Belépés
velemenyezd: Közjegyző: nagy százalékban teljesítenek a fizetési meghagyást kapó kereskedők

Parti Tamás kiemelte: online vásárláskor fontos körültekintően megválasztani, hogy kitől rendelünk, és elmenteni a levelezéseket, bizonylatokat. Ha valaki az online vásárlás utáni elállást követően nem kapja vissza a vételárat, élhet a Magyarországon közjegyzői hatáskörbe tartozó fizetési meghagyással - tette hozzá.
A fizetési meghagyás felszólítás a szállítónak, hogy té
2020-06-07 10:11:20
velemenyezd: Az amerikai igazságügyi tárca visszavonta a vádemelést Michael Flynn ellen
dolgozó - ügyészt kért fel az ügyek átvizsgálására. Május elején a tárca egy sor, korábban rejtve maradt dokumentumot hozott nyilvánosságra, és ezek Flynnt igazolták. Olyan belső levelezéseket, e-maileket és kézzel írt feljegyzéseket hoztak nyilvánosságra, amelyek megerősítették azt a korábbi gyanút, hogy a szövetségi nyomozók a meghallgatása előtt szándékosan csapdát állítottak a
2020-05-08 07:04:48
velemenyezd: Koronavírus - Europol: a bűnözők gyorsan alkalmazkodnak a válsághoz
várhatóan tovább növekszik. A csalók a távmunka miatt rendszerekbe kapcsolt vállalati számítógépes hálózatok sebezhető pontjait megtalálva információt lopnak, személyes adatokat, levelezéseket mentenek le, vagy bankszámla adatokat, belépési kódokat szereznek meg.
A bűnözők kihasználják a felerősödő aggodalmakat és félelmeket is. Telefonhívás formájában, vagy más módszerekkel
2020-03-27 13:51:55
velemenyezd: A Pécsi Műhely alkotásaiból nyílik kiállítás a baranyai megyeszékhelyen
törekvéseket, tájkísérleteket, konceptuális alkotásokat, a performansz-dokumentációkat és mozgóképeket. A kiállítás egyúttal bemutatja a korabeli archív anyagokat, kiállítási katalógusokat és levelezéseket is.
A tárlat anyagát a pécsi Janus Pannonius Múzeum, a székesfehérvári Szent István Király Múzeum, a Paksi Képtár mellett jelentős magyar és külföldi magángyűjteményekből v
2017-09-26 09:24:20
zgfumag: A WikiLeaks lerántja a leplet Hillary Clintonról
fel. Julian Assange, a WikiLeaks alapítója azt állítja, hogy a Clinton Alapítványt ugyanazok támogatták, akik pénzelték és létrehozták az Iszlám Államot. Eközben a WikiLeaks újabb levelezéseket szivárogtatott ki, amelyek azt bizonyítják, hogy Clintonék nagyon nem szerették volna, ha James Comey lesz az FBI igazgatója. Come jelentette be napokkal ezelőtt, hogy újraindult a nyomozás
2016-11-04 18:19:21
velemenyezd: A Yahoo állítólag figyelte a levelezéseket az amerikai nemzetbiztonsági szervek kérésére

Az információt az amerikai közszolgálati rádió (NPR) közölte. Ebből kiderül, hogy a Yahoo tavaly titokban olyan szoftvert fejlesztett ki, amellyel megfigyeltelevelezőprogramja klienseinek bejövő e-mailjeit, s az információkat továbbította a Nemzetbiztonsági Ügynökségnek (NSA). A megfigyelést az NSA kérésére végezte.

