évközi hét csütörtök 01.23
,,Az Úr életére mondom, nem fogom Dávidot megöletni." Jonatán ekkor előhívta Dávidot, és mindent elmondott neki. Majd Saul elé vezette, és Dávid ismét kedves lett előtte, mint régebben volt.
Ez az Isten igéje. 1Sám 18,6-9;19,1-7

EVANGÉLIUM Szent Márk könyvéből
Jézus sok beteget meggyógyít.
Meghagyja azonban: Ne híreszteljék, hogy ő a Messiás.|
2020-01-23 08:11:14
velemenyezd: Férfi kézilabda Eb - Balogh Zsolt: szerénynek kell maradni
lenniük, hosszan kell támadnunk, és nem szabad belemennünk a rohanásba, mert az nekik jobban feküdne" - vélekedett.
Ligetvári Patrik eddig húsz lövésből 14 gólt szerzett Malmőben, pedig régebben védekező-specialistának tartották. Mint kifejtette, a korábbinál sokkal több időt tölt a pályán a klubcsapatában, a Telekom Veszprémmel közösen ezért is választotta azt, hogy Spanyolo
2020-01-20 17:42:17
pacsakute: Farkasboroszlán - a méhek kedvence
erősen mérgező. Magassága elérheti az egy métert is, és március, illetve április hónapban virágzik. A növény nagyon szépséges, de ez ne tévesszen meg senkit, ugyanis rendkívül mérgező. Régebben, ha egy gyógynövényről azt állapították meg, hogy nincs kedvező hatása az emberi szervezetre, vagyis kellemetlen tüneteket és mérgezést okoz, akkor elő- vagy utótagként a "farkas" vag
2020-01-17 13:16:49
velemenyezd: Győri összellenzéki polgármesterjelölt: a Fidesznek van mit megmagyaráznia
szombaton sajtótájékoztatón közölte: tavaly novemberben az ellenzéki pártok által megbízottak szegény és hátrányos helyzetű embereket kerestek meg azzal, hogy egy videóban azt mondják, "őket régebben arra kényszerítették, hogy vegyenek részt a választásokon és szavazzanak arra, akire egyébként nem is szerettek volna".
Szerdai sajtótájékoztatóján Fekete Dávid, aki a város alpo
2020-01-15 18:23:25
maroka: Bukarestben mutatott be magyar nyelvű szentmisét Erdő Péter
Magyar nyelvű szentmisét mutatott be január 12-én Bukarestben Erdő Péter bíboros, prímás, Esztergom-budapesti érsek, aki homíliájában reményét fejezte ki, hogy lelki áldás lesz az őszi budapesti 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, ahol magyarok és nem magyarok átélhetik a közös ünneplés nagyszerűségét.
Az ünnepi szentmisét a bíboros a Minden Kegyelmek Édesanyjáról elnev
2020-01-13 10:49:58
velemenyezd: Pollreisz Balázs: a Fidesz-KDNP provokációja a győri választásos videó
sajtótájékoztatón azt mondta: tavaly novemberben az ellenzéki pártok által megbízott személyek szegény és hátrányos helyzetű embereket kerestek meg azzal, hogy egy videóban azt mondják, "őket régebben arra kényszerítették, hogy vegyenek részt a választásokon és szavazzanak arra, akire egyébként nem is szerettek volna".
Pollreisz Balázs a Facebookon erre úgy reagált, Fekete D
2020-01-11 19:22:24
velemenyezd: Fidesz: választási csalást készített elő a baloldal Győrben
sajtótájékoztatón azt mondta: tavaly novemberben az ellenzéki pártok által megbízott személyek szegény és hátrányos helyzetű embereket kerestek meg azzal, hogy egy videóban azt mondják, "őket régebben arra kényszerítették, hogy vegyenek részt a választásokon és szavazzanak arra, akire egyébként nem is szerettek volna". Ez a 2013-as bajai akcióhoz hasonló videó - tette hozzá.
2020-01-11 13:21:35
velemenyezd: Szakértő: nagy tüzek, vízhiány és gyakoribb trópusi ciklonok jellemezték 2019-et
követhetők, így a lakosságot fel lehet készíteni rájuk - mondta.
Juhász Árpád hangsúlyozta: az,
2019-12-29 13:06:28
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kaderják Péter, Balogh Zsolt, Erdő Péter, Pollreisz Balázs, Miután Saul, Dávidot Hebron, Majd Saul, EVANGÉLIUM Szent Márk, Ligetvári Patrik, Telekom Veszprémmel, Fekete Dávid, Bukarestben Erdő Péter, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, Minden Kegyelmek Édesanyjáról, Fekete, Juhász Árpád, petrezselyem története, kormány energia-, méhek kedvence, győri választásos, baloldal Győrben, illóolajból ered, petrezselyem termését, nagyon irritáló, molyirtók okozhatnak, lehető legkevesebb,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.