Belépés
menusgabor: Tobai Rózsa versei
felém.
Vágytam arra, hogy megfogja kezemet,
S talán újra szerelmet önt belém.

Nekem nagyon fontos a gyöngédség,
Türelemre, figyelemre vágytam mindig.
Megpróbáltam közeledni hozzá többször,
De nem jutottam tovább el arra a szintig.

Nekem hiányoznak a forró csókok, ölelések,
A szeretet, mely boldogsághoz vezet.
Ha egymás kezét
2021-06-21 21:00:09
ovarzolee: Semmi változás
Mármint telefon terén, most már azt kell mondanom, hogy kezdem megszokni, hogy csend van. kb. 5 ember tudja az átmeneti számot. Megpróbáltam reggel és most este is, de semmi változás nem történt. Holnap dolgozom, majd este fogom újra próbálni, csak a telefon Sim kártya tartója ne adja meg magát, mert biztos, hogy nem arra lett tervezve, hogy naponta többször piszkálja az ember.
2021-02-07 19:36:33
liliana01: Mohó sapiens
de még mi kell? Még mire van szükség? Még mi hiányzik? Sosem lesz elég? Sosem lesz vége?
Apám mindig azt mondta: négy kirántott húsnál többet úgysem tudsz megenni... én persze megpróbáltam, de rosszul is lettem.
Ezek nem lesznek rosszul. Ezek csak tömik magukba a kirántott húst, csak tömik és tömik... és sosem lesznek rosszul. Szállodányi kirántott húsok, hetvenmilliárdn
2021-02-04 22:32:47
lilagondolatok: Ez van!
vesz!!!
Belefáradtam, hogy azt mondják:
* Voltál orvosnál?
* Próbáltad már ezt?
* Próbáltad már?
* Nem tudom, mi mást tehetnénk érted...
Ez az! Próbáltam, de mégis mindent megpróbáltam!!!
Az orvosok szerint ez a betegség örökké tart. Hogy nem gyógyulok meg. Én azonban nem adom fel, de másokat is rá akarok ébreszteni:
* Egy szundikálás nem fo
2021-01-28 10:23:18
menusgabor: Az ölelésről
nagyon,
Az éjszakát Neked adom.Tihanyi Tóth Kinga: ÚGY SZERETNÉM

Úgy szeretném megölelni,
akiket szeretek!
Én mindig megpróbáltam,
amit lehetett.
De néha kicsorbul a hegy,
olykor kiömlik a tinta,
olyan az egész,
mint egy óriás hinta,
kapkodom a fejem,
nem találom helyem,
2020-12-30 15:45:38
menusgabor: A legszebb karácsonyi dalok
LEGSZEBB KARÁCSONYI DALOKMár csak néhány napot kell várnunk karácsonyig, így itt az ideje, hogy foglalkozzunk az ünnep dalaival is. A kínálat hatalmas, ám mégis megpróbáltam a legszebbeket kiválasztani, amelyek szerintem a legszebbek. Tartsatok velem és készüljünk közösen a karácsonyra!

Igyekeztem kiválasztani a legszebb karácsonyi dalokat, melyek k
2020-12-22 20:15:26
velemenyezd: Premier League - Szon Hung Miné a szezon legszebb gólja
mindössze 11 másodperc alatt, 71,4 méter vágtatott nagyjából a rivális 11-es pontjáig, közben több védőt is kicselezett, majd higgadtan gurított a hálóba.
"Amikor megkaptam a labdát, megpróbáltam keresni a passz lehetőségét, majd egy kicsit szerencsém volt. Olyan helyre cseleztem, ahol senki sem volt, igyekeztem minél gyorsabban befejezni az akciót. Fantasztikus érzés volt"
2020-08-13 12:31:58
velemenyezd: Csampa Zsolt maradt a vívószövetség elnöke
magyar tagja - beszédében kiemelte: a sportágból érkezett, és a közgyűlés résztvevőivel akarja megreformálni a magyar vívást.
"Nagyon sokat köszönhetek a vívásnak, és ebből mindig megpróbáltam valamit visszaadni, versenyzőként, szövetségi kapitányként, edzőként" - mondta. Hozzátette: elnöknek is azért jelentkezett, hogy visszaadjon valamit "a sok szépből és jóból", amit szere
2020-07-18 15:32:03
velemenyezd: Hanga Ádám a sérülésektől tart, de döntőre készül
győztesei pedig a fináléba.
Hanga a klubja honlapjának adott interjúban kitért rá: örül, hogy folytatódnak a küzdelmek, állapota rendben, de vannak félelmei is: "Jól érzem magam, megpróbáltam egészségesen táplálkozni a kényszerszünet alatt is. Fizikailag jól vagyok, inkább mentálisan nehezebb a visszaállás, de el kell jutnunk a döntőbe" - fogalmazott. Aggodalma a leginkább am
2020-05-30 17:12:11
velemenyezd: Szexuális agresszió miatt eljárás indult Valéry Giscard d'Estaing volt francia elnök ellen
újságírónő.
A jelenet még kétszer megismétlődött nem sokkal később egy újabb fotó alkalmával, illetve amikor az exelnök az irodájában lévő fotókat mutatta meg a tévéstábnak.
"Megpróbáltam eltolni magamtól, de nem sikerült" - idézte fel a történteket az újságírónő, aki a "nagyon degradáló" helyzetből operatőre segítségével tudott csak kiszabadulni, aki egy lámpát szándé
2020-05-11 20:22:32
furaila: 8. Titkok, melyeket nem vihetek a sírba
postán apának nyugdíjat, azt azonnal vittem neki és átadtam a saját kezébe, még, amikor élt!!! A halálát követően nem foglalkoztam semmivel, ami veled/veletek volt kapcsolatos!
Megpróbáltam évtizedeken át MÉLTÓSÁGGAL megoldani és viselni az egész - mindannyiunkhoz MÉLTATLAN - mesterségesen gerjesztett, ellenségeskedéstől terhes ÉLETHELYZETET.
Szeretném, ha tudnád:
2020-04-20 01:47:43
furaila: 5. Titkok, melyeket nem vihetek a sírba
rendeztél az ikrek születésekor, és utána...
Akkor tartottam magamat és nem bántottalak vissza. Mindig háttérbe vonultam, amikor kitört rajtad a vehemens bántási mániád... Megpróbáltam kitérni előled, ha csak lehetett. Soha nem vettem föl veled szemben a kesztyűt, hiszen aki olyan egyedül van a világban minden ellenséges szándékkal szemben, mint én, annak nem szabad
2020-04-02 12:01:41
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Tobai Rózsa, Premier League, Szon Hung Miné, Csampa Zsolt, Hanga Ádám, Valéry Giscard, Tihanyi Tóth Kinga, LEGSZEBB KARÁCSONYI, legszebb karácsonyi, szezon legszebb, vívószövetség elnöke, sérülésektől tart, forró csókok, átmeneti számot, kirántott húst, orvosok szerint, betegség örökké, éjszakát Neked, óriás hinta, ünnep dalaival, kínálat hatalmas, legszebbeket kiválasztani, rivális 11-es, passz lehetőségét, kicsit szerencsém, sportágból érkezett,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.