Az információt a Yahoo két volt - meg nem neveze
2016-10-04 21:13:13
velemenyezd: Supka Géza-kiállítás nyílt a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban
értelmiség előtt" - emelte ki Fodor Péter, a könyvtár főigazgatója, a bemutató szerdai megnyitóján.
Kiemelte: nem véletlen, hogy az épületben kapott helyet a személyes dokumentumokat, levelezéseket, valamint Supka Géza munkásságának fontos darabjait tartalmazó kiállítás, hiszen a tárolókban az író Szabó Ervinnel folytatott levelezése is megtekinthető.
Kocsis András Sándo
2016-06-08 18:33:18
zgfumag: Ki kell adni Paks II adásvételi szerződését
Jánosékat, ahogy a nyakukba dől az egész gigászi paksi hazugsághegy, amit összehordtak évek alatt. Kétszáz oldalnyi titkos anyagot (feljegyzéseket, az Orbán-kormánnyal folytatott levelezéseket, a kormánynak feltett kérdéseket) kapott meg az Európai Bizottságtól Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért EP-képviselője.
http://greenfo.hu/hirek/2015/12/04/ki-k
2015-12-06 22:35:48
velemenyezd: A fehér felhő - Világháborús Molnár Ferenc-darab a Nemzeti Színházban
így is több ezer oldal anyag jött össze. Az egyik szereplő például rátalált dédnagyapja több száz oldalas naplójára, amelyet akár ki is lehetne adni. Emellett elhoztak a próbákra levelezéseket - például több mint 300 levelet írt egymásnak egy pár -, halotti bizonyítványokat, újságcikkeket, bírósági jelentéseket is - sorolta Vidnyánszky Attila, aki szerint az irgalmatlan mennyiségű
2014-09-26 15:04:04
velemenyezd: Hagyó-per - A vádlottak számítógépein talált levelezéseket ismertették

A per júliusban kezdődött újra.
Hadnagy Ibolya tanácsvezető bíró ügyészi indítványra gyakorlatilag a teljes tárgyalási napon e leveleket vetítette ki, és olvasta fel a megjelent tíz vádlottnak és védőinek.
A hivatalos és személyes hangvételű levelek és mellékleteik egyebek mellett javaslatokat tartalmaznak a fiatalok bliccelése elleni kampányról, kommunikációs ötle
2014-09-16 17:14:42
velemenyezd: Norvég alapok - Feljelentést tesz a Kehi vizsgálat miatt Szabó Tímea
beleesett ebbe az ellenőrzésbe.
A képviselő elmondta, hogy a civil szervezeteknek a teljes pályázati elszámolást át kell adniuk, miközben ismereteik szerint a pályázathoz kapcsolódó levelezéseket is be kell nyújtaniuk.
Az Együtt-PM szerint ez felveti a hivatali visszaélés megalapozott gyanúját, ezért a képviselő szerdán ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.
Kij
2014-06-25 15:24:03
velemenyezd: Franz Kafka utolsó szerelmét és barátságát mutatja be Szemző Tibor filmje
került napvilágra. Ekkor jelent meg ugyanis a fiatal orvosbaráttal való levelezésről egy könyv "Kafka utolsó barátja" címmel, amely két tanulmány mellett azokat a képanyagokat és levelezéseket tartalmazza, amelyet az orvos és az író váltott egymással. Ezek szolgáltak a film alapjául - ismertette a részleteket Szemző Tibor.
"Mi ebben a filmben ezt az ismeretlen Kafkát, inkább
2014-06-02 18:32:28
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Michael Flynn, Pécsi Műhely, Hillary Clintonról, Supka Géza-kiállítás, Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban, Paks II, Világháborús Molnár Ferenc-darab, Nemzeti Színházban, Szabó Tímea, Franz Kafka, Szemző Tibor, Parti Tamás, Janus Pannonius Múzeum, Szent István Király Múzeum, Paksi Képtár, Julian Assange, Clinton Alapítványt, Iszlám Államot, James Comey, Nemzetbiztonsági Ügynökségnek, Fodor Péter, Supka Géza, Szabó Ervinnel, Kocsis András Sándo, Európai Bizottságtól Jávor Benedek, Párbeszéd Magyarországért EP-képviselője,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.