Belépés
maroka: Pio atya 2021 évi naptára
se a legnagyobb, se a legkisebb érdemet ne keresd, csakis Isten legnagyobb tiszteletét és dicsőségét!

Pio atya idézetével BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK SZERETETTEL AZ OLDALAM LÁTOGATÓINAK
/ Pietrelcinai Szent Pio Emlékoldal/
Jézus legyen mindig és minden támogatásodban, vigaszodban és életedben!" Pio atya

Kezdjük ebben az évben szent csatánkat. Isten seg
2021-01-01 18:52:40
menusgabor: Idézetek Neked
versnek, felváltva tulajdonították Tagore-nak vagy Goethe-nek a rigmust - és elsősorban esküvői meghívókon szerepel/t/ az álidézet.
A történet - egyelőre - itt zárul, de ha az oldal látogatóinak van hipotézisük a versike eredetéről, netán konkrétummal tudnak szolgálni az alkotó személyét illetően, ne habozzanak megosztani azt velünk. )
2020-11-06 19:00:38
velemenyezd: Óvintézkedéseket vezettek be a Fővárosi Nagycirkuszban
felelős magatartással szavatolja a Fővárosi Nagycirkusz a nézők biztonságát. A fesztiválok elmaradása okán nagyobb felelősség hárul a kulturális intézményekre, ezért a cirkuszi előadások látogatóinak védelmében önkorlátozó intézkedéseket vezettek be".
Mint írják, a Fővárosi Nagycirkusz nézőterén minden második sorban tudnak csak helyet foglalni a látogatók és az azonos sorban
2020-07-31 19:42:54
velemenyezd: Városkártyát vezettek be Mórahalmon
méretű, 7 ezer lakosú települések között egyedülálló alkalmazás szolgáltatásait a közeljövőben tovább bővítik.
Emellett egy másik szolgáltatással is megkönnyítik a város lakóinak és látogatóinak életét: a köztereken és a fontos találkozóhelyeken ingyenes wifi-elérhetőséget biztosítanak egy uniós támogatással megvalósult, 15 ezer eurós költségvetésű beruházásnak köszönhetően.
2020-07-18 07:04:30
velemenyezd: Baán László: a hozzászólók 90 százaléka a Liget projekt folytatására kéri a fővárost
idén megépül a mélygarázs az Ötvenhatosok terén, ahol eddig másfél ezer autó parkolt, majd őszre további új sportpályákat, kivilágított futókört, kutyás élményparkot adnak át a Liget látog
2020-07-09 10:31:55
velemenyezd: Koronavírus - Szlovákiában újabb enyhítések léptek hatályba
kaszinók, illetve lehetővé vált a nézőket fogadó sportrendezvények megtartása is. Szerdától enyhültek a mozik, a színházak és más művészeti rendezvények, illetve az istentiszteletek látogatóinak számbeli korlátozására vonatkozó rendelkezések, már nem lesz kötelező bennük a 2 méteres kötelező távolságtartás, melyet az úgynevezett "sakktáblás ülésrend" vált fel.
Enyhültek a sz
2020-06-03 15:02:31
velemenyezd: Hétfőtől újra látogatható a Budakeszi Vadaspark
újból nyitva tart. A Kecskesimogató kivételével az állatsimogatók zárva lesznek, az állatbemutatók és látványetetések pedig ideiglenesen szünetelnek.
A Budakeszi Vadaspark azon látogatóinak, akiknek bérlete 2020. március 16. és 2021. március 15. között jár le, a bérlet érvényességi ideje két hónappal meghosszabbodik - olvasható a közleményben.
A biztonság érdekében a V
2020-05-18 12:21:25
velemenyezd: Koronavírus - Számítanak támogatóikra a vidéki állatkertek
példányokat is befogadják - saját bevételeiből működtette. Az állatbarátok ezt a munkát is támogathatják adófelajánlásukkal.
A március közepe óta zárva tartó Pécsi Állatkert is számít látogatóinak támogatására. Mint azt az intézmény az MTI-vel közölte, gazdálkodási szempontból nagyon nehéz időszakot élnek meg, hiszen tartalékaik - ahogy minden év tavaszára - minimálisra csökk
2020-04-03 18:12:30
velemenyezd: Verselésre buzdítja közönségét a Veszprémi Petőfi Színház
hangfelvételt április 6-áig
2020-04-02 14:21:37
velemenyezd: Újabb elemekkel bővül jövő héten a szarvasi Mini Magyarország Makettpark
a látogatók. Itt található az ország le
2020-03-14 12:51:29
velemenyezd: Koronavírus - A legnagyobb múzeumokat bezárták a spanyol fővárosban
érint, mint például az El Prado, a Thyssen-Bornemisza és a Zsófia királyné Múzeum, a királyi palota, illetve az El Escorial.
Barcelonában korlátozzák a Sagrada Familia bazilika látogatóinak számát, egyszerre csak ezren tartózkodhatnak az épületben.
A Valenciában március elseje óta zajló, hagyományos téltemető Fallas ünnepséget is felfüggesztették, és az elmaradt program
2020-03-12 10:51:31
velemenyezd: Berlinale - Iráni ellenzéki rendező nyerte az Arany Medvét
brit és egyben európai, és ez mindig így lesz, Brexit ide vagy oda".
A Berlinale a cannes-i és a velencei mellett a legjelentősebb a vezető nemzetközi filmfesztiválok sorában, látogatóinak száma rendrefélmillió körül van. Idei költségvetése 27,2 millió euró. A szemle a magyar filmművészet számára is fontos bemutatkozási fórum, fődíját, az Arany Medvét 2017-ben Enyedi Ildikó n
2020-02-29 22:52:41
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Idézetek Neked, Fővárosi Nagycirkuszban, Baán László, Budakeszi Vadaspark, Veszprémi Petőfi Színház, Mini Magyarország Makettpark, Arany Medvét, BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK, SZERETETTEL AZ OLDALAM LÁTOGATÓINAK, Pietrelcinai Szent Pio Emlékoldal, Fővárosi Nagycirkusz, Pécsi Állatkert, Sagrada Familia, Enyedi Ildikó, vidéki állatkertek, szarvasi Mini, legnagyobb múzeumokat, spanyol fővárosban, legkisebb érdemet, évben szent, oldal látogatóinak, versike eredetéről, alkotó személyét, nézők biztonságát, fesztiválok elmaradása, kulturális intézményekre,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.