Belépés
klarika47: Rendkívüli bejelentés
büntessetek azért, mert a nyomorúságos béremből nem tudtam fűtés korszerűsíteni, hogy nem telik másra csak arra, hogy vegetáljak. Ha egy rendszer nem becsül meg, akkor abból a rendszerből ki kell lépni. Tehát, a családom és önmagam védelme érdekében a jövőben nem tudok adózni és járulékot fizetni, az én munkám nem a mások megélhetését,valamint luxusát hivatott finanszírozni, hanem
2022-07-15 11:33:09
kalmanpiroska: Az Emberfia ítélni fog (cselekedetek alapján!)
nekünk.

Először is megmutatja nekünk az Ő fenséges eljövetelét. Az Ő eljövetele dicsőséges, fenséges lesz. Angyalok fogják Őt kísérni. Másodszor, elmondja nekünk, hogy Ő Királyként fog trónra lépni, és az abszolút bíró szerepét fogja betölteni. Ne értsétek félre ezt a bizonyságot az Ő istenségéről. Az Úr Jézus Krisztus megmondta: "Én leszek a világegyetem királya azon a
2022-06-26 07:04:25
menusgabor: Csitáry Hock Tamás - Idézetek
napsütéssel, tavasszal, ősszel, tóval, óceánnal... annyi mindennel. De te nem fordulsz meg. Nem fordulsz meg, mert félsz. Félsz attól, hogy a látvány magával ragad, és netán majd ki akarsz lépni az ajtón. Ezért inkább háttal ülsz, és azt hazudod magadnak, hogy szebb az, amit magad előtt látsz, mint ami mögötted van. És hazudod tovább az életet.

Csitáry-Hock Tamás: Szívé
2022-06-24 22:00:26
agica2004: Az igazi gazdagság......
Ám aki dús gazdag, inkább mást tanácsol,
nem a tudós gazdag, - az, aki harácsol.
Nem kell megszakadni, sem a szánkat tépni,
mások hátán egyre magasabbra lépni!
Mikor magasan vagy, lezuhanni könnyebb,
mindent elveszítve hullhat majd a könnyed.
Hát mi a gazdagság? Nézzük józan szemmel!
Mikor felszabadult, és boldo
2022-06-23 11:45:19
pacsakute: IBS ellen természetesen
kellemetlen tud lenni ez a betegség, ami tovább fokozza a szorongást, a magas fokú szorongás pedig még inkább előidézi az IBS tüneteit. Tehát kialakul egy ördögi kör, azonban ki lehet ebből lépni. Mutatjuk is, hogy milyen módszereket alkalmazzunk, hogy csökkentsük a tüneteket!

Az IBS ellen az egyik legjobb természetes megoldás nem más, mint az útifűmaghéj. Az útifűmaghé
2022-06-01 09:54:01
koszegimarika: Mikor az árnyak egyre nőnek, Nincs már értéke az időnek
fel fel révül
A múltnak zúgó tengeréből,
Úgy fáj, hogy bárhogyan próbálod
A vonásokat már nem találod.
.
Utunk végén másképp kell élni.
Őszi avarban csendben lépni.
Amit nem találsz emlékedben,
Keresd ott belül a szívedben.
Halk, rég hallott melódiákat,
És átélhetsz apró csodákat.
Ne kapaszkodj a múltba váltig,
Csak érzés
2022-05-13 17:15:01
koszegimarika: Hülyeséget csinálsz ha kihagyod, ha elmész a lehetőség ...
és könnyedén megteszik mindazt amiről azt érzik, hogy a szívűk súgja..... Nem szabad félni sem a kudarcoktól sem az elutasÍtásoktól, hidd el, hihetetlenül bátor vagy mert Te bizony mersz lépni, mert Te bizony mersz tenni mindazért amire vágysz, mert Te bizony mered követni a szíved és a lelked vágyait, mert Te mersz Élni! Tehát csak bátran tegyük meg, rendben?
/Cynderella/
2022-05-13 08:57:51
dandej: Boldogok akkor lehetünk, ha szövetségben maradunk Istennel!
kell a legjobban félni, akik nyílt és közismert ellenségei Isten ügyének.

Azok, akik hízelgő, kecsegtető dolgokat mondanak, és úgy tesznek, mintha baráti szövetségre akarnának lépni Isten népével, könnyebben meg tudnak téveszteni. Jóllehet a harc szüntelenül folyik, Urunk egyetlen benne bízót sem hagy magára a küzdelemben.

Angyalok segítik és védik azokat, a
2022-05-12 11:59:09
menusgabor: Tavaszi hangulat idézetekben
napsütéssel, tavasszal, ősszel, tóval, óceánnal... annyi mindennel. De te nem fordulsz meg. Nem fordulsz meg, mert félsz. Félsz attól, hogy a látvány magával ragad, és netán majd ki akarsz lépni az ajtón. Ezért inkább háttal ülsz, és azt hazudod magadnak, hogy szebb az, amit magad előtt látsz, mint ami mögötted van. És hazudod tovább az életet.

Csitáry-Hock Tamás: Szívé
2022-04-22 20:00:45
menusgabor: Cseppely Zsuzsanna: A Szeretetről
szeretet.
Hangos embereket
Most kerülje ki
Keresse a lélek
Tiszta kincseit.
Féke vesztett csikó
A vesztébe rohan
A tudatosság fénye
Mindig utat mutat.
Lépni vagy nem lépni
Csak kérdés és nem válasz
A lélek csendje rejti a csodákat!

2022-04-11 20:00:54
ovarzolee: Nyertem egy éjszakát
Ebéd után hívott a vezénylő, hogy holnap dolgoznom kellene, ezt nem tudtam elvállalni, ezért a holnap éjszakában álapodtunk meg. Így hétfőn déltől szabad vagyok, ha kell akkor tudok intézkedni, autót, biztosítót. Jó lenne előre lépni!
2022-04-02 21:21:47
ovarzolee: Autóvásárlás
A tegnapi baleset után tovább kell lépni! Autó kell, de milyen? Próbálok a szívemre, az eszemre és a zsebemre hallgatni. Nehéz döntés. Több autót megnéztem, szóba kerü(t) külföldi járgány is, egyedül az új járágányt vetem el. Holnap tovább keresek.
2022-03-31 19:53:56
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Csitáry Hock Tamás, Cseppely Zsuzsanna, Jézus Krisztus, Csitáry-Hock Tamás, igazi gazdagság, árnyak egyre, nyomorúságos béremből, mások megélhetését, abszolút bíró, világegyetem királya, látvány magával, tudós gazdag, szánkat tépni, magas fokú, egyik legjobb, múltnak zúgó, múltba váltig, szívűk súgja, lelked vágyait, legjobban félni, harc szüntelenül, vesztébe rohan, tudatosság fénye, lélek csendje, holnap éjszakában, tegnapi baleset,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.