Belépés
sandrapolke: Első hét az iskolában
kicsit nyugisabb év jön.
Vettem egy új számítógépet, legális programokkal. Jó gép, csak még kézhez kell idomítani. Lassan megy is. Kedden Pesten voltam, a minisztériumban néhány új kollégával is megismerkedtem, voltam Szakály Sanyi intézetében is, feltankoltam ajándékkönyvekkel. Készül a levéli sportkönyv, jó lassan, s a Napló korrektúrája is halad. A borítót Uzsi megtervezte
2022-09-09 07:19:51
ovarzolee: Kellemetlen meglepetés
Ma megérkezett a novemberi vezénylés. A vezénylő jól kiszúrt velem, végig Öttevényre osztott be, holnap kezembe veszem az ügyet.
Ma oktatáson voltunk, semmit sem ért, legalább egy-két értékesebb kollégával tudtam beszélni.
2021-10-21 17:23:05
ovarzolee: Csere
Ma éjjel Öttevénybe kellene mennem, de a kollégával cseréltünk. Én maradok Mosonban, ő pedig megy helyettem. Amit a vezénylés képtelen megoldani, azt mi magunk finomhangoljuk. Mert azért hülye nem vagyok!
2021-10-07 14:39:26
maroka: Útravaló – 2020. november 29., advent 1
a magyar történelemben nagyon rossz visszhanggal maradt fenn. Az '50-es évek elején ezzel a felszólítással állítottak szembe embereket: apát a fiúval, fiút az apjával, rokont a kollégával és kollégát a rokonnal. Az evangélium hagyománya sokkal szebb tartalommal ruházza föl a kifejezést. Advent első vasárnapján a liturgia különös figyelemmel helyezi középpontba a gondolatot.
2020-11-29 08:23:21
maroka: Csaba testvér évvégi értékelése
közmondás szerint a pipéket ősszel számolják. A tanügyben a gyerekeket és a feladatokat tanév végén szokták újraszámolni. Isten kegyelméből hosszan jártuk a legtöbb otthonunkat, sok kollégával beszéltem, együtt imádkoztunk, szentmiseáldozatban kértük a vizsgázó, vakációra készülő gyerekekre Isten áldását. Ilyen pozitív tanévet még soha nem zártunk, egyetlen gyerekünk sem maradt év
2020-06-25 21:56:54
velemenyezd: Koronavírus - Szijjártó: újranyílik a régi hegyeshalmi határátkelő
járműveikkel fel sem hajthatnak az autópályára" - fűzte hozzá.
"A helyzet megoldása érdekében már több napja folyamatosan egyeztettünk Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter-kollégával és most végre megvan a megoldás: a régi 1-es úton található hegyeshalmi átkelőt péntek hajnalban visszaadjuk a forgalomnak úgy, hogy az ingázók és a gazdák reggel 5 és 10 óra között, va
2020-04-24 07:05:29
eva6: Fertőzéstől való félelmeket kihasználó csaló üzenetek sora
félelmeket kihasználó csaló üzenetek sora
Egy új módszer szerint a támadók helyi kórházak nevében küldenek e-maileket, amelyekben azt állítják, hogy a címzett érintkezett egy olyan kollégával, baráttal vagy családtaggal, akinél kimutatták a koronavírus fertőzést.
Ezért arra kérik a felhasználót, hogy a mellékelt űrlap kitöltése és kinyomtatása után, fáradjon be a legköze
2020-04-02 15:23:26
velemenyezd: Koronavírus - Az amerikai alelnök hivatalában is megfertőződött egy munkatárs

Közleményében leszögezte, hogy sem az alelnök, sem Donald Trump amerikai elnök nem került testközelbe a fertőzött kollégával. Katie Miller nem nevezte meg, hogy kiről van szó, csupán kiemelte: az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) előírásainak megfelelően elkezdték feltárni, hogy kikkel került kapcsolatba az illető a közelmúltban.
Közben a Kaliforni
2020-03-21 07:04:34
velemenyezd: Koronavírus - Szijjártó: az ukránok este 9-től reggel 5-ig léphetnek be Hegyeshalomnál

Mint írta: az elmúlt órában telefonon egyeztetett Dmitro Kuleba külügyminiszter kollégával.
Abban maradtak, hogy mindaddig, amíg ők beengedik Ukrajnába a saját állampolgáraikat, addig Hegyeshalomnál használhatják az este 9-től reggel 5-ig kijelölt tranzitidőszakokat - tette hozzá.
2020-03-18 17:02:07
velemenyezd: Horváth Ildikó: az amerikai magyar orvosok figyelik és segítik a magyar egészségügyet
fogalmazott: őt is nyitott szívvel, bizalommal, segítő szándékkal fogadták kollégái.
"Komoly érdeklődést tapasztaltam a magyarországi egészségügy iránt, és sok amerikai magyar kollégával érdemleges szakmai eszmecserét is folytattunk" - hangsúlyozta.
Az államtitkár Három nemzedékkel az egészségért címmel tartott a konferencián előadást, amelyben beszámolt a magyar egészs
2019-11-01 10:11:47
velemenyezd: Novák Katalin: a családvédelmi akcióterv számos eleme elérhető az egyszülős családoknak is
ezer egyszülős család él, közülük 4500 családnak segítettek.
Beszámolt arról, egy év alatt több mint 2500 órát tartottak nyitva és több mint hetven programot szerveztek, kilenc kollégával és több mint hetven önkéntessel játszóházat és kávézót üzemeltetnek, jogi tanácsadást nyújtanak, táborokat szerveznek és klubokat működtetnek.
Hozzátette, a budapesti központon kívül az
2019-05-29 19:35:31
sandrapolke: Idókapszula XI. - Kilencvenharmadik nap
Sikerült.
Ez a tantestület már vegyes volt, sok szaktanárral. S túl nagy. Persze itt is megtaláltuk egymást azokkal, akikkel lehetett a babfőzeléken kívül másról is beszélgetni. Sok kollégával volt jó kapcsolatom, de volt olyan is, akivel csak köszöntünk egymásnak.
A Haller-iskola külön világ volt. Itt elindítottak egy szakközépiskolai osztályt úgy, hogy nem volt egyetem
2019-03-19 18:52:35
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Horváth Ildikó, Novák Katalin, Idókapszula XI, Kedden Pesten, Szakály Sanyi, Alexander Schallenberg, Donald Trump, Katie Miller, Dmitro Kuleba, régi hegyeshalmi, amerikai alelnök, ukránok este, amerikai magyar, magyar egészségügyet, családvédelmi akcióterv, egyszülős családoknak, minisztériumban néhány, levéli sportkönyv, borítót Uzsi, novemberi vezénylés, kollégával cseréltünk, vezénylés képtelen, magyar történelemben, felszólítással állítottak, evangélium hagyománya, liturgia különös,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.