Belépés
velemenyezd: Boris Johnson és Jeremy Hunt maradt versenyben a brit Konzervatív Párt vezetői tisztségéért
fordulóban hárman estek ki, múlt pénteken egy jelölt visszalépett.
A keddi és a szerdai fordulókban egy-egy újabb jelölt esett ki, így a csütörtök délelőtti szavazási fordulóra négyen maradtak versenyben: Boris Johnson, Jeremy Hunt, Michael Gove és Sajid Javid belügyminiszter.
Szerdán és csütörtökön - az első két fordulóval ellentétben - a Konzervatív Párt szabálykönyve
2019-06-20 22:05:10
velemenyezd: Férfi vízilabda világliga szuperdöntő - Horvát győzelem, az ausztrálok várhatnak a magyarokra
ausztrálok az első fordulóban a szerbek ellen sokáig jól tartották magukat, például vezettek az olimpiai bajnok vendégeként az első negyedben, végül egy viharszünetet követően 12-8-ra maradtak alul.
Az ausztrálok ezúttal is hatékonyan játszottak, a nagyszünetben egy góllal vezettek, s tették mindezt úgy, hogy a világ egyik legjobb játékosa, Aaron Younger csak a lelátón fogla
2019-06-20 21:45:27
velemenyezd: Rory Stewart esett ki a brit Konzervatív Párt vezetőválasztásának harmadik fordulójában, ismét Johnsoné a legtö
estek ki, pénteken egy jelölt visszalépett.
A keddi második fordulóban egy újabb jelölt, Dominic Raab volt Brexit-ügyi miniszter esett ki, így a szerdai szavazási fordulóra öten maradtak versenyben.
Szerdán - az első két fordulóval ellentétben - a Konzervatív Párt szabálykönyve alapján a jelölteknek már nem kellett begyűjteniük egy meghatározott minimális szavazatszámot
2019-06-19 20:06:31
velemenyezd: Fidesz: Karácsony Gergely alkalmatlansága csődbe viszi Zuglót

Zsigmond Barna Pál a sajtótájékoztatón kifogásolta, hogy az önkormányzat másfél milliárd forinttal költekezik túl, miközben a tavalyi bevételei is 3,5 milliárddal maradtak el a tervezettől.
A kintlévőségek mellett továbbra is napi 1 millió forint folyik el a parkolási szerződéseken keresztül - tette hozzá.
Kifejtette, hogy a fővárosi önkormányzat áprilisban 3,3 mill
2019-06-19 19:11:22
velemenyezd: Tokió 2020 - Tíz díjugrató csapat küzd majd egy kvótáért Budapesten
foglaló régió egy helyett két csapatkvótát kapott, melyből egyet-egyet lehet megszerezni Moszkvában és Budapesten. A magyarok nyolc éve negyedikként, legutóbb pedig harmadikként végezve maradtak le az olimpiáról, mindkétszer az ukránok győztek és jutottak indulási joghoz.
Budai Gyula, a Külügyminisztérium miniszteri biztosa közölte: a magyar állam felismerte, hogy a három oli
2019-06-12 13:06:55
velemenyezd: Kövér László: a jászok példát mutatnak megmaradásból az európai nemzeti közösségeknek
őshazájukból kiszakadó jászok azt keresték, ami a Kárpát-medencében várta őket: rokonlelkeket és olyan földet, amely küzdelem, munka és áldozatok árán otthonukká és szülőföldjükké lényegül. Így maradtak meg jászoknak a jászok Magyarországon és mutatnak napjainkban is példát megmaradásból minden európai nemzeti közösségnek - fűzte hozzá.
A megmaradás titka a Jász öntudatban r
2019-06-08 14:41:16
velemenyezd: Puskás-Suzuki Kupa - Mindkét magyar együttes kikapott

A felcsútiak az eszéki csapattal szemben maradtak alul 1-0-ra, míg a kispestieknél a Hagi Akadémia bizonyult jobbnak 3-1-re.
A 12. Puskás-Suzuki Kupán nyolc csapat küzd két csoportban, a mérkőzések kétszer harminc percesek. A megszerzett helyezések alapján az utolsó napon, hétfőn helyosztókat rendeznek a hetedik, az ötödik, a harmadik és az első helyért.
Eredmények
2019-06-07 19:03:28
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Tömegverekedés tört ki egy boszniai befogadóközpontban
rátámadtak, kövekkel és palackokkal dobálták meg, illetve vascsövekkel ütötték őket. A zavargásokban három rendőr megsebesült.
A hatóságok a rend helyreállítását követően is a helyszínen maradtak - közölte Ale Siljdedic rendőrségi szóvivő, majd hozzátette: az elfogottak közül legalább hatot azonnal deportálnak.
A boszniai belbiztonsági hatóságok szerint tavaly mintegy
2019-06-05 14:42:22
velemenyezd: Először lesznek együtt láthatóak Teleki Pál búcsúlevelei Budapesten
egyben.
A Levéltári Piknikre ellátogató érdeklődők beülhetnek a Budapest Időgépbe, amelynek segítségével a digitálisan is tárolt dokumentumokat böngészve megnézhetik, milyen iratok maradtak fenn otthonukról, lakóhelyükről a különböző korszakokból.
Emellett megtekinthető lesz a 19-20. századi fürdőkultúráról szóló kiállítás is, amelynek anyagát többségében a harmincas-neg
2019-06-05 11:51:44
velemenyezd: Film készült a szeri monostor történetéről
kezdődött el. A tudományos munkának köszönhetően részletes adatok vannak az építés különböző fázisairól, és a látogatók az emlékparkban megtekinthetik a monostor romjait. Képi ábrázolások nem maradtak fent az egykori épületekről, ezért a film készítése során korabeli párhuzamokat kerestek a hiteles megjelenítés érdekében - fűzte hozzá a szakember.
A film a magyar mellett hét
2019-06-04 14:41:20
velemenyezd: A háború után kialakult nemzetközi intézményrendszert méltatta a brit uralkodó a Trump tiszteletére adott banke
jelen a banketten Sir Vince Cable, a második legnagyobb ellenzéki brit párt, a Liberális Demokraták vezetője sem.
Mindketten az amerikai elnök politikai nézetei elleni tiltakozásul maradtak távol a rendezvénytől.
Corbyn hétfőn bejelentette, hogy a Trump-látogatás ellen keddre szervezett tömegtüntetésen viszont jelen lesz és fel is szólal.
Köszöntőjében a királynő h
2019-06-04 07:04:05
velemenyezd: Krónika 7. rész (azonnali kérdések, napirend után)
babaholmik áfáját
A politikus bírálta, hogy a Varga Mihály pénzügyminiszter által bejelentett 13+1 pontból álló gazdaságvédelmi akciótervből éppen a családokat érintő intézkedések maradtak ki. A kormányzat miért nem akarja csökkenteni a babaholmik és a női higiéniás termékek áfakulcsát? - kérdezte.
Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára azt felelte, hogy létez
2019-06-03 23:30:48
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Boris Johnson, Jeremy Hunt, Konzervatív Párt, Rory Stewart, Karácsony Gergely, Kövér László, Puskás-Suzuki Kupa, Teleki Pál, Michael Gove, Sajid Javid, Aaron Younger, Dominic Raab, Zsigmond Barna Pál, Budai Gyula, Hagi Akadémia, Puskás-Suzuki Kupán, Levéltári Piknikre, Budapest Időgépbe, Vince Cable, Liberális Demokraták, Varga Mihály, Tállai András, brit Konzervatív, ausztrálok várhatnak, kvótáért Budapesten, jászok példát,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.