Belépés
ovarzolee: Nincs Cím
vizsga. A holnapi tervem a 5,6,7-es fejezet kimásolása.
Azért kell kimásoni, mert csak 20 órát lehet tanulni, én már ebből 5 órát felhasználtam. A tananyag offline módon nem érhető el, letölteni sem lehet, így marad a copy / paste módszer. A fentmaradó időt tesztelésre fordíthatom a tananyagot pedig tudom olvasgatni az idő ketyegése nélkül is.
Március 25-én 7:30 ra kell
2021-02-21 17:31:24
liliana01: Istenre és bibliára hivatkozó, bűnbánó pedofil
zsarolhatóságra, egyéb kockázatokra. Ki az az ember, aki beírja egy ilyen kérdőívre, hogy "Gyermekpornó képeket szoktam nézegetni?"
SENKI! De 19.000 képet és felvételt nem lehet pár perc alatt letölteni, Kaleta Gábor huzamosabb ideig követte el cselekményét.
- Nem tűnt ez fel senkinek?
- Ha egy ilyen hajlam nem derül ki egy ilyen teszten, akkor mi maradhat rejtve
2020-07-10 14:52:22
velemenyezd: Egy év tíz hónap börtönt kapott az állampusztai szökött rab

Az üllési, többszörösen büntetett előéletű férfi 2020 februárjában kezdte letölteni büntetését az állampusztai börtönben. A 39 éves férfi július 4-én, szombaton az intézet külső munkaterületén, egy lovászatban dolgozott. Ott vágta le a nyomkövetőt a lábáról, majd bujkálva szegedi otthonába indult.
Hétfőn álnéven és hamis személyi adatokkal jelentkezett be egy szállóba, o
2020-07-10 11:52:01
velemenyezd: Virágkötők kompozícióival díszítik fel Székesfehérvár belvárosát a pünkösdi hétvégén
applikáció segítségével szavazhatnak a hosszú hétvégén péntek 15 órától hétfő 15 óráig. Akik még nem használj
2020-05-26 08:51:07
velemenyezd: Koronavírus - Kórházi kapacitáshiánytól tart a moszkvai polgármesteri hivatal
moszkvai polgármesteri hivatal közölte, hogy honlapjának túlterheltsége és az ellene intézett hackertámadások ellenére hétfőn a fővárosiaknak 2 millió digitális személyes kódot sikerült letölteniük. Szerdától kizárólag ilyen igazolvány birtokában lehet majd közlekedni a fővárosi járműforgalomban.
Moszkvában a járványhelyzet miatt hétfő este elmaradt a Bécs náci német megszál
2020-04-14 11:01:03
velemenyezd: Irodalmi magazin, versakció, kiállítások és előadások az interneten
idei második számát - olvasható a Magyar Napló MTI-hez elküldött közleményében.
A József Attila életművét és munkásságát bemutató lapszámot április 11-én 10 és 18 óra között lehet letölteni a magyarnaplo.hu oldalon.
Ugyancsak a magyar költészet napja alkalmából indítja útjára az Örkény Színház társulata a Vers csak neked elnevezésű akcióját, amelyre csütörtöktől a színhá
2020-04-08 17:53:08
sandrapolke: Méreg - Kettőszáznyolcvanharmadik nap
minidg nincs országos lefedettség, s megbízható szolgálatás. Közben már sok dolog csak itt intézhető. Nem tudok beírni az e-naplóba, más meg nincsen. Jött valami a Navtól, de nem lehet letölteni. Utalási határidők vannak.
Ez még csak digitális rosszullét.
És drága is a mérgelődős net.
Ma Pest, föltorlódtak a dolgok. A könyv belíveit már kinyomták, a borító is végl
2020-03-03 06:24:01
velemenyezd: Krónika 14. rész (nemzetközi szerződés, igazságügyi törvénymódosítás)
egyezmény sokkal több, mint puszta logisztikai megoldás - jelentette ki, hangsúlyozva, hogy a megállapodás révén nem idegen országban, ismeretlen körülmények között kell az elítélteknek letölteniük büntetésüket, ez pedig segíti majdani visszailleszkedésüket a társadalomba.
Jobbik: elfogadható a javaslat
Elfogadhatónak és a nemzetközi normákkal egyezőnek nevezte a törvény
2019-11-19 21:03:14
velemenyezd: Nyolc év fegyházra ítéltek egy holland embercsempészt Debrecenben
elsőfokú ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. A táblabíróság határozata értelmében a szabadságvesztést fegyházban kell letölteni.
A táblabíróság a vádlott bűnösségét 36 rendbeli életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletében is megállapította, és hozzátette, hogy a bűncselekményt bűnszervezetben kö
2019-11-19 16:03:08
velemenyezd: A Fidesz-KDNP Handó Tündét jelöli alkotmánybírónak
(egyetemi tanárok vagy a Magyar Tudományos Akadémia doktorai), vagy legalább húszévi szakmai gyakorlattal rendelkező jogászok közül választja. A szakmai gyakorlatot olyan munkakörben kell letölteni, amelynek ellátásához a jogász végzettség szükséges - olvasható a törvényben. Az Alkotmánybíróság tagjainak megbízatási ideje - 2011 óta - tizenkét év, és nem választhatók újra, kivéve
2019-10-28 17:11:41
velemenyezd: Börtönbüntetésre ítéltek egy szerb kábítószercsempész sportolót Szegeden
he
2019-09-10 13:12:36
velemenyezd: Több mint egymilliárd forintból fejlesztik a szelektív hulladékgyűjtési rendszert a győri régióban
egyebek mellett építési hulladékot ne helyezzenek oda.
Beszélt arról is, hogy készítettek egy applikációt hulladék112 elnevezéssel, amelyet a lakosság IOS és android rendszerekre tud letölteni. A jelenleg tesztjelleggel működő telefonos alkalmazáson keresztül meg lehet nézni, hogy hol van hulladékgyűjtő sziget, vagy hulladékudvar, be lehet jelenteni a zugszemetet, a hulladékg
2019-08-28 13:31:36
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nincs Cím, Fidesz-KDNP Handó Tündét, Kaleta Gábor, Magyar Napló MTI-hez, József Attila, Örkény Színház, Magyar Tudományos Akadémia, állampusztai szökött, pünkösdi hétvégén, moszkvai polgármesteri, holland embercsempészt, szelektív hulladékgyűjtési, győri régióban, holnapi tervem, tananyag offline, fentmaradó időt, tananyagot pedig, ilyen kérdőívre, ilyen hajlam, ilyen teszten, állampusztai börtönben, intézet külső, lovászatban dolgozott, hosszú hétvégén, ellene intézett, fővárosi járműforgalomban,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.