Belépés
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Szakértő: megindult a helyezkedés az ellenzéki térfélen
Egyértelmű, hogy Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének az a célja, hogy a 2022-es országgyűlési választásra ő legyen az ellenzék vezető arca - közölte.
Hozzátette, az MSZP-nek nagyon kevés olyan politikusa volt, aki karakteres álláspontot tudott képviselni a nyilvánosság előtt. Hasonló problémával küzd a Jobbik és az LMP is, ott is kevés a karakteres politikus - mondta az elemz
2019-10-19 20:12:58
velemenyezd: Medvegyev: Oroszország Szerbia mellett áll
Hadsereg bevette az addig német ellenőrzés alatt álló jugoszláv fővárost.
Az Aleksandar Vucic szerb államfővel folytatott tárgyalást követő sajtótájékoztatón Medvegyev kiemelte, nem sok olyan ország van, amelyet Oroszország a barátjának nevezhet, de Szerbia kétségtelenül ilyen.
Rámutatott, hogy nincs a tudomány vagy a különböző nézőpontok felvonultatása ellen, de a tör
2019-10-19 20:12:25
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Ismét tüntettek Borkai Zsolt ellen Győrben

A demonstráció résztvevői olyan petíciót írhattak alá, amelyben követelik, hogy Borkai Zsolt újraválasztott polgármester mondjon le és távozzon a közéletből.
Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke a mintegy négyszáz ember előtt azt mondta, hogy össze kell fogni, erősíteni kell az összefogást és "elzavarni ezt a bandát", mert Magyarországnak és Győrnek nem ilyen vezetőkre van s
2019-10-19 19:22:21
velemenyezd: Traktornak ütközött és meghalt egy motoros Tapolcánál

A 36 éves küngösi férfi a 77-es főúton Tapolca felől haladt motorkerékpárjával Monostorapáti felé. A motoros eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött az előtte haladó traktornak, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.
A helyszínelés véget ért, a főúton ismét zavartalanul halad a forgalom.
2019-10-19 18:52:20
velemenyezd: CAFe Budapest - Dupla bemutatóval készül a Közép-Európa Táncszínház a fesztivál zárónapjára
egymással. Ez a párbeszédesség válik döntővé az előadás minden elemében, valamint a nézői befogadás dinamikájában is - olvasható a szervezőknek az MTI-hez eljuttatott közleményében.
Az est olyan kérdésekre keresi a választ, hogy mi történik, ha egymás számára ismeretlen embereket zárnak be egy térbe, hogyan alakulnak ki kapcsolatok és a kialakult kapcsolatok miként hatnak a t
2019-10-19 15:01:44
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Gyurcsány: csak becsületes politikus tudja szolgálni a hazát
nem.
Az embereknek azt kell érezniük, hogy a képviselőik közülük jönnek, az ő életükön osztoznak, szervezik azt a közösséget, amiben élnek - mondta.
Szerinte talán senki nem kezdte olyan mélyről, mint a DK, mert a párt alapításakor sokan egy "lyukas kétfillérest" nem adtak volna értük, az öt évvel ezelőtti önkormányzati választáshoz képest azonban mégis többszörösére növ
2019-10-19 12:51:59
velemenyezd: Titanic Filmfesztivál - Izgalmas nemzetközi válogatást ígér az egyhetes mustra
bűvöletében. Arra jutottam, hogy nem kell méricskélni a filmeket, a munkák és az alkotóik is egyenlőként jelenjenek meg a közönség előtt" - mondta.
A válogatásba nem tudatosan, de végül több olyan film is bekerült, mint Szőcs Petra Déva című alkotása, amelynek egy albínó a főszereplője, és a plakátján az szerepel, hogy "a fehér is csak egy szín", vagy az Árva Brooklyn, amelyn
2019-10-19 12:11:48
velemenyezd: Brexit - Johnson: Nagy-Britannia mindig is sereghajtó volt az EU integrációs folyamatában
alá tartozó, Argentína által is követelt dél-atlanti Falkland-szigeteket.
A kormány által beterjesztett jóváhagyási indítványhoz több módosító javaslat is érkezett, és ezek között van olyan, amely - ha az alsóház elfogadja - jó eséllyel megakadályozza a megállapodásról szóló érdemi szombati szavazást. Erre a kormány már a vita kezdete előtt egyenes utalást tett.
Boris Jo
2019-10-19 12:11:31
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Kábítószerért vehettek szavazatot a zalai Szentpéterúron
feltöltött határozatok között szerepel, hogy többen azért nyújtottak be fellebbezést a polgármester-választás eredményét megállapító határozat ellen, mert valaki "füves cigaretta ígéretével kísért olyan fiatalokat a szavazóhelyiséghez, akik talán el sem mentek volna szavazni". Az egyik vallomás aláírója szerint ő azért kapott kábítószer hatású anyagot, hogy az egyik polgármesterje
2019-10-19 10:21:25
eva6: Aranyosi Ervin: Téved a mérleg
mérlegre néz.
Biztosan a nyakörv lehet ilyen nehéz!
Hisz én alig eszem, becsapós a mérleg!
Te elhiszed neki, amit mutat? Tényleg?
Ha a nyakörvemet levenném magamról,
olyan könnyű lennék, lebegnék magamtól.
Ne vedd hát komolyan és ne nézz madárnak,
a mérleg mást mutat, mint mit tőle várnak!

[
2019-10-19 10:11:13
velemenyezd: A Swing á la Django, a Talamba és Roby Lakatos együtt Bécsben
zenéjével, amelyben keveri a cigányzenét, a magyar népdalokat a klasszikus és a dzsessz stílusjegyeivel. Európa, Ázsia és Amerika szinte valamennyi nagy előadótermében és fesztiválján játszott, olyan neves muzsikusokkal dolgozott együtt, mint Yehudi Menuhin, Stéphane Grappelli vagy Maxim Vengerov.
A Spirit of Life produkcióról lemezfelvétel is készült, a hangzóanyagon egzotik
2019-10-19 09:21:14
eva6: Mai harmónia kártyám
Univerzumok közti dimenziókapun.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A szerelemben is mint mester vagy jelen a mai napon. Olyan dolgokat mutatsz meg párodnak, amiből tanulhat, noha ez nem mindig kellemes. A mai nap nem a kapcsolatépítésről szól.

Ezt mondja neked:

Ma az átlagosnál erősebben tu
2019-10-19 08:33:22
Oldal: