Belépés
velemenyezd: Útravaló program: 28 ezer hátrányos helyzetű diák kapott támogatást
fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára arról szólt, hogy a kormány célkitűzéseivel összhangban 4,5 milliárd forintot használhattak fel a program megvalósítására.
A hátrányos helyzetű tanulók mindennek nyomán hatékony segítséget kaptak szakképesítés, az érettségi, illetve a diploma megszerzéséhez - fűzte hozzá.
Mindez annál is inkább fontos, mert a szegénység megszünt
2019-09-19 13:32:25
velemenyezd: CÖF-CÖKA: álcivil szervezetek támadják a szuverenista kormányokat
Tamás.
Mindez azt jelenti, hogy a civileknek szánt népi kezdeményezés intézményét a neoliberális, föderalista és globalista elitek szolgálatába állítják - tette hozzá.
Úgy vélekedett: mindennek az áll a hátterében, hogy az utóbbi évtizedekben a globális pénzügyi és gazdasági elit célul tűzte ki a világkormányzás útjában álló nemzeti szuverenitás megtörését.
Ennek ér
2019-09-17 14:41:53
lilagondolatok: A stressz, a düh, a gyűlölet savas pH-t hoz lére a test...
következtében elpusztult. Minden érzelmi egyensúlytalanság előbb-utóbb betegséget vált ki-mondta dr. Dulcan.

Hogyan védhetjük meg magunk a negatív gondolatoktól?

Mindennek a titka az önkontroll. Ha valaki megbánt, akkor bocsássunk meg neki, ne tápláljuk magunkban a dühöt.

A megbocsátásnak pozitív hatása van, a test pH-értékét lúgossá változtatj
2019-09-17 09:59:21
velemenyezd: Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét
mondta.
Szavai szerint ez a "nagyszerű teljesítmény és az alapjául szolgáló mindig megújulásra képes értékrend adja a magyar reformáció közösségépítő és nemzetmegtartó erejét".
Mindennek a megismertetése és a megtartóerő átruházása pedig a legértékesebb útravaló, amit a református nevelés és oktatás biztosít.
Elmondta: a Magyarországi Református Egyház csak az óvod
2019-09-15 14:39:28
eva6: Mai harmónia kártyám
uralta női oldalt, a megtermékenyülést, egy új párkapcsolat létrejöttének lehetőségét vagy a meglévőben létrejövő sorsfordulatot. A kettő mozgásban van, poláris, ellentétes. A világon mindennek megvan az ellentétpárja, ami nélkül nem lehet teljes. Figyelmeztet az elfogadásra is. Hétfőn a kártya még erősebben fejti ki hatását - olvasd el a mai horoszkópodat! Ha másodikán kapo
2019-09-15 08:53:12
lilagondolatok: Tanmese egy kisleányról
mosakodott, miközben vidám hangon kiabálta be édesanyjának:
- Nézd, Anyu! Nekem is van zuhanyozós fürdőszobám.
A szomszédok közül sokan bolondnak tartották őt, nem értették, miért tud mindennek örülni. Azt mondták róla: ennek a gyereknek visszájára fordította Isten az eszét.

Teltek az évek. A kislány felnőtté vált. A falu bírója kihirdette, hogy vásárt rendezn
2019-09-14 11:32:25
kalmanpiroska: A legnagyobb kísértés
"De vigyázz, ne feledkezzél el Istenedről, az Úrról., amikor... bővében leszel mindennek." 5Mózes 8,11.13

Elmondhatjuk, hogy Isten népének nem tesz jót az anyagi jólét. Sokkal virágzóbb az élete a súlyos körülmények között. Búcsúénekében Mózes megjövendölte, hogy a nagy jólét lelkileg tönkre fogja tenni Izráelt. ,,Meghízott Jesurun, kirúgott a hámból - meghíztál, kö
2019-09-11 09:37:36
velemenyezd: Befejeződik az országos szúnyogirtás
az idei gyérítési program elmúlt tizenkilenc hetében 1326 településen 1 millió 93 ezer hektáron avatkoztak be a szakemberek, ez egészül ki a huszadik hétre tervezett 15 ezer hektárral. Mindennek nyomán sikerült megfékezni a nyár eleji extrém mértékű szúnyoginváziót. Ugyanakkor aszakértők szerint a következő hetekben jelentősen csökken a csípőszúnyogok aktivitása, így további beava
2019-09-09 13:22:28
koszegimarika: Könnyű megtalálni a rosszat a őszben,amikor sokáig van sötét
Könnyű megtalálni a rosszat a őszben, amikor sokáig van sötét, az időjárás esős, szeles, hűvös, a természet ledobja a nyári színeit. Ám mindennek ellenére, mint minden évszaknak, úgy az ősznek is megvan a sajátos hangulata, szépsége amit mindannyian imádunk.
Ősszel le lehet lassulni. Színeket bámulni. Otthon szöszmötölni ezzel-azzal. Rendet tenni a privát életterünkben. Meghit
2019-09-07 19:01:08
kirscha: Szép napot mindenkinek!
tartja a különbözőségüket, megérti a problémáikat", és felsorolta azokat az értékeket, amelyeket fontosnak tart. Ezek a következők: a munka, az otthon, a család, az egészség, a rend, és mindennek eszköze az "erős kormány - olvasható az akkor még kormánytól független Origón.

Bár az idén két alkalommal is a szavazófülkékhez járulunk majd, aligha kétséges, hogy mindkét sza
2019-09-05 09:50:51
kalmanpiroska: Ötvenedik év - az Úr közel
tulajdonosukhoz.

Mindezt végig kell gondolnunk, ha anyagi javainkat számba vesszük. Talán milliókat mondhatunk magunkénak földbirtokban, háztulajdonban, bankbetétben. De ha az Úr ma visszajönne, mindennek már semmi értéke nem lenne számunkra. És minél jobban közeledik visszatérésének ideje, annál jobban csökken ezeknek a javaknak valóságos értéke. De azt is jelenti, hog
2019-09-02 11:47:52
velemenyezd: Gulyás Gergely: a kormány 645 milliárd forinttal többet költ oktatásra 2020-ban, mint 2010-ben
mellett tornatermek, tantermek újulnak meg, új iskolák és iskolarészek épülnek, emellett pedig idén már az elsőtől a kilencedik évfolyamig mindenki ingyenesen kapja meg a tankönyveket; mindennek egyaránt haszonélvezői az egyházi és állami iskolákba járó diákok - tette hozzá.
Mint mondta, ma tizennégy százalék az egyházi iskolák aránya a közoktatásban, ami - fogalmazott - sokn
2019-08-31 16:01:52
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Gulyás Gergely, Magyarországi Református Egyház, Búcsúénekében Mózes, Meghízott Jesurun, szuverenista kormányokat, gyűlölet savas, legnagyobb kísértés, országos szúnyogirtás, kormány célkitűzéseivel, program megvalósítására, hátrányos helyzetű, diploma megszerzéséhez, szegénység megszünt, civileknek szánt, utóbbi évtizedekben, globális pénzügyi, világkormányzás útjában, negatív gondolatoktól, megbocsátásnak pozitív, test pH-értékét, alapjául szolgáló, magyar reformáció, megtartóerő átruházása, legértékesebb útravaló, református nevelés, meglévőben létrejövő,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.