Belépés
liliana01: Minden tavaszból őrizz..

Juhász Gyula:
Minden tavaszból őrizz...

Minden tavaszból őrizz meg magadnak
Egy szál virágot, egy sor éneket,
Az évek akkor el hiába halnak,
Mindig dalosabb kerted lesz neked.
2024-04-12 22:28:32
kalmanpiroska: Anyámról való emlékek
levelet, amelyben felsorolsz néhányat az emlékek közül, amelyeket nagy becsben tartasz, és a leckéket, amelyeket megtanultál. Ha az illető még él, küldd el a levelet. Ha nem, tartsd meg magadnak, hogy emlékeztessen arra, milyen áldott voltál.

Uram, köszönöm, hogy olyan embereket helyeztél az életembe, akik megtanítottak élni. Segíts, hogy továbbadhassam a leckéket.
2024-04-11 23:05:21
kalmanpiroska: Paul David Tripp Április 9
segítségért, amit csak ő tud adni.
A gyengeségeid tehát nem a nagy veszély, amitől félned kellene. Amitől igazán félned kellene, azok az erőddel kapcsolatos téveszméid. Amikor azt mondod magadnak, hogy erős vagy, akkor megszűnsz izgatott lenni Isten megmentő, átformáló és erőt adó kegyelme miatt. Pál valójában ünnepelte a gyengeségeit, mert miközben ezt tette, Isten ereje meg
2024-04-08 20:47:20
kalmanpiroska: Paul David Tripp Április 7
Folyamatosan beszélgetünk önmagunkkal Istenről, másokról, önmagunkról, értelemről és célról, identitásról és hasonlókról. Azok a dolgok, amelyeket magadról, Istenről és az életről mondasz magadnak, mélységesen fontosak, mert ezek alakítják és formálják azt, ahogyan aztán reagálsz azokra a dolgokra, amelyeket Isten a tányérodra tesz. Látod, mindig valamiféle világnézetet, ha úgy te
2024-04-06 21:16:21
lilagondolatok: Az egyedüllét jó oldala
megfontoltságot is, hiszen nincs senki más, akire támaszkodhatsz, csak saját magad. Ha megtanulod kezelni a magányt, akkor soha többé nem fogsz idegeskedni azon, hogy mikor találsz újra párt magadnak. Egyszerűen elfogadod, hogy most egy önálló életre kell berendezkedned, és ennek megfelelően cselekszel, gondolkozol, érzel. Hidd el, élvezni fogod.

7. Nem kell bocsánatot
2024-04-05 09:50:01
kalmanpiroska: Paul David Tripp Április 2
kísértésbe esünk, hogy azon is elgondolkodjunk, vajon ott van-e. Ily módon az imádság gyakran olyan, mintha a Szentháromság áruházban vásárolnál olyan dolgokat, amelyekről azt mondtad magadnak, hogy szükséged van rájuk, abban a reményben, hogy ingyen vannak.
De gondoljunk csak egy pillanatra az Úr imájára. Egyáltalán nem úgy néz ki, mint amit az imént leírtam. Ez az imádság a
2024-04-01 21:59:06
foldinefehereva: Ha valaki rád bíz valamit,
akár egy magadsorsú ember, akár egy úr, akár legnagyobb ellenséged is, légy méltó az ő bizalmára, el n
2024-04-01 21:48:04
kalmanpiroska: Paul David Tripp Március 26
nemet mondanom arra, amit te akartál, de nem tehetem. Ha elmagyaráznám neked, úgysem értenéd meg, úgyhogy a következőt kell tenned. Végig kell sétálnod a folyosón, és azt kell mondanod magadnak: 'Nem tudom, hogy apu miért mondott nemet nekem, de tudom, hogy apu szeret engem, és bízni fogok apuban.' Tényleg szeretlek."
"Én is szeretlek."
Olyan sok mindent nem
2024-03-25 21:34:57
liliana01: Luise L. Hay gondolata
először folt jelenik meg a szőnyegen, majd tócsává növekszik, aztán kisebb tóvá, s ha a gondolatok továbbra is visszatérnek, akkor tengerré, óceánná duzzadhatnak. Te milyen óceánt teremtesz magadnak? Szennyezettet és mérgezettet, amely alkalmatlan az úszásra, vagy kristálytiszta és kék vizű óceánt, amely frissítő habjai közé csalogat?

Luise L. Hay
2024-03-23 18:20:48
lilagondolatok: Nevekés
leszünk mind, hogy nem sikerült, de később majd megvigasztalódunk és új lehetőségek után nézünk. Azonban egyelőre még nem tartunk itt! Még csak ott vagyunk, hogy most meg kell mutatnod, magadnak fiam, hogy nélkülünk is meg tudsz élni. S ha majd már biztosat tudsz, elbonthatjuk a gyerekszobát.
A kocsisor nagyot rándult és tompa kattogással elindult velem az új életem felé.
2024-03-19 08:05:11
kalmanpiroska: Jézus megtisztító ereje
bölcsessége segíthet abban, hogy megtanulj jobban kijönni másokkal, de egyik sem tud kibékíteni azzal a Szent Istennel, akinek törvényét megszegted. Tagadhatod a bűntudatodat, és mondhatod magadnak, hogy az nincs is. De ott van, és nincs emberi mód arra, hogy eltávolítsd. Ez a leprás megmutatja nekünk, lelki leprásoknak, az egyetlen reményt számunkra:
B.A bűnösöknek Jézushoz
2024-03-18 08:58:16
kalmanpiroska: Halfogás vagy emberfogás?
szóbeli tanúságtételeden keresztül, akár közvetve a példádon, az adakozásodon, a jócselekedeteiden, a szolgálatodon vagy bármi máson keresztül, azért lesznek emberek a mennyben, mert nem magadnak éltél, hanem Jézus Krisztusnak és az Ő országának. Meg kell hoznunk ezt az alapvető hangsúlyváltást, ha azt akarjuk, hogy arra legyünk felhasználva, hogy Jézus Krisztus számára emberek le
2024-03-18 07:47:56
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Paul David Tripp Április, Paul David Tripp Március, Luise, Juhász Gyula, Szent Istennel, Jézus Krisztusnak, Jézus Krisztus, szál virágot, évek akkor, emlékek közül, gyengeségeid tehát, nagy veszély, erőddel kapcsolatos, életről mondasz, tányérodra tesz, önálló életre, imádság gyakran, imént leírtam, magadsorsú ember, következőt kell, gondolatok továbbra, kocsisor nagyot, leprás megmutatja, egyetlen reményt, bűnösöknek Jézushoz, szolgálatodon vagy,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.