Belépés
maroka: Bruno Ferrero: Máriáról mesélek neked
Bruno Ferrero szalézi pedagógus és lelki író. Népszerű sorozata az Apró történetek a lélek számára, amelynek ez a mostani kiadvány már több mint a huszadik kötete. Harmincegy rövid történetet tartalmaz, amelynek szerzői egyszerűen, érthetően és mindenekelőtt ,,evangéliumi" módon írnak a Szűzanyáról.
A történetek Szűz Mária, az istenanya sugárzó szeretetét és
2019-08-10 21:52:16
velemenyezd: Rétvári: félmillióval több tankönyvet rendeltek idén
kiszállítását, a tankönyvek garantáltan megérkeznek majd az intézményekbe az iskolakezdésig - emelte ki.
Kitért arra is, mielőtt a tankönyvek engedélyt kapnak, három éven keresztül pedagógusok próbálják ki őket, ezzel is biztosítva, hogy azok jó minőségűek és jól használhatók legyenek.
Az alap tankönyvek mellett a nemzetiségi, sajátos nevelési igényű gyerekeknek gyártott
2019-08-02 08:44:55
velemenyezd: Rétvári: 2020-tól a köznevelésben minden diák ingyen kap tankönyvet
is látszik, hogy szívesen használják az iskolák az állami fejlesztésű tankönyveket, mivel a tavalyinál 500 ezerrel több ilyen könyvet rendeltek. Hozzátette, hogy ezeket a tankönyveket pedagógusok fejlesztik és három éven keresztül ki is próbálják.
Maruzsa Zoltán, az Emmi köznevelésért felelős helyettes államtitkára elmondta, hogy több mint 900 tankönyv fejlesztése folyik, ami
2019-08-01 20:13:57
maroka: Útravaló – 2019. július 28.
beszédet. Mai, zajos világunkban nem könnyű megteremteni a csendet sem magunkban, sem környezetünkben, de hidd el, testvérem, megéri a fáradozást!
Hallottuk, Jézus csodálatosan türelmes pedagógus. Meg akarja értetni velünk az Atya jóságos szeretetét irántunk, emberek iránt. Mert Isten nem szívtelen és nem részvétlen. Milyen belső kiégés kell ahhoz, hogy valaki kenyér helyett
2019-07-28 12:40:04
velemenyezd: Grezsa István: a nemzeti megújulás az óvodában kezdődik
amely Újvidéken és Szabadkán bölcsődeindítással is kiegészült. Utóbbi helyen magyar nyelvű logopédiai képzés is indul, amely korábban nem volt.
Fekete Irén, a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének elnöke bejelentette, 140 önkormányzati óvoda kapott támogatást a magyar nyelvű oktatásra, közülük Komáromban és Martoson adták át új intézményt júliusban.
A fenntartás
2019-07-26 16:11:58
kirscha: Szép napot mindenkinek!
Attilát, a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium IGAZGATÓJÁT! És Isten áldja a bátrakat, akik bebizonyították: nem drágább a "rongy" életük, mint a haza és egy tisztességben megőszült pedagógus becsülete! Ez volt az összefogás. Majd végszóra megjött a döntés: visszakaptam az oldalam. Lehet, hazafelé kinyírnak jövő héten, de néhány csatát megnyertünk ott Keszthelyen és Zalaegerszeg
2019-07-26 09:03:43
maroka: Hűséges gyermekeihez a mi mennyei Atyánk
Csodálatos látni ahogyan összehajol az ég a földdel, mikor az Isten és az ember egy asztalhoz ül! A végtelen megfogja a porszem kezét és térben, időben együtt útra kelnek! Az Ószövetség Istenének egyik legszebb tulajdonsága: a gyermekét türelemmel oktató, tanító szép pedagógusi arc!

Videó
2019-07-25 19:26:51
kirscha: Szép napot mindenkinek!
A pedagógusok háborognak. Mármint ők is, mert a rendőrök felmondanak, a kormányablakokban nincs ember, de nem baj, jól élünk.
Értem és meg is értem az elkeseredettséget. Csak azt nem értem, mit remélnek ettől? Mi fog történni? Mert szerintem semmi. Első lépésben talán el kellene zavarni a francba az alkalmatlan szakszervezeti vezetőket. Aztán pedig nem külön-külön kellene jajv
2019-07-24 10:51:25
velemenyezd: Rákóczi Szövetség: tábor Kárpát-medencei pedagógusok számára

A szövetségnek az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a sátoraljaújhelyi Rákóczi Tábor és Rendezvényközpontban egy héten keresztül a kapcsolatépítés és kikapcsolódás mellett szakmai és kulturális programok várják az oda érkezőket.
Emlékeztettek: a Rákóczi Szövetség 1998 óta szervez Kárpát-medencei történelemtanároknak, és 2013 óta a magyar nyelv és irodalom szakos ta
2019-07-21 07:04:13
velemenyezd: Költségvetés - Kásler: az Emmihez tartozó minden területre több forrás jut jövőre
ágazat támogatása kiterjed az oktatás teljes spektrumára az óvodától az egyetemig. Ide sorolta a köznevelési infrastruktúra fejlesztését, a jövőre bevezetendő új nemzeti alaptantervet, a pedagógus-továbbképzést, valamint a tankönyvek jövő tanévtől teljes körűvé váló ingyenességét is. Utóbbira az oktatási büdzsén belül 14 milliárd forint jut - tette hozzá.
A kultúra területét
2019-07-19 13:21:28
kirscha: Szép napot mindenkinek!
elkerülendő teljesen világos, hogy nagyon sokféle életpálya és karrier létezik, amely más ívű pályán mozog mint az említett példa, s melyek jelentős része tényleg világjobbító szándékú (pl. a pedagógus pálya, génbiológia, űrkutatás, stb.), de sajnos minden terület górcső alá vételének esetében felmerül a kérdés, hogy a birtokolt és felhasznált tudás mekkora igazságot és személyes
2019-07-14 09:58:21
furaila: Szervezéseim

Az első, alakuló Világkonferenciát 1996. október 21-re hívta össze - az MDF-es - Filó Katalin, a Haza és Haladás Alapítvány akkori igazgatója.1996-ban tagja voltam az MDF PEDAGÓGUS KOLLÉGIUMÁNAK. Mint ilyent, meghívtak a MAGYAR NŐK VILÁGFÓRUMÁNAK alakuló ülésére és az azt követő fórumára.

Emlékezetes volt ez a Világfórum, hiszen a világ minden tájáról képvi
2019-07-14 00:50:56
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Bruno Ferrero, Grezsa István, Rákóczi Szövetség, Szűz Mária, Maruzsa Zoltán, Mert Isten, Fekete Irén, Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének, Zrínyi Miklós Gimnázium IGAZGATÓJÁT, Ószövetség Istenének, Rákóczi Tábor, Filó Katalin, Haladás Alapítvány, PEDAGÓGUS KOLLÉGIUMÁNAK, MAGYAR NŐK VILÁGFÓRUMÁNAK, köznevelésben minden, nemzeti megújulás, óvodában kezdődik, lélek számára, mostani kiadvány, huszadik kötete, történetek Szűz, istenanya sugárzó, tankönyvek garantáltan, tankönyvek engedélyt, alap tankönyvek,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.