Belépés
kohlinka: Természetbölcselet orosz honban, mint emberség
jelenik meg. 1940-ben, amikor mindenki a háború kitörésére készült, a rendező így instruálta az emberibb jövőről monologizáló Versenyin ezredest: "Magát megmentik az álmai". A frontra induló nézők elegáns, jól nevelt katonatiszteket akartak látni, akik érdekesen és hitelesen tudnak beszélni nekik a kötelezően előírt szebb jövőről, amiért most mindjárt hősi halált halnak a nővérek
2018-12-12 06:07:29
velemenyezd: Krónika 4. rész (bizottsági jelentések vitái)
alkotások születnének, amelyek erősítik a nemzeti büszkeséget. A mostani javaslattal még hatékonyabbá szeretnék tenni a szabályozást - jelezte.
Kitért arra, hogy a tavaly magyar filmet nézők száma meghaladta a mozikban az 1,2 milliót, ami tízéves csúcs, és egy biztató folyamat kezdete lehet.

Hírközlési és informatikai tanács
Salacz László (Fidesz), a törvénya
2018-12-11 12:05:45
velemenyezd: Női kézilabda BL - Megbüntették a Ferencvárost
mivel a drukkerek tetteiért a klub felelős, ezért jár a büntetés a fővárosiaknak.
A román együttes elleni összecsapást az 50. perc környékén rövid időre fél
2018-12-11 10:01:26
menusgabor: Ötvenen túl
hidd el, mégis ugyanazok maradunk legbelül,
A lélekben dúló vihar is egyszer elül.
De sebezhetőek vagyunk. Sérülékenyek és érzők,
Sokszor a velük történteket is csak kívülről nézők.
Átélünk, túlélünk és megélünk dolgokat,
S közben kompromisszumokat kötünk, túl sokat.
És mégis élvezzük az ÉLETET, magát,
Megnyerjük a reménytelennek tűnő csatát.
2018-12-09 12:45:38
maroka: Honfoglaló gyerekek játszanak
várat és ledöntöm."
A kis honfoglalók vágya az volt, hogy kipróbálhassák a felnőttek játékát, és most itt a lehetőség! A cél ezúttal is Magyarország meghódítása lesz.
,,A nézők igazán különleges adásra számíthatnak szombat este, amelynek ötlete a gyereknapi különkiadás után született. Élvezem az adásokat a kis hadvezérekkel: viccesek, kedvesek, okosak. Lehet l
2018-12-07 20:35:26
velemenyezd: Rali-Eb - Herczigék VW Polóval indulnak jövőre hét futamon
annak figyelembevételével folytatni a versenyzést az év második részében" - fogalmazott Herczig, aki jövőre változatlanul a MOL üzemanyagát használja majd.
A VW Polo GTI R5-öt a magyar nézők először most vasárnap, a Veszprémben és környékén sorra kerülő Mikulás-ralin láthatják, ahol a Herczig, Ferencz páros előfutóként teszteli a gépet, amely aztán csak jövő novemberben tér v
2018-12-07 12:11:17
velemenyezd: Fölszállott a páva - Az első középdöntővel folytatódik a tehetségkutató
Hajdara Tamás és Hajdara-Herczeg Hajnalka, a hangszeres szólisták és zenekarok kategóriájából a Fokos Zenekar, a néptáncegyüttes közül az Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes jutott tovább a nézők szavazatai alapján. Szabadkártyával Juhász Bence Zsombor a táncos szólisták és táncospárok kategóriájában, Ürmös Sándor a hangszeres szólisták és zenekarok kategóriájában folytathatja a
2018-12-07 10:21:20
menusgabor: Tisztelet az éveknek
hidd el, mégis ugyanazok maradunk legbelül,
A lélekben dúló vihar is egyszer elül.
De sebezhetoek vagyunk. Sérülékenyek és érzők,
Sokszor a velük történteket is csak kívülről nézők.
Átélünk, túlélünk és megélünk dolgokat,
S közben kompromisszumokat kötünk, túl sokat.
És mégis élvezzük az ÉLETET, magát,
Megnyerjük a reménytelennek tunő csatát.
2018-12-04 13:15:38
velemenyezd: A Dal 2019 - Bemutatták a 30 versenydalt és előadóit
Oláh Gergő, Petruska és a YesYes -, valamint már befutott előadók - Deniz, a Konyha, Pátkai Rozina, Hajdu Klára -, és a nagyközönség számára kevésbé ismert zenészek produkcióját láthatják a nézők.
Mint elhangzott, a műsorban 2019-ban ismét több különdíj lesz: keresik A Dal 2018 legjobb dalszövegíróját, felfedezettjét és újra megrendezik az online Akusztik Dalversenyt is.
2018-12-03 13:26:58
velemenyezd: Beteg gyerekeket támogat színházi előadással a Gyermekmentő Szolgálat

A 25 ezer forintos jegyek megvásárlásával a nézők a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programját támogatják. Az előadás után a vendégek részére a szervezet fogadást ad - olvasható a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat MTI-hez eljuttatott közleményében.
Az előadásra jegyeket rendelni a jótékonysági szervezetnél lehet.
Mint a közleményben írják, Molnár Ferenc Liliom c
2018-12-03 10:37:14
velemenyezd: Román centenárium - Kihívták a csendőrséget a sepsiszentgyörgyi román színház centenáriumi bemutatójára
hogy a centenárium alkalmából a sepsiszentgyörgyi színház magyar szerző darabját mutatja be, és azt is, hogy az előadás plakátján magyar zászló színei is láthatók.
A bemutatóra érkező nézők a színház hátsó bejáratán tudtak bejutni az előadásra, melyet a színház végül zavartalanul megtarthatott. A tiltakozók a csendőrök megérkezése után békésen távoztak az épületből.
Ann
2018-12-02 11:41:22
velemenyezd: Fölszállott a páva - A negyedik elődöntővel folytatódik A Döntők Döntője
Sándor és a délvidéki Fokos Zenekar versenyez.
Az idei évad újdonsága, hogy a közönség szavazatain múlik, mely produkciók jutnak a középdöntőkbe, onnan pedig a december 21-i döntőbe. A nézők az eddig megszokott módon, alapdíjas SMS-ben küldhetik el szavazataikat a 06-20 vagy 30, vagy 70 44-22-999-es telefonszámra. A szavazást a műsorvezetők indítják el az adásban és ők is zár
2018-11-30 13:06:37
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Herczigék VW Polóval, Gyermekmentő Szolgálat, Döntők Döntője, Salacz László, Polo GTI R5-öt, Hajdara Tamás, Hajdara-Herczeg Hajnalka, Fokos Zenekar, Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes, Szabadkártyával Juhász Bence Zsombor, Ürmös Sándor, Oláh Gergő, Pátkai Rozina, Hajdu Klára, Akusztik Dalversenyt, Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat MTI-hez, Molnár Ferenc Liliom, első középdöntővel, sepsiszentgyörgyi román, negyedik elődöntővel, háború kitörésére, emberibb jövőről, frontra induló, kötelezően előírt, nemzeti büszkeséget, mostani javaslattal,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.