Belépés
foldinefehereva: Ma találkoztam valakivel,
Mondom: Gondolom.... én léleknek hívom. Azt mondja: Igen, az. Ekkor azt éreztem, hogy egy 70 éves ember bölcsességével beszél hozzám.....Az fáj a legjobban. Tudom, most szeretnéd megkérdezni, milyen érzés, hogy nem úgy látok, ahogyan te. Nekem nem rossz, mert én nem emlékszem arra az időre, amikor még láttam. Lehet, hogy így sokkal szebb dolgokat látok és tudod, - ekkor eg
2021-04-15 23:18:00
eva6: Facebookon kaptam
Évi .
Nagyon szépen köszönöm .
Hangulatos szép estét , és jó éjszakát kívánok sok szeretettel .
Puszillak .

"Sohasem akarom ellenőrizni , és sohasem akarom megkérdezni , hogy jól teszem - e , amikor a szívemre hallgatok ."

(J.J. Stalter)
2021-03-11 20:53:41
sandrapolke: Kaptam
kiadásaikat is ellentételezze a kormány és azt is, hogy adják vissza a járványhelyzetre hivatkozva teljesen elvont gépjárműadót, de egyikre sem kaptak ígéretet.

Szeretném megkérdezni dr. Árvay István polgármestert a tárgyalás eredményességéről.
Továbbá, hogy milyen "pénzügyi" sikereket ért el a városunk érdekében ?
Remélem, hogy nem csak "biodiszletnek" kellet
2021-02-18 16:48:00
pacsakute: Mikor kell kardiológushoz fordulnunk ?
felkeresni először egy kardiológust, aki megvizsgálja és megállapítja, hogy a sok feszültség okozott-e már problémát.

Ha sokat szorong, akkor pedig először a háziorvost szükséges megkérdezni, aki további vizsgálatokat rendelhet el és a megfelelő szakemberhez irányítja.

Kardiológushoz akkor is érdemes fordulni, ha a családban van szívbeteg, hiszen ezek a beteg
2020-12-27 19:36:08
menusgabor: Adj helyet a jónak
nektek.
Az ember nagyságát szeretetében lehet lemérni. "Ne hallgass arra, amit az emberek mondanak, nyugodtan végezd kötelességedet. Isten nem az embereket fogja megkérdezni, mikor ítéletet gyakorol feletted."
2020-12-23 20:00:28
pacsakute: Grapefruit gyógyhatásairól
a máj is kisebb terhelésnek lesz kitéve. A grapefruit leve azonban egyes vényköteles gyógyszerekkel kölcsönhatásba léphet, ezért mielőtt növelnénk fogyasztásának mértékét, ajánlott megkérdezni kezelőorvosunkat erről.

4. Grapefruit segít csökkenteni a koleszterinszintet, ugyanis tele van rostokkal, amelyek megkötik a zsírokat. Kombináljuk a grapefruitot más magas rosttar
2020-12-09 16:53:09
eva6: A legendás énekest legyőzte a koronavírus.
tartsák tiszteletben - írja a veol.hu.

A likeBalaton.hu a tervek szerint épp a kórházba kerülése napján készített volna interjút a zenésszel.

Szerettük volna megkérdezni őt imádott balatonudvari házáról, amelyet pár éve fájó szívvel kellett eladnia, de ezen túl ezer más szállal is kötődött a Balatonhoz.

A balatonudvari ház egyébként azé a Lén
2020-11-27 17:28:53
maroka: Az ördög fél Pio atyától
ördögűzés során gyakran meg is jelenik. ,,A megszállott ember félni kezd, és azt kiáltozza, hogy itt egy szakállas alak - avat be munkájába Catalano. - Akkor szoktam megkérdezni: »Lehet, hogy a szakállas alak Pio atya?« A démon rögtön válaszol: »Nem, ő Francesco Forgione.« Az ördög még Pio atya nevének kimondásától is fél."
Catalano
2020-09-22 22:05:01
pacsakute: A kurkuma áldásos hatásai
hasznos, ha rendszeresen fogyasztjuk ezt a gyógynövényt. Egyes gyógyszerek, például a véralvadásgátlók szedése esetén azonban fokozott óvatosságra van szükség, ezért érdemes először megkérdezni a kezelőorvos tanácsát.

Még IBS esetén is jó
Ez a gyógynövény nagyon hasznos lehet azok számára, akik IBS betegségben szenvednek, hiszen csökkenti a puffadás kellemetlen tün
2020-09-14 20:59:17
foldinefehereva: Az igazság az
célozgatnak, hogy akik elővigyázatosak azok gyávák, azoktól akik nem hajlandóak a legegyszerűbb óvintézkedésekre sem annak érdekében, hogy megvédjék magukat és a körülöttük lévőket, azt akarom megkérdezni, mindenféle túlzás nélkül és teljesen őszintén:
Hogy merik?
Hogy merik ilyen könnyedén kockára tenni mások életét? Hogy merik eldönteni mások helyett hogy úgy értelmezz
2020-09-10 21:34:39
maroka: Urunk színeváltozásának ünnepe! - Csaba testvérrel
Urunk színeváltozásának ünnepe!
Ki mennyit ér, hogy mennyire szent azt a közvetlen családjától, munkatársaitól kell megkérdezni! Jézust közvetlen környezete napról napra jobban tiszteli, szereti, és ebben egy fontos állomás a Tábor Hegye, hol megmutatja Isteni méltóságát az apostoloknak!
Törekedjünk mi is arra, hogy közvetlen környezetemben élő embereknek jó legyen melle
2020-08-06 17:23:32
velemenyezd: Nemzeti konzultáció - Kormánypártok: a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a vélemény
elmondta: nem foglalkoznak továbbra sem magántulajdonban lévő médiavállalatok belső ügyeivel, de a különböző baloldali politikusokkal való találkozások egybeesése feltűnő. Őket kellene megkérdezni, mi is hangzott el ezeken a találkozókon. A Gyurcsány-pártnak biztos, hogy több információja van a történtekről - fogalmazott.
Megjegyezte: számos olyan cikk jelenik meg, amiben sér
2020-07-29 14:42:44
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Árvay István, Francesco Forgione, Tábor Hegye, legendás énekest, kurkuma áldásos, emberek elmondják, szívemre hallgatok, járványhelyzetre hivatkozva, tárgyalás eredményességéről, városunk érdekében, háziorvost szükséges, megfelelő szakemberhez, ember nagyságát, emberek mondanak, embereket fogja, grapefruit leve, tervek szerint, kórházba kerülése, megszállott ember, szakállas alak, démon rögtön, véralvadásgátlók szedése, kezelőorvos tanácsát, gyógynövény nagyon, puffadás kellemetlen, legegyszerűbb óvintézkedésekre,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.