Belépés
velemenyezd: Roma Hősök - nemzetközi színházi fesztivál Budapesten
monodráma jellegű előadásokat hívtak Magyarországra, idén pedig kamaraszínházi produkciók mutatkoznak be. "Célunk a roma színház sokszínűségét, az eltérő műfajokat és témákat egyaránt megmutatni" - fogalmaznak a szervezők.
Az előadók Németországból, Csehországból, Romániából és Magyarországról mutatnak fel történeteket a cigányság múltjáról és jelenéről, hétköznapi kihívásair
2019-08-17 15:55:07
velemenyezd: Torre del Lagóban mutatják be Káel Csaba Puccini-rendezését
bizonyos pszichológiai szituációkban, illetve olyan természeti jelenségekre reagálva, amelyekre nem találunk magyarázatot" - mondta el a rendező.
Mint hozzátette, izgalmas kihívás megmutatni az ember és a lidércek viszonyát.
Erre kiválóan alkalmas a balett, hiszen a mozgás, a tánc nagyszerűen tud érzelmeket kifejezni, egyes zenei részek pszichológiai hátterét megmutatni
2019-08-17 10:49:41
sandrapolke: Ma Budapest - Százhatvanhetedik nap
Kiszsóka kívánsága a mai nap. Kicsit pörgös az élet, hiszen holnap Fölvidék, három napos túra Görföl Jenőékkel. De ez az én kívánságom, unokámnak szeretném erőmhöz képest megmutatni Magyarországot. S annak történelméről legyen több fogalma a németekénél.
Bemegyek az Iskolai utcai irodába is, majd ebéd, néhány dolog elintézése a minisztériumban, s városnézés a két csajszival.
2019-08-06 05:11:19
menusgabor: Jónás Tamás versei
szép.
Elbeszélgetni azokkal, akik a közelemben vannak, parttalanul, de mély tartalommal.
Felfedezni az embert, először csak a figyelemmel, aztán az átadással: megélni az ő igazságait, és megmutatni neki a magaméit.
Bizalommal kezdeni, s megtartani a bizalmat. Dolgozni a közelségért, kínálni alkalmakat és tereket magamból. Kivárni, amíg igazít magán a másik, abban a
2019-08-03 19:00:20
menusgabor: Jónás Tamás
szép.
Elbeszélgetni azokkal, akik a közelemben vannak, parttalanul, de mély tartalommal.
Felfedezni az embert, először csak a figyelemmel, aztán az átadással: megélni az ő igazságait, és megmutatni neki a magaméit.
Bizalommal kezdeni, s megtartani a bizalmat. Dolgozni a közelségért, kínálni alkalmakat és tereket magamból. Kivárni, amíg igazít magán a másik, abban a
2019-08-03 18:59:54
velemenyezd: Böde Dániel jól érzi magát a Paksi FC-ben
fordulójában.
A szintén nyáron érkezett új vezetőedző, Szivics Tomiszlav hangsúlyozta: az edzőmeccseikből nem szabad túlzott következtetéseket levonni.
"Majd most, e hétvégétől kell megmutatni, mire vagyunk képesek. Továbbra is sok a munkánk, de örülök, hogy ennyi játékosból meríthettem az alapozási időszakban" - tette hozzá a szakember.
Haraszti Zsolt ügyvezető kie
2019-07-31 21:12:07
klarika47: Tudod mi a szerelem
Tudod, mi a szerelem? Látni azt, amit senki más nem lát.
És hagyni, hogy a másik lássa azt, amit senki másnak nem
akarsz megmutatni.

Luca Di Fulvio
2019-07-22 15:27:18
velemenyezd: Csaknem kétszáz fellépő szórakoztatja a közönséget a 14. PanyolaFeszten

A zenei, irodalmi és gasztronómiai rendezvény a "vidék báját" szeretné egy kicsit más formában megmutatni a Tisza, a Szamos és a Túr folyók közelében fekvő községbe érkezőknek - közölték a szervezők.
A zenei- , sport- és gyerekprogramok, kiállítások és irodalmi estek mellett ebben az évben is lehetőségük lesz a látogatóknak a panyolai portákra betekinteni, azaz a helyie
2019-07-20 14:31:41
velemenyezd: Egyre nő a presztízse az Óbudai Blues Fesztiválnak
Magyarországra.
Nagy Krisztián elmondta, hogy a Little G Weevil által az elmúlt másfél évtizedben bejárt út a budapesti undergroundtól Memphisig és vissza szimbolikus a fesztiválra nézve. "Szeretnénk megmutatni a blueskultúrának azt a részét, amit esetleg a közönség nem ismer, és persze arról is szól az esemény, mit tud beletenni a műfajba a hazai színtér".
Little G Weev
2019-07-17 11:11:17
velemenyezd: Szilágyi Péter: a fiatalok a magyarság jövőjének zálogai a Kárpát-medencében
összekötő hálót.
Beszédében Szilágyi Péter kitért a felvidéki magyarság előtt álló kihívásokra, és utalt a jövő évben esedékes parlamenti választásokra is. Leszögezte: fontos lesz megmutatni, hogy van ereje a felvidéki magyarságnak, hogy képes az összefogásra, és vissza tud kerülni a pozsonyi törvényhozásba.
Az ünnepélyes megnyitón Bárdos Gyula, a felvidéki magyarság leg
2019-07-16 15:42:31
furaila: 30. évfordulóra, 6. Rész: A Kádár-korszak numerus clausus-a
tantárgyból - közepes eredménnyel befejezni és a SZAKMUNKÁSVIZSGÁM IS SIKERÜLT.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=278074&kid=1008432&sort=
Amikor bevittem a műhelybe anyának megmutatni a közepes szakmunkás bizonyítványomat, jól leszidott, hogy csak hármas lett! De én előkaptam a másik hármas átlagú bizonyítványomat a gimiből és azt mondtam neki:
- ,,
2019-07-10 12:35:03
furaila: 30. évfordulóra, 5. rész: Büntetésből alulértékelés
Erdélyt is, amit percekig keresgéltem a térképen és mondanom sem kell, hogy hiába! Egy idő után megszólalt - gúnyos mosollyal az arcán:
- Szerencséje apádnak, hogy nem tudod megmutatni! Viszont, téged ez sem ment meg a bukástól! - mondta az újsütetű földrajztanár.
Abban a félévben megbuktattak földrajzból!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=278076&kid=100
2019-07-10 12:29:20
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Roma Hősök, Káel Csaba Puccini-rendezését, Jónás Tamás, Böde Dániel, Paksi FC-ben, Óbudai Blues Fesztiválnak, Szilágyi Péter, Görföl Jenőékkel, Szivics Tomiszlav, Haraszti Zsolt, Luca Di Fulvio, Nagy Krisztián, Little Weevil, Little Weev, Beszédében Szilágyi Péter, Bárdos Gyula, SZAKMUNKÁSVIZSGÁM IS SIKERÜLT, magyarság jövőjének, roma színház, eltérő műfajokat, előadók Németországból, cigányság múltjáról, lidércek viszonyát, tánc nagyszerűen, közelemben vannak, szintén nyáron,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.