Belépés
velemenyezd: A Pécsi Műhely alkotásaiból nyílik kiállítás a baranyai megyeszékhelyen
törekvéseket, tájkísérleteket, konceptuális alkotásokat, a performansz-dokumentációkat és mozgóképeket. A kiállítás egyúttal bemutatja a korabeli archív anyagokat, kiállítási katalógusokat és levelezéseket is.
A tárlat anyagát a pécsi Janus Pannonius Múzeum, a székesfehérvári Szent István Király Múzeum, a Paksi Képtár mellett jelentős magyar és külföldi magángyűjteményekből v
2017-09-26 09:24:20
zgfumag: A WikiLeaks lerántja a leplet Hillary Clintonról
fel. Julian Assange, a WikiLeaks alapítója azt állítja, hogy a Clinton Alapítványt ugyanazok támogatták, akik pénzelték és létrehozták az Iszlám Államot. Eközben a WikiLeaks újabb levelezéseket szivárogtatott ki, amelyek azt bizonyítják, hogy Clintonék nagyon nem szerették volna, ha James Comey lesz az FBI igazgatója. Come jelentette be napokkal ezelőtt, hogy újraindult a nyomozás
2016-11-04 18:19:21
velemenyezd: A Yahoo állítólag figyelte a levelezéseket az amerikai nemzetbiztonsági szervek kérésére

Az információt az amerikai közszolgálati rádió (NPR) közölte. Ebből kiderül, hogy a Yahoo tavaly titokban olyan szoftvert fejlesztett ki, amellyel megfigyeltelevelezőprogramja klienseinek bejövő e-mailjeit, s az információkat továbbította a Nemzetbiztonsági Ügynökségnek (NSA). A megfigyelést az NSA kérésére végezte.

Az információt a Yahoo két volt - meg nem neveze
2016-10-04 21:13:13
velemenyezd: Supka Géza-kiállítás nyílt a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban
értelmiség előtt" - emelte ki Fodor Péter, a könyvtár főigazgatója, a bemutató szerdai megnyitóján.
Kiemelte: nem véletlen, hogy az épületben kapott helyet a személyes dokumentumokat, levelezéseket, valamint Supka Géza munkásságának fontos darabjait tartalmazó kiállítás, hiszen a tárolókban az író Szabó Ervinnel folytatott levelezése is megtekinthető.
Kocsis András Sándo
2016-06-08 18:33:18
zgfumag: Ki kell adni Paks II adásvételi szerződését
Jánosékat, ahogy a nyakukba dől az egész gigászi paksi hazugsághegy, amit összehordtak évek alatt. Kétszáz oldalnyi titkos anyagot (feljegyzéseket, az Orbán-kormánnyal folytatott levelezéseket, a kormánynak feltett kérdéseket) kapott meg az Európai Bizottságtól Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért EP-képviselője.
http://greenfo.hu/hirek/2015/12/04/ki-k
2015-12-06 22:35:48
velemenyezd: A fehér felhő - Világháborús Molnár Ferenc-darab a Nemzeti Színházban
így is több ezer oldal anyag jött össze. Az egyik szereplő például rátalált dédnagyapja több száz oldalas naplójára, amelyet akár ki is lehetne adni. Emellett elhoztak a próbákra levelezéseket - például több mint 300 levelet írt egymásnak egy pár -, halotti bizonyítványokat, újságcikkeket, bírósági jelentéseket is - sorolta Vidnyánszky Attila, aki szerint az irgalmatlan mennyiségű
2014-09-26 15:04:04
velemenyezd: Hagyó-per - A vádlottak számítógépein talált levelezéseket ismertették

A per júliusban kezdődött újra.
Hadnagy Ibolya tanácsvezető bíró ügyészi indítványra gyakorlatilag a teljes tárgyalási napon e leveleket vetítette ki, és olvasta fel a megjelent tíz vádlottnak és védőinek.
A hivatalos és személyes hangvételű levelek és mellékleteik egyebek mellett javaslatokat tartalmaznak a fiatalok bliccelése elleni kampányról, kommunikációs ötle
2014-09-16 17:14:42
velemenyezd: Norvég alapok - Feljelentést tesz a Kehi vizsgálat miatt Szabó Tímea
beleesett ebbe az ellenőrzésbe.
A képviselő elmondta, hogy a civil szervezeteknek a teljes pályázati elszámolást át kell adniuk, miközben ismereteik szerint a pályázathoz kapcsolódó levelezéseket is be kell nyújtaniuk.
Az Együtt-PM szerint ez felveti a hivatali visszaélés megalapozott gyanúját, ezért a képviselő szerdán ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.
Kij
2014-06-25 15:24:03
velemenyezd: Franz Kafka utolsó szerelmét és barátságát mutatja be Szemző Tibor filmje
került napvilágra. Ekkor jelent meg ugyanis a fiatal orvosbaráttal való levelezésről egy könyv "Kafka utolsó barátja" címmel, amely két tanulmány mellett azokat a képanyagokat és levelezéseket tartalmazza, amelyet az orvos és az író váltott egymással. Ezek szolgáltak a film alapjául - ismertette a részleteket Szemző Tibor.
"Mi ebben a filmben ezt az ismeretlen Kafkát, inkább
2014-06-02 18:32:28
velemenyezd: Milliárdos áfacsalással gyanúsítanak egy bűnszervezetet Észak-Alföldön
Jász-Nagykun-Szolnok megyei adóigazgatóság jelzése alapján indult nyomozás során 13 helyszínen tartottak házkutatást. Könyvelési iratokat foglaltak le, és a gazdasági kapcsolatokat feltáró levelezéseket, adatokat gyűjtöttek be.
Az eddigi információk szerint a bűnszervezetet egy budaörsi férfi vezette. Az ő irányítása alatt az elkövetők tejet vásároltak az Európai Unió tagálla
2014-01-08 14:06:19
velemenyezd: Duray Tibor-monográfiát mutattak be a Kieselbach Galériában
kényszerpályákat kijelölő történelmi közeget igyekszik bemutatni. Molnos Péter a kötet elkészítéséhez többek között a festőművész hagyatékát, leszármazottainak visszaemlékezéseit, korabeli levelezéseket, valamint az 1988-ban elhunyt Duray személyes ismerőseinek vagy leszármazottaiknak történeteit használta fel.
Kieselbach Gábor galériavezető beszámolt arról, hogy többéves mun
2013-10-08 16:52:13
velemenyezd: Lezsák Sándor: Horthy újratemetése bátor tett volt
Horthy-korszakot kutató tudományos történeti intézet jöjjön létre, amely képes egybegyűjteni a Horthy családhoz, a kormányzóhoz kötődő, a világban fellelhető dokumentációs anyagokat, levelezéseket, feljegyzéseket, tanulmányokat és könyveket, hogy az erre szakosodó fiatal történészeknek legyen lehetőségük megismeri a kormányzó nevével jelzett korszakot - mondta Lezsák Sándor.
2013-09-01 15:53:53
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Pécsi Műhely, Hillary Clintonról, Supka Géza-kiállítás, Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban, Paks II, Világháborús Molnár Ferenc-darab, Nemzeti Színházban, Szabó Tímea, Franz Kafka, Szemző Tibor, Duray Tibor-monográfiát, Kieselbach Galériában, Lezsák Sándor, Janus Pannonius Múzeum, Szent István Király Múzeum, Paksi Képtár, Julian Assange, Clinton Alapítványt, Iszlám Államot, James Comey, Nemzetbiztonsági Ügynökségnek, Fodor Péter, Supka Géza, Szabó Ervinnel, Kocsis András Sándo, Európai Bizottságtól Jávor Benedek,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.