Belépés
azenujsagom: Heti beszámoló és értékelés 2020.03.23-27.
bármi.

Hamarosan e
2020-03-31 06:53:35
furaila: Fehér rózsa mutatta az utat
kunszentmiklósi temetőben! Az történt, hogy 1986-ban halt meg nénikém és a rokonság eltitkolta előlem a halálát. Csak évekkel később tudtam meg, hogy meghalt.
Már nagybeteg volt amikor leveleket írtam neki... Egyik válaszában arra kért, hogy tüntessem el a leveleinket, amit egymásnak írtunk, mert ""anyud" nehogy azt higgye, nem szereted! Ő akkor nagyon veszélyes tud lenni!""
2020-03-22 12:40:35
agica2004: Harmónia......
hogy megtudd tőlük közvetlenül, hogy mi történt velük, mióta nem láttátok egymást. A nosztalgiázás olyan érzelmeket hoz felszínre, amiket már rég éltél meg.Szervezz találkozókat, írj leveleket, telefonálj szeretteidnek.
Üzeni, hogy a hűség csodálatos erény.

Erre is gondolj: Olvasd Berzsenyi Dániel: A közelítő tél című versét: ,,Minden csak jelenés, minden a
2020-03-15 17:39:21
velemenyezd: Koronavírus - Banki adathalász kísérletekre figyelmeztet az MNB

A jegybank tájékoztatása szerint előfordulhat, hogy a csaló elektronikus leveleket hivatalosnak látszó, akár külföldi székhelyű egészségügyi intézmények nevében küldik ki. Nem zárható ki az sem, hogy a levelekhez olyan csatolmányok is kapcsolódnak, amelyek megnyitása kémprogramokat, esetleg zsarolóvírusokat telepít az adott ügyfél számítógépére, mobiltelefonjára.
Az MNB
2020-03-12 10:31:18
velemenyezd: MME: vigyázzunk a sünökre, óvatosan bolygassuk a lomb- és rőzserakásokat
amennyiben a gallyrakás megbontásakor sünfészket találunk, semmiképpen se szedjük össze a kölyköket és kezdjük nevelgetni őket, ehelyett pakoljunk vissza kellő vastagságú rétegben ágakat és leveleket a fészekre, majd hagyjuk a nőstényre a továbbiakat.
A gallyrakás megszüntetésével érdemes legalább addig (négy-öt hetet) várni, amíg a kölykök annyira megerősödnek, hogy éjszakán
2020-03-09 12:46:34
maroka: Nagyböjt 1. vasárnap .03.01
és csábít a tudás megszerzésére. Vett tehát a gyümölcsből, megette, adott férjének, aki vele volt, és az is evett belőle. Erre felnyílt a szemük, észrevették, hogy mezítelenek. Fügefa leveleket fűztek össze és kötényt csináltak maguknak.
Ez az Isten igéje. Ter 2,7-9;3,1-7a

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a rómaiakhoz írt leveléből
Ahol elárad a bűn, ott túlára
2020-03-01 13:21:29
maroka: Lucia Guerini, 38 évig a Pietrelcina Padre Pio postafiókja
anyja egyenesen Rómába ment, Lucia Guerini-nek pedig lehetősége volt felvenni a kapcsolatot vele és megküldeni Padre Pio levelet. Guerini elismeri, hogy Jézus is arra készteti őt, hogy leveleket írjon.
Bizonyára nagyon fontos tanúvallomása, amely megérti a szent nagyságát. Az életben Pio azt mondta, hogy ha eltűnik, továbbra is segíteni fog a gyenge embereknek, a hívőknek és
2020-02-24 11:22:44
liliana01: Tavasz volt, de én a nyarat vártam

“Tavasz volt, de én a nyarat vártam;
a meleget, a patakok hűs vizét.
Nyár volt, de én az őszt vártam;
a színes leveleket, és a hűvös, száraz levegőt.
Ősz volt, de én a telet vártam;
a ropogós havat, és a karácsony örömét.
Eljött a tél, de
2020-02-21 22:51:52
liliana01: Nyüszike bosszúja - saját írásom
férjemben és bennem szerető gazdira. Hálája és megbecsülése jeléül szó szerint foggal, körömmel védi a házat és lakóit. A postást külön kis kerítés védi mert egy alkalommal az újságokat és leveleket Nyüszike ,,vette át" Ha vendégünk jön illik ajándékkal kedveskedni haragos ebünknek, különben a bokája bánja, mint Gábor barátunk esetében törént
El kell még mondanom
2020-02-05 15:16:40
pacsakute: Fekete és zöld tea jótékony hatásairól
tápanyagokat. Azonban ennek ellenére is van különbség a két tea között. A zöld tea fiatal tealevelekből készül, a színe zöld, az íze kellemes és aromás. Míg a fekete tea idősebb, nagyobb leveleket is tartalmazhat, és robosztus, kesernyés ízvilággal rendelkezik.

A vizsgálatok során megállapításra került, hogy a fekete tea antioxidáns-tartalma valamivel kisebb, mint a zöl
2020-02-03 23:09:27
kalmanpiroska: Árnyék
az árnyékok vagy a sötétség a legnagyobb növekedés helyszínei. A kukorica sohasem növekszik gyorsabban annál, mint a meleg nyári éjszaka sötétjében. A nap elszárítja és összesodorja a leveleket a déli nap égető hevében, de amikor felhő rejti el a napot a levelek gyorsan kibomlanak. Az árnyék szolgálatot végez, amit a napfény nem adhat meg. Az égbolt csillagos szépsége nem látható
2020-02-02 20:07:14
menusgabor: Sarlós Erzsébet versei
November

Jött, majd elkapott November,
és meleg volt a keze.
Érkezése előtt kabátzsebében
forró gesztenyéket markolt vele.

Húzott magával...mondta;
Rugdossunk száraz leveleket,
nem lát senki,
csináljunk úgy, mint a rossz gyerekek!

Futottunk, kergettük egymást,
köpenyünk keltette az őszi szélt,
Ő szomorkásan b
2020-02-02 18:00:15
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Lucia Guerini, Pietrelcina Padre Pio, Sarlós Erzsébet, Olvasd Berzsenyi Dániel, SZENTLECKE Szent Pál, Lucia Guerini-nek, Padre Pio, nyarat vártam, rokonság eltitkolta, nosztalgiázás olyan, hűség csodálatos, jegybank tájékoztatása, csaló elektronikus, levelekhez olyan, adott ügyfél, gallyrakás megbontásakor, gallyrakás megszüntetésével, kölykök annyira, tudás megszerzésére, kapcsolatot vele, szent nagyságát, gyenge embereknek, őszt vártam, színes leveleket, telet vártam, ropogós havat,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.