Belépés
velemenyezd: Magyar-finn - Rossi az észtek ellen mutatott hozzáállásra számít
sajtótájékoztatón az olasz szakvezető megköszönte a stábnak és a játékosoknak a csütörtöki 2-0-s sikert, amelyen eltiltása miatt a másodedző Cosimo Inguscio helyettesítette.
"Jobban lehet látni a tribünről, mint a pálya széléről, és kevesebb a kockázata annak, hogy valami miatt eltiltják az embert - mondta Marco Rossi. - Ám sokkal inkább szenvedtem a lelátón, tudván, hogy nem
2018-11-17 23:01:56
velemenyezd: Emmi: minden hajléktalannak jut hely
figyelmet arra, hogy a következendő napokban lehűlés várható, ezért még fontosabb a hajléktalanok védelme, illetve az, hogy ne a hideg utcán legyenek. Nem csak fagypont alatti hőmérséklet esetén lehet fenyegető a kihűlés veszélye, a leromlott állapotban lévők ennél enyhébb időben is kihűlhetnek a közterületen - tették hozzá a közleményben.
Kiemelték, hogy minden hajléktalanna
2018-11-17 22:58:34
velemenyezd: Időjárás-jelentés
területén vasárnap estig:
----------------------------------------------------
Szombaton alapvetően sok napsütésre számíthatunk, de elsősorban a déli országrészben időnként több lehet a felhő. Vasárnap a déli órákig még jobbára derült vagy gyengén felhős idő valószínű, majd fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Vasárnap estig csapadék nem várható, de késő estétől néhol az
2018-11-17 22:56:44
velemenyezd: Illegális bevándorlás - A Fidesz írásbeli kérdéssel fordul Jean-Claude Junckerhez a migránskártyák miatt
osztogatnak, hányféle migránskártya létezik, hány kártyát osztottak és terveznek még kiosztani a migránsoknak.
Arról is érdeklődnek, mennyi uniós pénzt utalnak át egy migránsnak, hányszor lehet felvenni pénzt ilyen módon és ez összesen mekkora összeg lehet, ki ellenőrzi, hogy kik használják ezeket a kártyákat, és az így felvett pénzeket mire költik.
A kérdéseik között sz
2018-11-17 22:56:36
velemenyezd: LMP: Budapestet végérvényesen gyámság alá helyezték
sajtótájékoztatón, a dokumentum aláírásának bejelentésére reagálva hangsúlyozta, a közfejlesztési tanács felállításával kivették a Fővárosi Közgyűlés és a budapesti lakosok kezéből annak lehetőségét, hogy maguk döntsék el, milyen városban szeretnének élni.
Az LMP politikusa azt mondta, a korábbi századokban lehet, hogy jó megoldás volt egy ilyen testület, de az mára idejétmú
2018-11-17 22:56:23
velemenyezd: Novák Katalin: összefogással még több koraszülöttből lehet egészséges felnőtt

Novák Katalin sikerként értékelte, hogy néhány év alatt csaknem a harmadával csökkent a csecsemőhalandóság, de további közös cselekvést sürgetett, mivel évente 300-400 csecsemőt még mindig nem sikerül megmenteni.
A gyermeket várókat az idő előtti születés nehéz helyzetbe hozza, ezért a korai felismerésen túl hatékony, személyre szabott segítséget kell biztosítani az egé
2018-11-17 22:53:16
velemenyezd: Bakondi: télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon
szárazföldi utakon Görögországba, és Bulgárián keresztül is van mozgás.
Bakondi György jelezte: nincsenek pontos adatok arról, hogy hányan vannak úton a Balkánon, a számuk 70 ezer körül lehet. Mint mondta, ha a migránsok nem tudnának átjutni ezen az útvonalon, akkor nem is indulnának erre.
A főtanácsadó szerint szervezetten, embercsempészek szállítják a tömeget a balkáni
2018-11-17 22:52:36
velemenyezd: Orbán Viktor és Tarlós István aláírta a kormány és a főváros közötti megállapodást
ünnepségen a kormányfő jelenlétében jelentette be, hogy a rendezvény előtt aláírták a "tekintélyes horderejű és széleskörű" megállapodást, amelynek eredményeképpen "a főváros forrásbiztosítási lehetőségei előremozdulnak".
Továbbá Budapest választott főpolgármesterének és köztestületének jelentős befolyása lehet a főváros fejlődésére - mondta a főpolgármester, hozzátéve: "jele
2018-11-17 22:48:36
velemenyezd: Szendrey Júliát bemutató kiállítást rendez az OSZK
divatos, kimondottan nők számára készített kiadványokban, példá
2018-11-17 22:48:15
velemenyezd: Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

2030-ra Budapest lehet az egyik legélhetőbb nagyváros Európában, a kontinens magas életminőségű és legbiztonságosabb fővárosa - hangsúlyozta a kormányfő, hozzátéve: ehhez a városvezetés és a kormány részéről is jól szervezett, kemény, közösen végzett munkára lesz szükség, ezért hozták létre Tarlós István főpolgármesterrel egyetértésben a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsát.
2018-11-17 22:47:59
velemenyezd: Mintegy ezer helyen tüntetnek francia civilek az üzemanyag adójának emelése miatt
figyelmesek és óvatosak leszünk, hogy a tiltakozáshoz való jogot tiszteletben tartsuk, de a közlekedési szabadságot szavatolni kell" - mondta pénteken Edouard Philippe miniszterelnök. "Tiltakozni lehet, de lebénítani az országot, amikor a mentőautóknak muszáj közlekedniük, amikor mindenki szeretne holnap közlekedni, az természetesen elfogadhatatlan" - tette hozzá.
A figyelmez
2018-11-17 22:47:50
suzymama: Néhány szép idézet, estére: :)
hogy a te "óráddal" mérve."
"Ökölbe szorított kézzel nem tudunk sem ajándékozni, sem ajándékot elfogadni! Nyissunk!"
"Csa
2018-11-17 21:29:37
Oldal: