Belépés
kalmanpiroska: Hogyan folytassuk a napunkat Istennel?
módján és a maga idejében teszi. Mi visszafordulhatunk a pusztába, amikor már a Kánaán határán állunk; jogosan szenvedünk hitetlenségünk és zúgolódásunk miatt; de Isten bölcsen jár el, és meglátjuk, hogy Ő hűséges ígéreteihez. Van idő, mikor megítéli népét, és bánkódik szolgái felett, amikor azt látja, hogy nincs erejük; ez látható volt az Úr hegyén és újra meg lesz mutatva. Ezért
2020-05-31 22:55:24
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Elvetette Matteo Salvini mentelmi jogának megvonását az illetékes parlamenti bizottság
szabályt megsértve" érkeztek Olaszországba.
"A bizottság kimondta, hogy nekem volt igazam, csak a kötelességemet teljesítettem az olasz nép érdekében. Most a szó átkerül a szenátusba, meglátjuk, hogy a kormánypártok ragaszkodnak-e a bírósági tárgyaláshoz. Én nem adom fel" - hangoztatta a volt belügyminiszter.
A 23 fős bizottság 13 tagja a mentelmi jog megvonása ellen s
2020-05-26 13:52:19
velemenyezd: Koronavírus - Az amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó Csernobilhoz hasonlította Kína járványkezelését
de sajnos a Kínai Kommunista Párt részéről egymás után olyan lépéseket látunk, amelyek ezt megnehezítik" - fogalmazott. Leszögezte, hogy "ami a kereskedelmi megállapodást illeti, majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle, de a koronavírussal ma egészen más világban élünk".
A nemzetbiztonsági tanácsadó kijelentette: a kínaiak "olyan vírust szabadítottak rá a világra, amely több ezer
2020-05-24 20:32:26
maroka: Most igazán formában lehet Szent Rita
értelemben, hogy megosztjuk minden pillanatban az imádságainkat a zarándokokkal. Egész május folyamán mindennap együtt imádkozzuk a rózsafüzért a hívekkel a Facebook-oldalunkon. Aztán majd meglátjuk, hogy mindezt miként folytathatjuk. Mindenesetre minden erőnkkel arra törekszünk, hogy a lehető legközelebb legyünk azokhoz, akik Szent Ritát keresik. Nagyon szép dolog megosztani egym
2020-05-24 08:52:52
velemenyezd: Székely Norbert szerint júliustól már teljes kapacitással működik a fehérvári edzőközpont
kellett átgondolnunk, hiszen így sehol nem mutatjuk meg magunkat Európában. Ezért kicsit nagyobb változtatásra is van lehetőségünk. Ez persze lehet előny és hátrány is, novemberben majd meglátjuk" - utalt Székely Norbert a következő Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésekre, köztük a továbbjutás szempontjából létfontosságú, Hollandia elleni találkozóra.
Az edző közölte: májusban
2020-05-13 19:38:03
ovarzolee: Főzés
Az év első lecsója elkészült, közben megtudtam, hogy nem kell vizet tenni alája. Kicsit hitetlenkedem, de hamarosan ki fogom próbálni és meglátjuk. Az eredmény a víz ellenére tökéletes volt.
Szombaton palacsintát sütöttem. Majdnem két órán keresztül álltam a tűzhely mellett. Régen ettünk, ez is finom lett. Krumpli levest főztem mellé.
Tegnap csontos hosszú karajt sütötte
2020-05-11 15:24:27
velemenyezd: De Bruyne távozhat, ha a Manchester Cityt kizárják a BL-ből
mi nyerünk, de csak a hivatalos ítélet ismeretében tudok dönteni a hogyan továbbról. Két év eurokupa-indulás nélkül nekem túl sok, ha csak egy évre szól a kizárás, arra még azt mondom, meglátjuk" - nyilatkozta a HLN belga lapnak a 28 éves De Bruyne, akinek manchesteri szerződése 2023 nyaráig szól.
Az UEFA februári közleménye szerint a Citynél tapasztalt szabálytalanságok a 20
2020-05-03 11:25:46
kalmanpiroska: Isten látása
Most csak hiszünk, nem látunk, s e hitünk jutalmául meglátjuk azt, amit hiszünk.

Ágoston
2020-05-02 21:08:41
velemenyezd: Ibrahimovic szerint az óvodások szintjén vannak a szobrát megrongálók
fennmarad.
Ibrahimovic a télen szerződött az AC Milanhoz, amelyhez június 30-ig köti szerződése. A folytatással kapcsolatban kiemelte: miután visszatérhet majd Milánóba, eldől, hogyan tovább.
"Majd meglátjuk, mi történik. Ki tudhatta azt, hogy jön a koronavírus-járvány, és két héttel később a feje tetejére fordítja a világot?" - mondta.
Az olasz bajnokságot március
2020-04-24 20:33:19
velemenyezd: Szijjártó: egyedül Horvátország felé van nyitva az összes magyar határátkelő
élvez.
Gordan Grlic Radman zárásként arról is beszélt, hogy április 27-én az európai uniós turisztikai miniszterek videokonferenciát tartanak a közelgő turisztikai szezon in
2020-04-24 11:11:57
velemenyezd: Koronavírus - Trump szerint hamarosan lesz oltóanyag, Pence a nyárra jósolja a járvány végét
immunbetegségek (például a lupusz és a reumatoid artritisz) kezelésére alkalmaznak, és sok helyütt ezzel kezdték gyógyítani az új típusú koronavírus okozta Covid-19 betegséget is. "Majd meglátjuk, mi történik" - fogalmazott.
Trumpot megkérdezték arról is, hogyan fog zajlani a novemberi elnökválasztás a járvány közepette. "Nem tudom megmondani, mi fog történni. Van egy aluszék
2020-04-24 07:04:49
azenujsagom: Egy név háromféleképpen
változat fog megjelenni? Vagy esetleg a
2020-04-23 09:04:42
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Elvetette Matteo Salvini, Szent Rita, Székely Norbert, Manchester Cityt, Kínai Kommunista Párt, Szent Ritát, Gordan Grlic Radman, napunkat Istennel, illetékes parlamenti, amerikai nemzetbiztonsági, fehérvári edzőközpont, óvodások szintjén, szobrát megrongálók, összes magyar, nyárra jósolja, járvány végét, maga idejében, bizottság kimondta, kötelességemet teljesítettem, kormánypártok ragaszkodnak-e, bírósági tárgyaláshoz, volt belügyminiszter, kereskedelmi megállapodást, nemzetbiztonsági tanácsadó, lehető legközelebb, következő Európa-bajnoki,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.