Belépés
menusgabor: 20 lélegzetelállító úti cél a nagyvilágbólA grönlandi Ittoqqortoormiit nevű apró települést a a világ legeldugottabb helyei között tartják számon, megközelíteni csak helikopterrel lehet. A faluban körülbelül 450-en élnek, főleg medve- és bálnavadászattal foglalkoznak.

2022-08-08 22:00:07
kalmanpiroska: Spurgeon - Augusztus 8
ismerték a gyermekek jelentőségét. Egy lélek értéke nem a személy életkorától függ.

"Óh, ez csak gyermek!" - "A gyermekek idegesítők!" - "A gyermekek mindig útban vannak!" Gyakran lehet hallani ilyeneket. Isten legyen irgalmas azokhoz, akik megvetik a gyermekeket.

Talán megharagusztok rám, ha azt mondom, hogy értékesebb egy fiatal megmentése, mint egy felnőtt
2022-08-08 20:23:07
ovarzolee: Tankolás
Több mint félig volt az üzemanyag tankom, de biztos ami biztos alapon, ma elmentem és telenyomtam a tankot. A hatósági ár persze jó, de nagyobb a félelmem, hogy kifogy az üzemanyag a kutakon. Persze ha nagy a baj, akkor ki tudok menni Ausztriába és ott is lehet venni üzemanyagot, de jobb óvatosnak lenni! Ide jutottunk 2022 augusztusára!
2022-08-08 15:42:54
koszegimarika: Vannak emberek, akiket azért kedvelsz, mert értékeled őket
neked, akiknek köszönheted, hogy megváltozol, akiket sosem változtatsz meg. Vannak emberek, akik meggyőznek, meglepnek, elbűvölnek.
És akkor ott vannak az emberek, akiket érzel...
Lehet, hogy nem tökéletesek, nem tévedhetetlenek és sokszor tévednek.
Mégis azok az emberek, akiket hallasz...
Noel Bernard
2022-08-08 07:50:47
klarika47: Gulyásleves
illetnek gulyás, akarom mondani: 'gulas' névvel, de ezek nem minden esetben hasonlítanak a magyar változatra. A miénk eredetileg marhából készül, és nem a legdrágább részek jók hozzá, ilyen lehet: a lábszár, a pofa, a fartő, de combból is zseniális. Ahogy a Nosalty oldalán is láthatjátok, manapság már mindenféle húsos verziója létezik a gulyásnak. Leggyakrabban pénztárcakímélő üze
2022-08-08 06:58:49
klarika47: Balatoni pontozó fiuk
megereszkedett mellek,
itt-ott egy kis narancsbőr és nevetős szarkalábak tűntek elő a vízből, ahogy
labdáztak a gyerekekkel, vagy úszógumiban tologatták őket. Bármelyik
lehettem volna akár én is. Vagy te.
Pedig az igazi álomcsajok egy karnyújtásnyira vannak
Nők, szülés után. Nem retusált álomcsajok, hanem hús-vér asszonyok,
akiknek a testén is nyo
2022-08-08 06:33:37
pacsakute: Hangulatfokozás táplálékokkal
Hangulatfokozás táplálékokkal :
kelbimbó, fokhagyma, savanyú káposzta

Ha depresszióban szenvedünk, még ha nem is olyan erőteljesek a tünetek, akkor is zavaró lehet, hogy nincs jó kedvünk, hogy nem tudjuk szabályozni a hangulatunkat. Szerencsére azonban nagyon sok olyan egészséges táplálék áll a rendelkezésünkre, amelyek kiemelkedő szerepet játszhatnak a hangulat sz
2022-08-07 22:15:42
pacsakute: Az életünk lenyomatot hagy a bőrünkön
bőrünket! Nemcsak a belső táplálás, hanem a külső ápolás is nagyon fontos. Használjunk C-vitaminban és E-vitaminban gazdag krémeket és a bőrünk hálás lesz. Ásványi anyagok közül pedig a szelénre lehet szükségünk, ugyanis megvédhet bennünket a nap káros hatásaitól. Ezek a tápanyagok az öregedés jeleit is segítenek visszafordítani, csökkentik a ráncokat és a bőr elszíneződését.
2022-08-07 21:48:11
pacsakute: Szédülésre is jó a mandula,a gyömbér és életmódbeli változás


A szédülés nagyon kellemetlen, hiszen akinek ilyen panasza van, gyakran azt érezheti, hogy szinte az egész világ forog vele. A szédülést több minden kiválthatja, ezek lehetnek egész egyszerű, banális okok, amelyeken mi magunk is tudunk változtatni, de akár komoly bete
2022-08-07 21:43:24
pacsakute: A kezünk is öregszik
észrevették már, hogy egyre nehezebben nyitnak ki egy-egy konzervet, egyre nehezebben megy a kötögetés, és egyre nehezebb apróbb dolgokat megfogni. A kezünkből is fogy az erő.

Mi lehet ennek az oka?
Miért van az, hogy a kezünk sem a régi, avagy a kezünk is velünk együtt öregszik?

Egy bizonyos kor után már nem úgy markolunk, mint korábban. Sokkal gyeng
2022-08-07 21:27:34
pacsakute: Szokások, amelyek egészséggel áldanak meg
egészségünkért.

Egészségesebbé válhatnunk, ha mindennap ugyanabban az időpontban étkezünk. Ha ez nem így történik, akkor a szervezetünkben megemelkedik a stresszhormon szintje, ami számtalan betegség okozója lehet. A rendszer, a rutin nagyon fontos minden ember életében, akár testmozgásról, akár étkezésről, akár alvásról legyen is szó.

A stresszt olvasással ű
2022-08-07 21:24:20
pacsakute: Gyógynövények, amelyekre még a nyaraláson is számíthatunk
a kihűlt teát egy szórófejes flakonba, és fújjuk be magunkat ezzel az eleggyel. A szúnyogoknak garantáltan nem lesz kedvük a közelünkbe jönni. A macskamentából készült tea nagyon hasznos lehet még fejfájás esetén, de stressz és gyomorrontás esetén is számíthatunk erre a gyógynövényre.

A levendula fájdalomcsillapító hatással rendelkezik, így a nyaralás során ezzel a gyóg
2022-08-07 21:22:39
Oldal: