Belépés
velemenyezd: Koronavírus - Londoni elemzők: várhatóan százmilliókat költenek az angolok a pubokban az első hétvégén
ismertetet
2020-06-29 17:02:33
velemenyezd: Kreml: "abszolút kacsa", hogy Moszkva vérdíjat fizetett a táliboknak amerikai katonák megöléséért
valamilyen hihetőbb elmeszüleménnyel állnának elő, ilyen ostobaságot agyalnak ki. De mit is lehet várni attól a hírszerzéstől, amely hatalmasat bukott a 20 éves afganisztáni háborúban?" - nyilatkozott az orosz külügyi tárca a TASZSZ hírügynökség megkeresésére.
Az orosz külügy feltevése szerint ez a közlés azzal állhat összefüggésben, hogy az amerikai hírszerző szolgálatoknak
2020-06-29 14:52:45
velemenyezd: Szoboszlai közelebb került az AC Milanhoz egy olasz futballportál szerint
Mátyással, és a Szoboszlai megszerzésére irányuló műveletet a milánói klub ügyvezető igazgatója, Ivan Gazidis már jóváhagyta.
Esterházy Mátyás itthon a közmédiának a hétvégén úgy nyilatkozott: örül annak, hogy Szoboszlai kiemelkedően teljesít osztrák klubjában, és már a márciusi leállás előtt is voltak jelei annak, hogy a támadó középpályás fejlődése jó irányba halad.
"N
2020-06-29 13:52:26
velemenyezd: Lengyel elnökválasztás - Elemzők szoros küzdelmet várnak a második fordulóban
eredményei a megmérettetés kiegyensúlyozottságát jelzik, és Duda nem határozott főesélyesként szerepel majd a második fordulóban. Flis a Gazeta Wyborcza balliberális napilapnak is nyilatkozott, és úgy vélte, hogy a legérdekesebb Holownia választóinak a magatartása lesz. "Látjuk az ellenzéki szavazók csoportját, akik viszont más jelöltet keresnek, mint a Polgári Platformét".
2020-06-29 13:01:37
velemenyezd: Marad a MAC Újbudánál Sofron István
amelyben 24 góllal és 24 gólpasszal együttese húzóembere volt.
"Azért döntöttem a MAC HKB mellett, mert egyben tudtuk tartani a tavalyi magyar magot ebben a nehéz helyzetben is" - nyilatkozott a klub honlapján, hozzátéve, hogy a szlovák bajnokságban ugyan most nem indulhatnak, de a hazai bázisú Erste Liga színvonalát szeretnék emelni az érkezésükkel. "És természetesen meg is
2020-06-29 12:31:36
menusgabor: Te tudtad? Ez a magyar nő Erzsébet királynő rokona...
wikipedia/
A magyar rokonságot egyébként a mai napig sem felejtette el a brit királyi család, Károly herceg 2010-ben így nyilatkozott, mikor hazánkba látogatott:

Különleges kapcsolat fűz Magyarországhoz, hiszen egy-harmincketted részben magam is
2020-06-28 22:15:11
velemenyezd: Koronavírus - Polgármester: Moszkvában nem rontott a járványhelyzeten a korlátozások enyhítése
kiújulásnak, levonultak. Az elmúlt hét alatt csökkent az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma. Csökkent a körházban kezelt és a lélegeztetőgépre kapcsolt súlyos betegek száma" - nyilatkozott Szobjanyin, arra utalva, hogy sokan a "tenyerüket dörzsölték", mert korainak ítélték a korlátozások megszűntetését.
A számok a hivatalos adatok szerint nem mutatnak romlást, noha az m
2020-06-28 11:40:18
velemenyezd: Koronavírus - Több mint 6 milliárd euró gyűlt össze oltóanyagra az EB szervezte adományozói konferencián
országokat, hogy vásároljanak annyi vakcinát, amennyiből az alacsony jövedelmű fejlődő országokat is támogatni tudják.
Boris Johnson brit miniszterelnök az esemény kapcsán úgy nyilatkozott, hogy amikor egy igazán hatékony oltóanyag rendelkezésre áll, akkor a világ vezetőinek erkölcsi kötelességük, hogy azt minden ember számára hozzáférhetővé tegyék.
Emmanuel Macron franc
2020-06-28 07:04:00
velemenyezd: Besúgással vádolják a Román Nemzeti Bank immár csaknem harminc éve funkcióban levő elnökét
Pressone.ro oknyomozó hírportál azt írta, hogy a BNR elnöke állítólag a román külföldi hírszerzés beszervezett embere volt rendszerváltozás előtt és után is. Isarescu ezzel kapcsolatban nem nyilatkozott. Isarescu a román világgazdasági intézetben dolgozott kutatóként, ebből a pozíciójából eredően került kapcsolatba külföldi diplomatákkal.
1990-ben lett a jegybank elnöke, s ez
2020-06-25 20:22:29
velemenyezd: Koronavírus - Horvátországban több mint két hónap óta a legtöbb fertőzöttet regisztrálták
egészségügyi ellátási rendszerbe is a horvát fővárosban. Nem regisztráltak azonban új halálesetet, így a járvány áldozatainak száma 107 maradt.
Andrej Plenkovic kormányfő a sajtónak úgy nyilatkozott, hogy nem történt semmi váratlan, Horvátország képes kezelni a helyzetet.
Mint mondta, főleg horvát állampolgárokról van szó, akik a szomszédos országokból érkeztek vissza.
2020-06-25 15:11:53
velemenyezd: Nyíltvízi úszósorozat indul profiknak és amatőröknek
napsütésben, esőben, vagy akár hullámokkal megküzdeni. Nagyon örülök, hogy ezt a rendezvénysorozatot és egy olyan sportágat népszerűsíthetek, ami az én életemet is döntően meghatározta" - nyilatkozott Risztov Éva.
A sorozat minden állomása két különböző távra épül; az amatőrök 2-3000 méteren, a kihívást keresők és hivatásos úszók 7-9000 méteren indulhatnak.
Az időpontok:
2020-06-25 10:01:26
velemenyezd: A Magyar Karate Szakszövetség készen áll a 2023-as vb-rendezésre
szintről is megkapjuk a hozzájárulást a 2023-as rendezéshez, és akkor bátran kijelenthetem, hogy az idei karate Európa-bajnoksághoz hasonlóan nagy sikerű versenyt bonyolítunk majd le" - nyilatkozott Mészáros János az MTI-hez eljuttatott közleményben.
A koronavírus-járvány miatt kedden egy évvel elhalasztották az idei karate-világbajnokságot, a dubaji viadalra 2021. november 1
2020-06-25 08:51:03
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Újbudánál Sofron István, Román Nemzeti Bank, Magyar Karate Szakszövetség, Ivan Gazidis, Esterházy Mátyás, Gazeta Wyborcza, Polgári Platformét, Erste Liga, Boris Johnson, Emmanuel Macron, Andrej Plenkovic, Risztov Éva, Mészáros János, első hétvégén, táliboknak amerikai, olasz futballportál, második fordulóban, korlátozások enyhítése, legtöbb fertőzöttet, 2023-as vb-rendezésre, orosz külügyi, orosz külügy, közlés azzal, amerikai hírszerző, milánói klub, márciusi leállás,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.